Po prvních 20 minutách to vypadalo fakt blbě.Hráli si s náma jak chtěli,vůbec to nevypadalo na to,že se může něco změnit.O to víc sem byl druhý poločas v příjemném šoku.😮😉
Proste keď máte na tejto úrovni stopérov ako Martinez a coubarci proste nie je šanca Kane si tam z nich robí doslova dobrý deň navyše rozdiel medzi behaním a fyzickou pripravestou je zasa obrovský
:D není šance, strašná tragédie, Romankovi se nachvíli stopořil jeho pinďourek, ale brzy opět nenávratně klesnul :( Teď bude minimálně do víkendu úplné ticho, Romanek už tajně doufá, že nám to Madrid natře
Prečo sa Ti zakaždým podarí dostať z kazajky keď Barcelona prehráva alebo hrá zle? Ako sa vždy dostaneš k internetu? To v tom blázinci nikto nedáva pozor či ako?
Jetsper, situacii, kedy Raphinha obisiel 1na1 nejakeho hraca a dal gol naozaj neviem ci spocitam na prstoch 1 ruky, to je fakt:D Ja ho nehejtujem, prave naopak, brutalne na tejto svojej slabine zamakal a spolocne s Pedrim sa z neho tesim uplne najviac. Tuto sezonu su hracmi zapasu skoro kazdy zapas.
Ak bude hrať Barca takto cez víkend, nie je sa čoho báť 🤣. Nebyť komických chýb Bayernu v obrane góly by nepadli. Inak sa v podstate hra 80% na jednu bránu. Bayern lepším tímom ale žiaľ chyby v obrane,ktoré sa trestajú.
No.. po tom, co se Barca probrala ve 20. min, nebyl Bayern v ničem lepší 🤷 Barca ukázala, že pokud nezaspí jako prvních 15-20 min, je extrémně silná směrem dopředu.
Naposledy sme dali 3 góly Bayernu v roku 2015, takže z tohto pohľadu super:) Ale prvých 20 minút to bolo riadna trápenka, k ničomu nás nepustili. Dnes potrebujeme 3 body, je jedno s akým výsledkom, potrebujeme veriť, že Barcelona je späť.
Uf pre nezavisleho divaka paradny futbal, pre cules utrpenie:D Prvy polcas emotional rollercoaster, prvych 20minut to vyzeralo, ze dostaneme debakel, v 21. minute sme sa prvykrat dostali kombinacne na ich polovicu. Dnes to bude 50:50, som zvedavy jak to dame fyzicky, lebo s vynimkou jedneho ich zaloznika je kazdy ich hrac o hlavu vyssi :D Co musim uznat je tlak Bayernu, z nasho pressingu sa dostavaju vyborne. Dnes zatial Yamal, Pedri a Raphinha masterclass. Nech tento zapas dopadne akokolvek, uz teraz sa da povedat, ze s takouto mentalitou mozeme hrat s kymkolvek! Este nedavno by sme sa psychicky rozpadli po vyrovnavajucom gole.
Ako to dame fyzicky?Uplne s prehladom.To skor odpadne Bayern.Ja suhlasim ze uvod nam usiel riadne,ale to je normalne,ze sa pocas zapasi striedaju lepsie a horsie pasaze.Dost bol zo zaciatku odrezany Pedri a tam bol problem.Akonahle ho zacali zapajat do hry,tak aj obrana sla smerom nahor.Chce to cas.Mlady tim,aj tak klobuk dole.
Mvp je flick zatial , sorry ako ale uz som to dlhsie hovorl, kounde je nemotorny pomaly s nulovym driblingom nechapem co nanom vsetci vidia , kazdy ho tam cookuje dnes, k tomu balde je nimand nevie pozicne absolutne je tam strasna prazdnota pre guerrreira. Chapem preco xavi staval arauja na rb proti silnym timom, tu to vidim. Urcite potrebujeme RB a Balde ked sa nenauci pozcine a jeho finalne prihravki su horsie ako v dedinskej lige myslim ze to kazdy vie tak by som ho predal na 100% . Inak futbal fakt dobry dalo sa cakat no my az do 20. Minuty ked vyrovnali dovtedy ciste hovno. Dufam ze druhy polcas nazaspia ako v minulosti zvykli ked dali gol ale budu chciet naskok navysit ako celu tuto sezonu. Lets go
Kounde nie je ani alves, ani carvajal alebo alba, je skôr ako abidal, tiež pôsobí dosť neotesane a pomaly, pritom z každej situácie väčšinou vychádza víťazne.. hádam v druhom polčase tá presvedčil že si napísal, mierne povedane hlúposť..
