Casado dnes 👏👏 nepovedal by som pred sezónou, že on bude ten hráč, ktorý keď dostane loptu, tak viem, že s ňou urobí takmer vždy to správne. Neskutočná istota.
Akoze nehraju zle, dost toho nepremenili ale nechapem preco dost spomaluju vsetko, dost pedri spomaluje aj, vzdy ked isli hned v behu tak ztoho bolo nebezpecie
Prvy polcas zatial parada, su tam rychle prihravky, pressing funguje, skoro ziadne chyby. Skoda, ze tam dnes nie je Yamal lebo v obrane Brestu sa casto objavuju volne priestory a trochu sikovnejsi kreativnejsi hrac by to dnes viac vyuzival. Chce to iba druhy gol a verim, ze hraci Brestu fyzicky odpadnu lebo behaju jak fretky. Martin zatial hra svoje nic nepokazi ani nic nevymysli. Nevyrazny je zatial trochu Olmo. Fermin na lavom kridle dnes trochu pripomina Coutinha v upgrade verzii a skoda, ze mu to tam este nepadlo.
A Pena zase klasika. Ziadna istota z toho brankara. Kazda lopta vyboxovana, vybiehanie bez zmyslu a hned sa zasunie naspat. Vooooobec sa mi tam nepaci az na ten zapas s Realom.
Dobry zapas, ale co musim poznamenat. Musime kupit LB za baldeho uz v zime lebo do jeho prichodu bola lava strana mrtva a to tam nemame ani LW, ktore v lete musi prist. Kounde je do ofenzivy tiez polovicny
Ano s yamalom si rozumie a ano dal 3 acka proti YB, ale inac posledne zapasy hra dost neisto co sa tyka hry dozadu i dopredu. Dopredu je pomaly a 1v1 ti neprejde. Je ok ked hra na druhej strane balde ze kounde je viac defenzivny ale ked mas na druhej strane martina, tak ti ta kridelna hra nefunguje...najme ked nemas este k tomu LW
Ale ako hovorim, nie som brankar. Ale v celom zapase je neisty.