Hrať v maske??? Lewa bez masky nula,,raz stretol loptu aj to bol ofsajt,,nula nič,,mal ho vystriedať dávno,,lebo keď mu Yamal A Rafi nevypracujú čistý gol,tak by gol nikdy nedal z brankovej čiary netrafí,,už len padá...
Lewa sal v 22 minute gol. nieje jeho vina, ze mu ho neuznali. a spoluhraci mu toho vela nepripravili. on je zakoncovatel a nie tvorca hry. ze dava goly len z ciary je hlupost. staci si pozriet jeho goly v sezone. pouzi google, alebo youtube
Ale to je fuk vcera si cely tim vybral zly den krvacali mi oci z pedriho centrov tusim sme dali okolo 20 centrov a ani jeden nebol na naseho hraca. Tipujem ze ten dazd nas porazil vcera. Bolo vidno ako maju komplet vsetci problem s loptou.
to nie, ale v tejto sezone sa zlepsil aj v tomto. vcera nezahral nikto dobre, tak nevidim dovod takto kritizovat menovite Lewandowskehe, ked este strelil aj gol
Tohle nebyl zápas v kterém by se měl kdokoli z naší sestavy dostat přes známku 5, snad jen s vyjímkou Martinéze a Olma. Zápas krutě nevyšel Koundému a Fermínovi, ale byl dost ovlivněný neuznaným gólem - nad tím mi opravdu zůstává rozum stát ! Vůbec nechápu, co se stalo s poloautomatickým offsidem, proč se to zkoumalo tak dlouho a nakonec se to vyhodnotí špatně - za tohle by měly ve španělsku padat hlavy !!!!! . Kdybysme vedli 1:0, byl by to možná jiný zápas. Jinak jsme hráli absolutně bez útoku a tolik nepřesných nahrávek co jsme dokázali vyprodukovat bylo opravdu strašné i na okresní přebor.
s tym padanim hlav si to vystihol. ked spravi niekto taku vaznu chybu v praci, tak sa to riesi. za toto by mali dostat rozhodcovia v budke var distanc a preradenie o dva sutaze dole. stane sa to v la lige?
Nosfe, ako vždy strielaš čísla z hlavy bez toho, aby si nejako doložil zdroj informácie. Na tvoje antifanúšikovské pocity tu myslím nie je nikto zvedavý
hlupost. VAR v prospech nas odpiskal tense ofsidy. ktore ale BOLI. keby sa ukazalo, ze to bol naozaj milimetrovy gol, tak by sme si povedali ok ofside pasca tentokrat tesne nezafungovala, a islo by sa dalej.
vcera to bol uplne iny pripad
Ale nič nedokladaj a skôr prestaň komentovať. Klasický fanda realu kks . Každý rok nám rozhodcovia berú gole a vám dávajú vymyslené penalty a nič sa proti vám nepiska , ale hubu si budete otvárať furt 😀
Keď sa nedarí? Lol sa zobud prosím ta ved normálny gol nám zobrali , zapas by bol úplne iný
Na druhej strane real minulý rok almeria a čistá pena v el clasicu , tento rok endrickova vybojovana penalta a ty iba tento blud vieš vypustiť.
Ale 2 neuznané góly, regulérne Realu si už nevidel. Ale hej, čo sa vlastne čudujem. Real ovláda ligu, platí všetkých len aby Barcelona nevyhrávala... Barcelona tiež mala niekoľko momentov, kde ju rozhodcovia riadne podržali.
To je presne on, príde sem, prdne do kaluze v štýle, že len ja viem všetko, a viem to oveľa lepšie ako ty. A potom keď mu to vyvrátis, alebo vyžiadas zdroje/argumenty tak sa tíško zdekuje..
Ale furt mi to nedáva logiku načo tu on a jemu podobní chodia...či im to robí dobre alebo majú ťažký život...ja chodím na fórum Realu ale prídem pozriem a idem het.
Ferminovo hodnotenie malo byt jedno z najnižších, a nerozumiem kritike Koundeho keďže ten chlapec hral sám na celej práve strane, fermin aj keď sa ocitol náhodou na pravej strane tak vždy sa schovaval za hráčom, v množstve situácii kounde nemal skym rozohrat tak jasne ze bol vo väčšom tlaku ....
