Nenormalny? Napisal som co by sa stalo keby sa Flick vydal Xaviho cestou na konci ktorej bol vyhadzov, ak sa ti to zda nenormalne tak je problem v tebe.
U mňa existujú určité obavy spojené s prvým komentárom Fenomena, pretože posledné dva zápasy to tak ozaj vyzeralo. Slabá intenzita a chaotický presing. Absencia streľby, nepresnosti, chaos.
Každopádne verím a dúfam, že sa nebude opakovať scenár s Xavim a Hansi vyrieši našu situáciu tak, aby sme sa vrátili k hre, ktorú sme predvádzali do zápasu s Espanyolom.
Viem, že náš tréner je inteligentný človek, ktorý je schopný nájsť koreň problému a vyriešiť ho.
Ukázali sme, že dokážeme hrať perfektne s maximálnou intenzitou a vysokou efektivitou. Teraz je hlavne na Hansim a štábe, aby náš tím dostal spať do hernej pohody.
Mě jenom zaráží že tuhle sezónu zatím hrajeme jeden z nejlepších fotbalu v Evropě a po dvou nepovedených zápasech už se tu zase skloňuje slovo vyhazov. Ale vlastně už jsem si na to tady zvyknul 😅 A vůbec nechápu co myslíš tou Xaviho cestou? Pod Flickem hrajeme úplně jinak což je patrný od začátku sezóny a přináší to i výsledky, silně pochybuji o tom že by se Flick najednou vydal "Xaviho cestou".
Sú tu obavy z toho, aby tie naše super výkony, neboli spôsobené len akýmsi "efektom nového trénera" a teraz nastáva útlm. Bolo to tak aj v čase keď bol naším trénerom Xavi. Následne sme sa začali herne trápiť.
Ja verím, že to takto nebude, ale obavy tam jednoducho sú.
Veď hráči ukázali,že vedia hrať pekný a užitočný futbal a Flick ich k tomu doviedol.Teraz chlapci poľavili , ale Flick ich privedie spät na správnu cestu. Niektorí komentujúci tu majú sklon po dobrom výkone hráča vyniesť na nebesá a po jednom horšom výkone zrazu ten istý je drevák, moták a nemehlo ktorého treba predať a podobne hovoria aj o tréneroví.
Každopádne verím a dúfam, že sa nebude opakovať scenár s Xavim a Hansi vyrieši našu situáciu tak, aby sme sa vrátili k hre, ktorú sme predvádzali do zápasu s Espanyolom.
Viem, že náš tréner je inteligentný človek, ktorý je schopný nájsť koreň problému a vyriešiť ho.
Ukázali sme, že dokážeme hrať perfektne s maximálnou intenzitou a vysokou efektivitou. Teraz je hlavne na Hansim a štábe, aby náš tím dostal spať do hernej pohody.
Ja verím, že to takto nebude, ale obavy tam jednoducho sú.