naozaj mu dajte čas... návraty po zraneniach, najmä ak liečba trvala dlho, sú ťažké -- viď fati, gavi, pedri a mnohí ďalší -- čo ak by sa týmto "vyhadzovačom" prihodilo čosi podobné a vyhodili ich z práce? to by kvílili...
Rozdíl oproti Dembouzovi že on před zraněním byl jedním z našich nejlepších hráčů. Často si držel uroven i když tým hrál napiču. Ještě nedavno to byl náš nejproduktivnější záložník :). Jenže ten hon co se na něj jede že po zranění se do toho zatím nemuže dostat je uplně na palici :). Navíc 27 let proboha v nejlepších letech.
Bohužiaľ po tomto zranení už to nie je ten hráč čo býval každý zákrok na neho sa tvári že je strašné bolestivý a poskakuje tam s tou bolavou patou asi minútu kym začne zasa behať ďalšia vec vidno to na jeho psychyke do súbojov vôbec nejde dravo na 100% lebo sa očividne boji
By ma zaujímalo, ako mysleli to, že jeho priemerný plat sa nezmenší. Lebo podľa tejto logiky mi vychádza to, že do konca aktuálnej zmluvy mu ostáva 1,5 roka do 30. juna 2026. Za ten čas má zarobiť dajme tomu 30 miliónov. Nech sa to ľahšie ráta. Ale oni chceli predĺžiť jeho zmluvu do 30. júna 2029, teda o 3 roky minimálne. Čo si mám pod tým predstaviť? Že jeho dohodnutý plat ostáva v platnosti a splátky za dlhy sa natiahnu o ďalšie 3 roky? Či ako by som to mal chápať?
Nepripadá mi to od FDJ korektné, že necháva klub v neistote. Aj keď vidím v ňom po získaní výkonnostnej formy pomoc pre Barcu uznávam, že tá neistota nahlodáva dôveru aj u nás fandov a to je to dôvod na tlak FDJ! Budem rád ak FDJ zmení správanie, ale ak nezmení, tak prestávam byť jeho fandom!
Zadarmo? WTF? Zas tí nasí experti vo vedení na predaje. Toto by bol absolútne nový level aj na naše mizerne štandardy poslať preč hrača kalibru ako FDJ zadarmo.
Hon na čarodejnice v klasickém Barcelonském podání. Tentokrát se novináři zaměřují na De jonga.
Je zvláštní že tolik kritiky se dokáže v novinách psát i v období kdy se daří..........
Podľa mňa FdJ nikdy u nás nedosiahne svoju najlepšiu verziu. Osobne by som ho radšej predal kým je možné ho predať za dobré peniaze a následne sa zameral na hráča ktorý by sa viac hodil do systému hry Barcelony. FdJ nikdy úplne nesedel štýl akým hralo mužstvo a je jedno aký tu bol tréner.
Je zvláštní že tolik kritiky se dokáže v novinách psát i v období kdy se daří..........
To som zvedavý - a to hral nejakých 70 min....