Má vysoký plat a dobrovoľne nebude chcieť prestúpiť s tým, že by poberal niekoľkonásobne menej. Zároveň ho žiaden klub nekúpi (hoc aj zadarmo), ak by mu mal platiť čo len polovicu z toho koľko má u nás. Reálne vidím 2 scenáre. V horšom prípade bude u nás za obrovské peniaze zohrievať lavičku/tribúnu až do 2027, v lepšom prípade ho niekde strelíme za symbolickú cenu a budeme mu ešte 2 roky doplácať časť platu. Ešte je tu nádej v podobe záujmu zo Saudskej Arábie a podobne.
Nechápem prečo ho nedal hrať proti zvezde a potom ho pchal proti sociedad.akoze ten prvý zápas by v pohodicke zahral a mohol sa chytiť,kdezto proti sociedad to nemalo zmysel.nechapal som , ale ak ho chce odstaviť a dávať ho schválne na takéto zápasy...tak je to jasne 😀
Je to špatný, no. Nemá rychlost, nemá výdrž, nemá štěstí na góly, co s ním? Těžko už věřit, že se z toho dostane... Jedine oznámení, že s ním nepočítáme a ať se agent činí a sežene mu aspoň nějaký hostování.
Len teraz začína mať pochybnosti ?!
Ja zo svojej sofy už ich mám tak 3 roky..
Ale ak bez srandy, podľa mňa Flick nikdy ani nerozmýšľal o fatim ako o reálnej bojovej jednotke, ale čo mal robiť, mal sa vyjadriť na verejnosť že ma v mužstve totálne nemehlo?
Ja zo svojej sofy už ich mám tak 3 roky..
Ale ak bez srandy, podľa mňa Flick nikdy ani nerozmýšľal o fatim ako o reálnej bojovej jednotke, ale čo mal robiť, mal sa vyjadriť na verejnosť že ma v mužstve totálne nemehlo?