Najprv by som vytkol Flickovi. Na ťažký zápas vonku nemal postaviť Gerarda na ĽB . Je to nespoľahlivy dosť divoký hráč s nepresnými prihrávkami, mnohokrát fauluje. Fort je niekoľko násobne lepší. Nové rozostavenie Gavi, Olmo s veľmi slabou medzihrou Lewa a Rafou na druhej strane nebola dosť nacvičená. Neskor za vyrovnaného stavu pošle Paua. Čo od neho čaká. Je to slabučký nezrelý hráč, ten Barce nepomože. Predtým v Osasune urobil Flick veľmi zlé rozostavenie. Stred poľa podľa mňa najlepšie hral Gavi. Pedri aj Casádo mali nespočetné zlé prihrávky často pre spoluhráčov na hrane. Zdá sa mi že Casadovi poškodili vychvaľovania, asi mu to stuplo do hlavy. Začne bojovalť pri postranných čiarach, kde defenzivny stredopoliar by to nemal robiťˇsťažuje si hru. Aj Martinez robi viac a viac chýb pričom najvačie je malá rýchlosť. Chlapci musia pristáť na zem a musia dokázat hru ako proti Bayernu a Realu ak to vedeli musia to vedieť zas !
Po väčšinu súhlasím, Olma nebolo vidieť, Casado hral zle lebo nehral na svojej pozícii,kam sa mu stále tlačil Gavi. No a Pedri, Lewandowki asi ani neboli na pľaci. Veľmi zle rozostavenie postavil Flick.
Je iba november a kto si myslel, ze cela sezona bude vyzerat ako prve tri mesiace mal by zosadnut z oblacika spat na zem. Nejde o to, ze mame seriu zlych zapasov (to budu mat vsetky timy v priebehu dlhej sezony), ide o to kolko bodov po takychto zapasoch vo finale stratime. Uplne ale suhlasim, ze sledovat taky zapas z nasej strany bez nasadenia a so skolackymi chybami ako predviedol Kounde ma strasne trpku prichut a je uplne jedno ci ide o stvrtfinale LM alebo ligovy zapas. Treba ist dalej a dufat, ze takych zapasov predvedu co najmenej a na konci budeme mat v tabulke viac bodov ako ostatni.
Este musim dodat na obranu nasich hracov paci sa mi aspon ich reakcia, ako Koundeho tak Gaviho, Flicka a spol. Ziadne medy kolem huby, proste posrali to individualnymi chybami a priznaju si to. Vcera im to vobec nevyslo, ale reakcia je dobra a snad dalsi zapas predvedu lepsiu formu.
ale kym to bude pri rozoberani videi je to OK 👍