Ferminovi už od zranenia nevychádzajú zápasí takmer vždy hra hrozne len jeho výkon vždy ovplyvní ze dá gól keď už super rezignuje
FDJ pôsobí ako brzda v systéme
Kritika Koundeho je oprávnená. Včera to bol od neho slabučký zápas, ako aj od drvivej väčšiny mužstva. Gól išiel cez neho a potom aj niekoľko ďalších nebezpečných situácii, keď si nepostrážil Beckera, či Oskarsona.
Lapi, ja si myslím, že vyťahovať jednotlivé výkony hráčov vo včerajšom zápase je zbytočné........celé mužstvo si vybralo zlý deň a nebolo tam ani jedného, ktorý by to mohol zvrátiť! Zabudnúť a pripraviť sa na najbližší zápas!
Bendo si na něj měl vsazenou měsíční výplatu ne, že ses rozhodl na něj plivat kyselinu pod každým komentářem?? Každopádně Jergus za mě asi nejlepší komentář pod článkem.. 🤙
Zas nepreháňaj. Nebol o nič horší ako väčšina jeho spoluhráčov.... Podľa mňa bol napríklad Fermin ešte slabší. Rovnako slabý zápas od Lewy, Raphinhu, Koundeho atď... za mňa jediným ktorý si zastal miesto bol včera Martinez...
Souhlasím s tím že těch tragických výkonů bylo víc,ale zrovna od Frenkieho zákonitě musíš chtít víc,vzhledem k jeho platu a hierarchii v týmu,kterou se plynule propadá,musí ukázat víc a včera byl ztěží na jejich úrovni..
Skús napísať Simao, čo Peňa v nedeľu pokazil? Ja sa držím reality a tá mi hovorí, že v Peňovi sme momentálne našli dobrého brankára! A uzavriem tému Peňa tým, že ak by poľskému náhradníkovi sa podobne darilo na ihrisku, tak budem stáť i za ním.........
Nepokazil ale ani nezachránil.. Proti gustu, žiaden dišputát. Ale ak smiem tá konfrontovať, tak tvrdenie že sme našli dobrého brankára sú veľmi silne slova, skôr by som povedal strelené slova. Vysvetlím prečo, chlapec hra za FC BARCELONA, stále je to mastodont svetového futbalu, to že odrazí strelu ktora väčšinou ide priamo naňho, ešte nerobí z neho dobrého brankára. To je skôr samozrejmosť, aj to že zachráni sem tam niečo je tiež pre mňa samozrejmosť!! On už dávno nie je dorastenec ktorému sa môže skoro všetko odpústit. Pena je 25 ročný profi brankár v top klube, Sorry! Keby že hral za las palmas, nepoviem ani pól slova.
Každá jedna strela ktorá ide trochu do strany konci väčšinou v sieti. Každá jedna akcia z mini offsidov ktorú rozhodcovia nechajú dohrať konci tiež v sieti. Pri rozohrávke väčšinou zmätok, pri standartkach chaos a neistota aj keď musím uznať že sa trochu ukludnil. Zbytočne vyboxovanie lopty keď sa ju dá hravo chytiť atd atd. No nie je to dobrý brankár, ani z ďaleka.. ani neviem si predstaviť čo sa stane keď jedného dňa proti silnému súperovi obrana zazmatkuje a dovolí páliť z každej situácie top útočníkom.
A to že je to hráč Barcelony a len kvôli tomu musím stať za ním je riadny nezmysel. Prečo by som mal? Ja ho nehejtujem, ja mu prajem, len chcem aby za barcu hrali najlepší na svete alebo ti čo na to majú. Môj pohľad..
Ja neberiem tebe tvoj názor. Lapsusy Ter Stegena v poslednom čase ti nevadia a boli z toho lacné góly? Vtedy som od teba nečítal, že Ter Stegen je slabý brankár! Koľko tých lacných gólov dostal Peňa odvtedy, ako zastupuje Stegena?
