Tréner Barcelony vhupol do reality španielskej ligy. Aspoň vidí keď je iné mužstvo dominantnejsie ako real príde zásah z hora.Ten gól platiť mal ved var ani neukázal grafiku.
Netvrdím, že VAR vyhodnotil grafiku správne - ale ukázal ju a vyhodnotil ju takto. Ty si písal, že ju neukázal - čo nieje pravda.
Ale áno, gól aj podľa mňa platiť nemal.
Ukázal ju ale so značným oneskorením, niekoľko minút sa už hralo.. tiež som mal nervy prečo to neukázali hneď po tom ako gól neuznali.. celkom zvláštne.
Freson akurat som to isiel pisat. ze vacsinou ten ofside ukazu hned a tuto sa cakalo podozrivo dlho a ked to konecne ukazali, tak vsetci videli preco sa cakalo.
Lewa mal tam nohu ako klaun.
podla mna to videli aj v budke VAR, ale rozhodca je fanusik realu, tak si povedal ok, bude po1eb, ale spravim to pre klub, a vyhovorim sa na chybu automatickeho ofside systemu (ak to v horsom pripade nezmanipulovali)
zo strany klubu by mala prist ostra reakcia a mali by ziadat tvrdy trest pre rozhodcu nech si druhykrat rozmyslia, ci si taketo nieco mozu dovolit
Som uplne presvedceny, ze gol mal platit a to co sme videli bola noha obrancu. Nie Lewu. Nic to nemeni na skutocnosti, ze odhalil sposob ako nas porazit, vysokt presing nam robi problemy. Okrem Yamala vlastne chybalo lave kridlo, lebo Fermin hoci bojoval neslo mu to. Rovnako Kunde nie je Yamal....
Fermin hral na pravom krídle, nie? Koundemu to tiež dnes vôbec nevychádzalo.
Sociedad nesklamal a hral cez fauly ako si ho pamätám stále proti nám. Ťažký zápas. Nie a nie dostať niekomu loptu na kopačku alebo na hlavu do 16ky.
som zvedavy, ako "ocenia" toto rozhodnutie rozhodcov v bude VAR.
za normalnych okolnosti by za takyto lapsus, ktory hrubo poskodil tim v boji o titul mal dostat pol sezony stop a potom preradenie do tretej ligy, kde ani var nepouzivaju.
ale v la lige...
Bleskovky
17 dní
Iñigo Martínez najlepším hráčom zápasu proti Crvenej Zvezde
Ale áno, gól aj podľa mňa platiť nemal.
Lewa mal tam nohu ako klaun.
podla mna to videli aj v budke VAR, ale rozhodca je fanusik realu, tak si povedal ok, bude po1eb, ale spravim to pre klub, a vyhovorim sa na chybu automatickeho ofside systemu (ak to v horsom pripade nezmanipulovali)
zo strany klubu by mala prist ostra reakcia a mali by ziadat tvrdy trest pre rozhodcu nech si druhykrat rozmyslia, ci si taketo nieco mozu dovolit
Sociedad nesklamal a hral cez fauly ako si ho pamätám stále proti nám. Ťažký zápas. Nie a nie dostať niekomu loptu na kopačku alebo na hlavu do 16ky.
za normalnych okolnosti by za takyto lapsus, ktory hrubo poskodil tim v boji o titul mal dostat pol sezony stop a potom preradenie do tretej ligy, kde ani var nepouzivaju.
ale v la lige...