Raphinha strieľal pomedzi nohy obrancu, fakt nezvyčajný kúsok.
Prvých 20 minút sme si ani nahrať nevedeli, mal som dojem, že to prekvapovalo aj hráčov Bayernu, akí sme jalový.
Ale inak Cubarsí s Martinezom majú offsidovú líniu fakt zmáknutú.
Myslím, že jsi sledoval jiný zápas. Není na tom nic o "koulích", jen o objektivitě.
Peña byl při všech míčích nejistý, dvakrát při rohu úplně propadl a měl štěstí že to odhlavičkovala obrana. Vybíhal úplně zmateně. Jediný dobrý moment měl při odkopu z Kaneovy kopačky hned v úvodu, jinak nám nevychytal vůbec nic.
Barcu miluju a dnes hrál celý tým senzačně, ale zase nebudu pět ódy na brankáře, na kterého šly všehovšudy tři střely (a dvě z nich pustil 🙆♂️)
Vidím, že si šťastný, a ako s radosťou píšeš dookola o Peňovi, ktorý podal dobrý výkon a pomohol k tejto výhre nad Bayernom! Už z tej poslednej vete je jasné, že ty nerozumieš futbalu! Zalez a tíško šúchaj nohy po takom zápase..........odo mňa máš ban!
Milý Jergusi, vidím, že vysvětlovat ti něco nemá smysl. Zřejmě jsi z Peñy úplně hotový, opakuješ se tu jako kolovrátek a přesto nejsi schopný poskytnout jedinou statistiku, která tvá tvrzení podkládá - zřejmě proto, že ani neexistuje, jelikož i z oficiálních pozápasových statistik šly na Peñu 3 střely a z toho pustil dvě, počítám-li i neuznaný gól. Takže úspěšnost zákroků 33%, přičteme-li k tomu zmatené výběhy a nejisté vyrážení, opravdu světový brankář.
Jinak mimochodem, v poslední době se mi dost snížila ochota vést s jednoduššími jedinci sáhodlouhé debaty, které nikam nevedou. Takže mi snad odpustíš, když se z téhle konverzace vzdálím. Užívej zdraví.
Nicméně nutno podotknout, že v tomto věku 1 rok rozdíl je hrozně moc. Tedy opatrně s tímto srovnáváním. Ona i ta společná předsezóna s A týmem je pro hráče v jeho věku game-changer.
Btw, ked si niekto vsimol pohyb Fatiho v porovnani s Raphom a Yamalom...zbavit sa jo co najskor. Uz v Barce nema miesto. Strasne som si ho zastaval ale to jeho chodenie po ihrisku je uplna parodia na futbal.
Vidno ze Messi je furt srdciar a zije Barcou ked ho chce odtial spratat 😂😂😂 a este nam aj zaplatit...to by bol masterpiece move od Messiho aj po skonceni jeho posobenia u nas 😂
Dnes vsetci 10 z 10 a muz zapasu Flick. Yamal s Pedrim si ich tam v 2.polcase rozoberali jak lego, na 15 min som videl zablesky nasej najlepsej Barcy a mal slzy na krajicku, ked z nas bol hraci Bayernu frustrovani a len behali za loptou. Vsetci zaloznici zbieraju minuty konecne to ma hlavu a patu, vsetko spolu hra a niekedy sa vidia aj naslepo. Jediny, kto dnes zaostaval bol Pena, na zaciatku zapasu sice chytil tutovku Kanea, ktory by siel sam na branu, ale nepresvedcil ma ani ako nasa brankarska 2ka, obcas som mal pocit, ze sa boji sameho seba.
Nemyslim, ze som neobjektivny, musis uznat, ze dnes co rohovy kop to neisty zakrok. Dalsiu loptu tam vyrazal na roh ked nemusel...Obcas vybehol z branky a zase cuvol. Proti Penovi nemam nic, ale naozaj z neho srsi neistota. Inak hra nohami super, neriskuje castokrat ako MAtS.
ty slzy na krajíčku jsem měl taky, opravdu po dloouhé době je ten fotbal teď opravdu radost, hrají s lehkostí a neustálým úsměvem, jen ať to šlape co nejdéle!
Prečo nenapíšeš Cule, že Peňa chytil Kanemu jasný gól, žiadne chyby pri rohoch! Som rád, že si si všimol, koľko krát musel pomáhať obrane pri rozohrávaní a neurobil pri tom ani jednu chybu! A to Bayern hral pri našom rozohrávaní tesný pressing!
