Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-11-11 08:08:48
No pre mňa úprimne dnes Cubarsi rozhodne nebol tak dobrý. Martinéz naopak za mňa odohral aj dnes to "svoje" požadované.
2024-11-11 08:38:02
Tohle nebyl zápas v kterém by se měl kdokoli z naší sestavy dostat přes známku 5, snad jen s vyjímkou Martinéze a Olma. Zápas krutě nevyšel Koundému a Fermínovi, ale byl dost ovlivněný neuznaným gólem - nad tím mi opravdu zůstává rozum stát ! Vůbec nechápu, co se stalo s poloautomatickým offsidem, proč se to zkoumalo tak dlouho a nakonec se to vyhodnotí špatně - za tohle by měly ve španělsku padat hlavy !!!!! . Kdybysme vedli 1:0, byl by to možná jiný zápas. Jinak jsme hráli absolutně bez útoku a tolik nepřesných nahrávek co jsme dokázali vyprodukovat bylo opravdu strašné i na okresní přebor.
2024-11-11 08:49:55
Ferminovo hodnotenie malo byt jedno z najnižších, a nerozumiem kritike Koundeho keďže ten chlapec hral sám na celej práve strane, fermin aj keď sa ocitol náhodou na pravej strane tak vždy sa schovaval za hráčom, v množstve situácii kounde nemal skym rozohrat tak jasne ze bol vo väčšom tlaku ....
Ferminovi už od zranenia nevychádzajú zápasí takmer vždy hra hrozne len jeho výkon vždy ovplyvní ze dá gól keď už super rezignuje
FDJ pôsobí ako brzda v systéme
2024-11-11 09:01:53
Fermin, DeJong, Olmo vsetci rovnako max 5 zial neslo im to
Lapi Premium
2024-11-11 09:02:33
Kritika Koundeho je oprávnená. Včera to bol od neho slabučký zápas, ako aj od drvivej väčšiny mužstva. Gól išiel cez neho a potom aj niekoľko ďalších nebezpečných situácii, keď si nepostrážil Beckera, či Oskarsona.
2024-11-11 09:08:24
Za to co včera předvedl FDJ by se styděli i hráči od nás ze Zbrojovky a to jsou velcí tragédi,ten borec tam nemá co dělat !!!
2024-11-11 10:26:44
Snáď prvýkrát súhlasím s hodnotením všetkých hráčov ako je uvedené
2024-11-11 10:46:51
Nerozumiem tej kritike Koundého. Veď je to najlepší obranca v Európe, podľa niektorých. A teraz bez srandy: som rád, že zápas ukázal aj jeho nedostatky. Aj keď by nás všetkých mala táto prehra mrzieť. A áno, gól mal platiť. Každý nestranný človek videl, že to ofsajd nebol.
2024-11-11 11:39:45
Veľmi ma pobavilo hodnotenie neviditeľného Lewandowského: "Dobrý výkon od Poliaka, ktorý nielenže vytváral hrozbu pred bránou, ale slúžil aj ako užitočný hráč navyše v zálohe."
2024-11-11 13:24:27
Nechápem prečo už vôbec nehrá Torre určite by viac zahral ako Fati ktorý to už môže zabaliť
2024-11-11 13:26:53
chalani to je jeden zapas za sezonu opravte ma ci ich je viac ktory hraci odflakli alebo to proste nevyslo ...stale je tam naskok a 1 miesto al by to bola seria 4 prehier potom mozeme stresovat
2024-11-11 21:14:15
Nechápem čo sa včera stalo, či to bolo prekliatou anoetou, dažďom, podcenením súpera alebo že nehral Yamal (podľa mňa hlavný dôvod), ale od čias setiena si nespomínam na tak otrasný zápas. Včera absolútne všetko bolo zle. Veľmi ma sklamal Olmo, práve od neho som očakával že zmení hru, pekne z lavičky naskočil do hry Gavi, ale mal príliš malo času. Najslabší včera raphi, FDJ a lewa. Ale bez debaty RS si víťazstvo zaslúžili, boli vo všetkom lepší..
čo sa týka neuznaneho gólu, tak to už je cirkus. Var jednoznačne je super vec, lebo konečne je tu spravodlivosť a nejaký štandard pri rozhodnutiach, aj keď je to 2cm, ale ak je to offside tak je to offside pre všetkých rovnako. Či to zabíja hru, možno.. ale je to spravodlivé pre všetkých, žiadne výhovorky že to bol o nos alebo o ofinu. Offside je offside. Ale ak 3 rozhodcovia nevedia posúdiť pri pomocí 50 kamier a kade jakych počítačových systémov správne situáciu, tak proste ten dotyčný by mal dostať dištanc do konca sezóny..