a zároveň kazí náladu fanúšikom rivala...
Po repre pauze sme dali dole Sevillu 5:1, Bayern 4:1 a teraz Real 4:0.
Zlaté časy, nech vydržia celú sezónu, aby bič plieskal na konci, keď sa bude hrať o trofeje.
Radosť z hry a víťazstiev prišla úplne zaslúžene.
Trochu předčasná úvaha, ale pokud se vše vydaří, a já doufám že ano, a Lewa bude pokračovat jako do teď, tak ho satisfakce za ZM nemine. Ale uvidíme co bude :)
Já bych se rád tímto Lewovi omluvil, že jsem o něm psal jako o našem nejslabším článku. A jsem moc rád, že moji chybu vyvrátil zrovna včera a tak skvělým způsobem 👍👍👍
Mily hoyer myslim nie je chyba v tebe, tak sa vyjadrovali aj mnohi dalsi , ale koniec koncov opisovali len to co videli a citili. Tajomstvo jeho ozivenia a koniec koncov tajomstvo uspechu celeho timu je totalne iny sposob hry ktory priniesol vyzrety trener s vysokymi narokmi. Nim pustil trener z retaze chalanov hladnych po vitazstvach. Ergo kvalita bola, no bola dusena pristupom
Nadviažem na hoyera11. Ja som po minulej sezóne v diskusiách písal, že Raphinhu treba predať, že je nevyužiteľný...chvála Bohu, že som sa mýlil a že ma nikto nepočúval. Sme ale ľudia, ktorí majú svoje názory a tie nemusia byť vždy správne. Každý sa môžeme mýliť, ale to sa prejaví až po určitom čase. Som rád že som sa mýlil!!!
Po repre pauze sme dali dole Sevillu 5:1, Bayern 4:1 a teraz Real 4:0.
Zlaté časy, nech vydržia celú sezónu, aby bič plieskal na konci, keď sa bude hrať o trofeje.
Radosť z hry a víťazstiev prišla úplne zaslúžene.