Nerozumiem tej kritike Koundého. Veď je to najlepší obranca v Európe, podľa niektorých. A teraz bez srandy: som rád, že zápas ukázal aj jeho nedostatky. Aj keď by nás všetkých mala táto prehra mrzieť. A áno, gól mal platiť. Každý nestranný človek videl, že to ofsajd nebol.
Veľmi ma pobavilo hodnotenie neviditeľného Lewandowského: "Dobrý výkon od Poliaka, ktorý nielenže vytváral hrozbu pred bránou, ale slúžil aj ako užitočný hráč navyše v zálohe."
chalani to je jeden zapas za sezonu opravte ma ci ich je viac ktory hraci odflakli alebo to proste nevyslo ...stale je tam naskok a 1 miesto al by to bola seria 4 prehier potom mozeme stresovat
Nechápem čo sa včera stalo, či to bolo prekliatou anoetou, dažďom, podcenením súpera alebo že nehral Yamal (podľa mňa hlavný dôvod), ale od čias setiena si nespomínam na tak otrasný zápas. Včera absolútne všetko bolo zle. Veľmi ma sklamal Olmo, práve od neho som očakával že zmení hru, pekne z lavičky naskočil do hry Gavi, ale mal príliš malo času. Najslabší včera raphi, FDJ a lewa. Ale bez debaty RS si víťazstvo zaslúžili, boli vo všetkom lepší..
čo sa týka neuznaneho gólu, tak to už je cirkus. Var jednoznačne je super vec, lebo konečne je tu spravodlivosť a nejaký štandard pri rozhodnutiach, aj keď je to 2cm, ale ak je to offside tak je to offside pre všetkých rovnako. Či to zabíja hru, možno.. ale je to spravodlivé pre všetkých, žiadne výhovorky že to bol o nos alebo o ofinu. Offside je offside. Ale ak 3 rozhodcovia nevedia posúdiť pri pomocí 50 kamier a kade jakych počítačových systémov správne situáciu, tak proste ten dotyčný by mal dostať dištanc do konca sezóny..
vcera to bol uplne iny pripad
Keď sa nedarí, môže za to rozhodca a Real. Klasické výhovorky.
Na druhej strane real minulý rok almeria a čistá pena v el clasicu , tento rok endrickova vybojovana penalta a ty iba tento blud vieš vypustiť.
Ferminovi už od zranenia nevychádzajú zápasí takmer vždy hra hrozne len jeho výkon vždy ovplyvní ze dá gól keď už super rezignuje
FDJ pôsobí ako brzda v systéme
Každá jedna strela ktorá ide trochu do strany konci väčšinou v sieti. Každá jedna akcia z mini offsidov ktorú rozhodcovia nechajú dohrať konci tiež v sieti. Pri rozohrávke väčšinou zmätok, pri standartkach chaos a neistota aj keď musím uznať že sa trochu ukludnil. Zbytočne vyboxovanie lopty keď sa ju dá hravo chytiť atd atd. No nie je to dobrý brankár, ani z ďaleka.. ani neviem si predstaviť čo sa stane keď jedného dňa proti silnému súperovi obrana zazmatkuje a dovolí páliť z každej situácie top útočníkom.
A to že je to hráč Barcelony a len kvôli tomu musím stať za ním je riadny nezmysel. Prečo by som mal? Ja ho nehejtujem, ja mu prajem, len chcem aby za barcu hrali najlepší na svete alebo ti čo na to majú. Môj pohľad..
čo sa týka neuznaneho gólu, tak to už je cirkus. Var jednoznačne je super vec, lebo konečne je tu spravodlivosť a nejaký štandard pri rozhodnutiach, aj keď je to 2cm, ale ak je to offside tak je to offside pre všetkých rovnako. Či to zabíja hru, možno.. ale je to spravodlivé pre všetkých, žiadne výhovorky že to bol o nos alebo o ofinu. Offside je offside. Ale ak 3 rozhodcovia nevedia posúdiť pri pomocí 50 kamier a kade jakych počítačových systémov správne situáciu, tak proste ten dotyčný by mal dostať dištanc do konca sezóny..