Myslím, že nie len tréner... všetci sme sa zamilovali do Raphini. Tie male veci co robí správne.. ako bojuje, vracia sa, ako odtahoval hráčov v El Clasicu keď sa tešili v rohu ihriska... klobúk dole
Byl jsem z něho nešťastný a chtěl jsem, aby šel pryč, přestože bylo vidět v každém zápase, že odevzdává na hřišti maximum. Ale co s ním udělal příchod nového trenéra to je neuvěřitelná proměna. Přitom stačilo málo, jen přestat hrát házenou ve zhuštěném prostoru do připravené a zformované obrany a začít hrát přímočarý fotbal .A Raphinha neskutečně září
Nesouhlasím s ním jen v jedné věci … “ Kdyby přišel nejlepší trenér na světě a hráči by nebyli připravení, nic nevyhrá”. Podle mě Hansi přišel v době kdy hráči připravení nebyli. Neměli fyzickou kondici, sílu, jejich psychika byla na bodu mrazu, byli často zranění a vůbec nehráli jako tým.
Ale Hansi změnil spoustu věcí a hráče připravil velice dobře. Netvrdím, že na 100% letos vyhraje nějakou trofej, ale dovolim si tvrdit že srdce hráčů a fanoušků už vyhrál. A trofeje věřím že přijdou taky …
Ale Hansi změnil spoustu věcí a hráče připravil velice dobře. Netvrdím, že na 100% letos vyhraje nějakou trofej, ale dovolim si tvrdit že srdce hráčů a fanoušků už vyhrál. A trofeje věřím že přijdou taky …