Na Islande vybuchla sopka ktorá vyprodukovala 360 krat viacej CO2 ako ľudstvo za celú históriu. Ako to že tá sopka nič nezničila? 🤔 Planéta je čoraz zelenšia, púšte spred 30 rokov ktoré sa rozširovali, zarastajú zeleňou... Mrkni sa na reálne dáta. Nie z TV novín. Záplavy a požiare v Európe v 17 storočí boli neporovnateľne horšie ako tie teraz. Len neboli kamery a aktivisti ktorí ľuďom klamali od rána do večera...
Ty krk na hlave... To je sice pravda co hovoris, ze velke poziare a zaplavy a katastrofy boli pocas historie a boli aj vacsie ale co uz nehovoris alebo nevies je ze to co sa deje teraz poslednych 15 rokov sa dialo aj v minulosti ale v rozmedzí niekolkych storocí a nie par rokov. A samozrejme za to môže clovek a priemysel po priemyselnej revolúcií. .. zmenit sa to da ale zial nezmeni to nik v zapadnom svete... Kym sa nespamata India, Čína a vychod ktoré znečisťujú zem jedna radosť bez rozmyslu a uplne bez kontrol tak sa svet nepohne dalej... Zem nas zabije skor ci neskor vsetkych.
Tym nehovorim ze zapad alebo my sme svätí ale akurat dnes som cital ze v Dillí v jednom meste dostalo pokutu 60tis aut a 7500 stavenisk za to ze nemali ziadne filtre a kontroly a veselo si palili naftu do ovzdušia...to naozaj nezachrania ani papierove slamky, ani prilepene vrchnaky ani elektromobili.ked v 3/4 sveta na vsetko serú
Administrator máš absolútnu pravdu. Môžme si za to sami. Zničili sme si planétu tak teraz budeme musieť znášať následky všetci. A toto je len začiatok.
Ty Administrator vymýšľaš, si jedna radosť. Ale najprv si samozrejme potichu vynechal argument o sopke na Islande, či už z nevedomosti alebo účelovo neviem. Ten argument rúca všetky výmysly ktoré píšete ako my ničíme Zem.
Planéta ozelenieva, ďalší argument ktorý pohodlne obídeš. To Ti v TV zabudli povedať ja viem. Dohľadateľný fakt.
Záplavy a požiare boli v rôznych obdobiach a rôznych frekvenciách.
Absolútne nie je pravda čo si napísal že sa diali v rozpätí storočí. Boli dekády kde sa to len tak sypalo - a viac a horšie ako teraz. Za to že to Ty chces poprieť , histórii to nezmení. Tu v Rocky Mountains v 90tych rokoch nainštalovali betónové panely a vytesali na ne "pokochajte sa pohľadom na ľadovce kým ešte sú. Budú kvôli globálnemu otepľovaniu preč rokom 2025". Pred rokom. 2020 ich potochu začali zbíjačkami odpratávať... 😂😂 Naštuduj si veci nestranne ja som za čisté prostredie ale som proti čistej propagande ktorej aj Ty veríš.
Prepáč ale hoaxami o sopke sa vážne nezaoberám, tu mas k tomu https://fakty.afp.com/... tvrdíš, že ladovce umyselne potichu rozbijame zbíjačkami k tomu nemám čo dodať len :D :D :D, este nezabudni napísať, že saharskí piesok tu lopatujú afričania z lietadiel, svetu vladnú nám reptiliáni, savo lieči (alebo bromexin s vodkou) a žijeme v matrixe . ďakujem dovi nazdar.
Administrator... Čoho by si už len Ty tak mohol byť administrátor s Tvojím porozumnením textu? 🤔
Kde som ja napísal že zbíjačkami rozbíjajú ľadovce? 🤣🤣😂🤣😂
Píš a čítaj keď vytriezvieš.
Ja som napísal o betónových paneloch s nápismi o ľadovcoch pre milosť... 🙏🤦😂🤣🙏
K tomu Tvojmu linku... Etna je sopka v Taliansku. Kde som ja písal o sopkách v Taliansku? 🤔🤣🤦
Fakt. Píš keď budeš triezvy a snaž sa aspoň trošku k veci. Inak vďaka za snahu. 👍
Planéta ozelenieva, ďalší argument ktorý pohodlne obídeš. To Ti v TV zabudli povedať ja viem. Dohľadateľný fakt.
Záplavy a požiare boli v rôznych obdobiach a rôznych frekvenciách.
Absolútne nie je pravda čo si napísal že sa diali v rozpätí storočí. Boli dekády kde sa to len tak sypalo - a viac a horšie ako teraz. Za to že to Ty chces poprieť , histórii to nezmení. Tu v Rocky Mountains v 90tych rokoch nainštalovali betónové panely a vytesali na ne "pokochajte sa pohľadom na ľadovce kým ešte sú. Budú kvôli globálnemu otepľovaniu preč rokom 2025". Pred rokom. 2020 ich potochu začali zbíjačkami odpratávať... 😂😂 Naštuduj si veci nestranne ja som za čisté prostredie ale som proti čistej propagande ktorej aj Ty veríš.
Kde som ja napísal že zbíjačkami rozbíjajú ľadovce? 🤣🤣😂🤣😂
Píš a čítaj keď vytriezvieš.
Ja som napísal o betónových paneloch s nápismi o ľadovcoch pre milosť... 🙏🤦😂🤣🙏
Fakt. Píš keď budeš triezvy a snaž sa aspoň trošku k veci. Inak vďaka za snahu. 👍