Nechápem, prečo riešite post jednotky a nie jeho dobrý výkon vo včerajšom zápase.........Tréneri s brankármi sú dennodenne a oni vedia najlepšie, kto má akú formu. Ja som Peňovi vďačný za jeho včerajší výkon a budem rád, keď nabudúce bude v bráne poľský brankár a pomôže Barce vyhrať zápas!
Jergus ale jeho vcerajsi vykon nebol dobry:D chytil Kaneovi gol a hral vyborne nohami, ale jeho slabiny bili do oci. Ziadnu vysoku loptu nezvladol, pri rohovych kopoch to vyzeralo, ze nevie, co ma robit. Opakovane niekolkokrat vybehol z brany a necakane cuvol (neviem co by bolo spravnym riesenim, ale on by to mal vediet a len to ukazuje jeho neistotu). Najlepsie to zhrnul Jetsper a suhlasim s nim - treba mu drzat palce ale na nasu brankarsku 1ku jednoducho nema.
Nemusime sa tu tocit okolo Penu, vo svojom prvom komentari som mu venoval jednu vetu. Vcera sme odohrali najlepsi zapas za posledne roky, Bayern porazili od r.2015, vykony vsetkych hracov sa zlepsuju a vracaju sa hraci po zraneni. Toho by som sa drzal, nie Penu, nemusime to dalej riesit:D
Sranda,že viac času strávia tu písaním a mudrostami ako sledovaním zápasu. Takí sú to fanúšikovia. Tu na fóre sa na múdrych hrať a kritizovať keď netreba, lebo v reálnom živote každý kto ich pozná sa o ich názory nezaujíma. Tu si to niekto aspoň pár viet prečíta a keď niekoho maséri aj zareaguje a oni sa cítia, že majú nejaký význam aspoň na chvíľu
Jerguš, počas prvých 20 min sledovania zápasu si si určite povedal, tak toto je super zápas, hrajú fakt skvele, nie? keď hrajú kkt, tak sa kritizuje, alebo vždy sa musia písať ako v severnej Kórei len pozitíva, kritika je zakázaná? Skôr ma vytáča keď sa bezdôvodne hundre aj keď hrajú dobre.. keď hrajú ozaj zle, alebo sú tam hráči ktorí tam fakt nemajú čo robiť, tak kritizujem a sťažujem sa aj ja, čo je na tom zle??
Aj ja som bol smutný z tých prvých 20 minútach pri super hre Bayernu......ale možno aj zo šťastím sme ten tlak prežili a potom sme excelovali MY! Ale pochválil som celé mužstvo ako dokázali zostatok zápasu super dohrať! A to som u teba nepostrehol.........len chyby a chyby. Simao, vieš čo to je pozitívne myslenie? Skús sa zamyslieť.
Hmmm čo? Kde som čo komentoval počas zápasu že si mohol niečo postrehnúť? Okomentoval som až po skončení, a nezdá sa mi že je negatívny..
Ak narážaš na moje komenty mimo tejto témy, tak kazdy ma na vec vlastný pohľad, nesnaž sa ma prosím presvedčiť že pravdu a múdrosť máš vždy len ty.
Ďalší krásny fotbal v podaní Barcelony.Kazdy zápas si vychutnávam.Je radosť sa pozerať na mladých hráčov ako makaju celý zápas zo staršími.Flick dal klubu dušu 😀Teraz už len vyhrať na bernabeu v sobotu a potvrdiť formu.
Dnes masterclass . Casado klobuček dolu . Hráči sa cítia na slepo . Opět viac ako 3 góly dalších milion šancí a další hráč sa vracia po zranění . Samé pozitiva. Tá ďakovačka po zápase slzičky na krajíčku . Celá Barca celé mesto a celé Katalánsko a vsetci culés po celom svete sú nadšeny a vsetko do seba krásne zapadá. Flick robí zázraky zatial vsetko postavené na lamasii.
