Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-11-24 14:06:08
Nerad jsem patetický a opravdu se snažím najít něco soudného v tom, co řekl. Ale toto je mega ubohý, dětinský a ukřivděný. Mám slabý přehled, či dříve papa Peréz takto neztrácel úroveň?
2024-11-24 14:23:38
tiez som nad tym nedavno rozmyslal a akademia realu mi vychadza lespie ako nasa.
2024-11-24 14:35:20
U nás podobně mluví Babiš. Brrrr
2024-11-24 14:46:28
RM má nejlepší a nejmodernější stadion na světě, ale tyhle slova jsou k smíchu... Na Viniciusovo chování bych hrdý úplně nebyl. Spíš bych se styděl. Ale k Realu celkem sedí. Tak pokud chápu smysl akademií, tak primárním cílem je vytvořit co nejvíce hráčů pro sebe ne pro ostatní. A považovat Viniciuse, Rodryga a Valverdeho za produkt jejich akademie je zvláštní. Vždyť do ní přišly až v 18 letech. Carvajal je pravý příklad hráče z akademie... Vázquez přišel do akademie v 16. García ve 14. Takže asi tak. To že jich tolik hraje mimo RM značí to, že z nich Real nedokázal udělat top hráče přímo pro ně... Nebo o ně neměl zájem. K Zlatému míči, za mě je zbytečné se po takové době vyjadřovat a ještě takto brečet. Zakladatel nebo majitel? dal Viniciuse na první místo... Takže se nemá na co vymlouvat...
2024-11-24 14:56:49
Kvantita nie je kvalita. Najlepšia akadémia nemôže byť tá, ktorá vytvorí 1000 Nachov, resp. ešte slabších hráčov ako Nacho a nemá ani jeden taký klenot ako Messi. Odhadujem to, ale som o tom presvedčený, že drvivá väčšina tých hráčov z akadémie Realu nehrá ani v kluboch v top 5 ligách.
2024-11-24 15:15:29
Tunajsim sa to pacit nebude ale ak by sa kvalita akademie hodnotila podla vyprodukovanych hracov v top 5 ligach tak ano, Real je prvy. Ak by sa to hodnotilo podla inej statistiky, boli by sme prvi my. Podla inej zase Cobham. Preto su taketo porovnavania nezmyselne.
2024-11-24 15:59:04
Raz som čítal článok kde sa porovnávala práve akadémia klubov v Európe a najlepšia bola práve realu ..... Nemohol som tomu veriť a potom tam bol aj vypísaný počet hráčov v TOP 5 ligách a naozaj real má veľmi veľa hráčov z akadémie v top ligách - sám som bol prekvapený