Výborná morálka pred El classicom
Okrem používania anglických výrazov, lebo je to asi v dnešnej dobe pocit, že je človek strašne na úrovni ste niekedy robili daky šport a hrali futbal aspoň tak s kamarátmi či len FIFA na hracej konzole? Dáme Bayernu 4:1. Mohli sme aj viacej a k ničomu vážnemu okrem gólu nepustili, ale tu niekto čaká, že ich rozbijeme ako v spomínanej hre po rokoch hrania na najnižšej obtiažnosti. Kritizujete tu hráčov, lebo samozrejme nie každý dotyk s loptou je bezchybný. Prvých 20 mi už nebolo ideálnych, ale potom 70 výborný výkon a 4:1…Ale čítam tu veci ako keby nás oni tak dali. Mladučkí hráči výborný a sebavedomý výkon. Ale misrlanti tu idu byt top trénermi. Odpisujte čo chcete. Názory takých sú nepodstatné a na smiech. A to ja som teda dosť kritik. Hra pod Xavim sa mi vôbec nepáčila a pindal som stále
Jesper9, práve si to vystihol úplne super! Kto hral futbal, tak ten vie, že nie vždy všetko vyjde tak, ako sa to myslí.......ale len poukazovať na nedostatky, poukazovať na slabého brankára, ktorý včera pomohol dobrým výkonom zdolať Bayern, takýto pisálkovia devastujú super celkový výkon hráčov Barci!
Dnes tam boli aj nejake chyby,ale na tom sa da zapracovat.Akonahle bol Pedri zapojeny do hry,karty sa otocili a dopadlo to na vybornu.Pridu urcite aj prehry,to k tomu patri,ale po dlhych rokoch mam opat z Barcy dobry pocit.Nemat prachy bolo to najlepsie co sa nam mohlo stat.Ak by boli,dnes by sme videli z tych talentovanych mladikov mozno 1/3.Len tak dalej chlapci,hlavne s pokorou a skor ci neskor sa aj trofeje dostavia.V sobotu El clasico.Taky kludny som pred Clasicom nebol ani nepamatam.
Nie som odbornik, ani nikto z Vas, ale "trener asi ale iba asi podla Vas" asi vie lepsie koho ma postavit na travnik. On ich vidi a z nimi komunikuje kazdy den? Asi vie co robi. My sme iba kritici, nic viac. Neviem kto, ale niekto tu povedal svatu pravdu. Neexistuju Barca fans, iba Barca uspechu
Konečne sme poriadne nakopali bratwursty, už dlhšiu dobu sa nám posmievali a hlavne teším sa na reakciu hlavného klauna mullera, ten si bral barcu do huby až príliš často.
Veľmi dôležitá vyhrá z hľadiska morálky, pred EC sa nám to určite zíde. Skúsenosti na nezaplatenie pre našich mladých hráčov. Bez zranení! Ďalší skvelý zápas casada, chlapec sa zlepšuje každým zápasom. Lewa kľudne mohol ešte 1-2 pridať, škoda.
Samé pozitíva..
v sobotu bude ale ďalšia previerka, ak sa zvládne, táto sezóna môže byt super úspešná.
Prvých 20 minút sme si ani nahrať nevedeli, mal som dojem, že to prekvapovalo aj hráčov Bayernu, akí sme jalový.
Ale inak Cubarsí s Martinezom majú offsidovú líniu fakt zmáknutú.
Peña byl při všech míčích nejistý, dvakrát při rohu úplně propadl a měl štěstí že to odhlavičkovala obrana. Vybíhal úplně zmateně. Jediný dobrý moment měl při odkopu z Kaneovy kopačky hned v úvodu, jinak nám nevychytal vůbec nic.
Barcu miluju a dnes hrál celý tým senzačně, ale zase nebudu pět ódy na brankáře, na kterého šly všehovšudy tři střely (a dvě z nich pustil 🙆♂️)
Jinak mimochodem, v poslední době se mi dost snížila ochota vést s jednoduššími jedinci sáhodlouhé debaty, které nikam nevedou. Takže mi snad odpustíš, když se z téhle konverzace vzdálím. Užívej zdraví.
To nedokazal ani Klopp hned ked prisiel do Liverpoolu.
Klobuk dolu
Vidno ze Messi je furt srdciar a zije Barcou ked ho chce odtial spratat 😂😂😂 a este nam aj zaplatit...to by bol masterpiece move od Messiho aj po skonceni jeho posobenia u nas 😂
Ak narážaš na moje komenty mimo tejto témy, tak kazdy ma na vec vlastný pohľad, nesnaž sa ma prosím presvedčiť že pravdu a múdrosť máš vždy len ty.
Výborná morálka pred El classicom
Veľmi dôležitá vyhrá z hľadiska morálky, pred EC sa nám to určite zíde. Skúsenosti na nezaplatenie pre našich mladých hráčov. Bez zranení! Ďalší skvelý zápas casada, chlapec sa zlepšuje každým zápasom. Lewa kľudne mohol ešte 1-2 pridať, škoda.
Samé pozitíva..
v sobotu bude ale ďalšia previerka, ak sa zvládne, táto sezóna môže byt super úspešná.