Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-10-08 11:07:18
Určite tam nebolo zlyhanie hráčov. Stačí si pozrieť to, čo s tými istými hráčmi dokáže Flick. A to je objektívny a neutrálny komentár. Podľa môjho názoru chcel Xavi od hráčov, aby hrali podľa jeho konceptov a predstave, a málo využíval ich prirodzené prednosti. A to nehovorím o absencií taktiky, ktorá by využila nielen tie spomínané prednosti, ale aj slabé stránky súperov. Flick robí všetko opačne v porovnaní so Xavim, keďže vie využiť to, čo hráči dokážu na ihrisku na svojej prirodzenej pozicii. A takticky je veľmi zdatný.
2024-10-08 11:28:05
enrique ma pravdu,keby nebol xavi jedna z najvacsich legiend klubu davno by ho za predvedenu hru vyhodili
2024-10-08 11:50:50
LE je už dlouhodobě ko.ot a neuvěřitelnej egoista. Jsem hrozně rád, že byl vyhozený od repre a v PSG se mu to začíná rozpadat. Naposledy po zápasu s Arsenalem to na tiskovce klasicky nezvládl.
Marco01 Premium
2024-10-08 12:00:59
Nevim...nikdy som moc Luchovi neprisiel na chut...vzdy mi prisiel arogantny a namysleny clovek...teraz v P$G to zas dokazuje...
2024-10-08 12:46:59
Xavi něco udělal Enriquemu, že mu tak nakládá? Luchovi řeči mi přijdou trošku přes čáru, navíc Lucho kromě Barcy nikde díru do světa neudělal, v PSG i v repre nic moc nepředvedl.. Ano, Xaviho působení nebylo vždycky ideální (hlavně ke konci), ale měl i dobré momenty. Lucho má pocit, že je mistr světa amoleta a přijde mi, že si nevidí na špičku nosu.
2024-10-08 14:15:54
Toto je celé na smiech. Enrique mal v čase jeho pôsobenia u nás v tíme úplne inú kvalitu ako Xavi. Klub netrápili žiadne finančné problémy a vedenie mu kupovalo koho chcel. Naproti tomu Xavi prišiel keď bol klub v totálnych sračkách. V prvej sezóne prišiel v novembri a klub vytiahol z deviateho miesta na druhé. V druhej sezóne s klubom vyhral titul. A v minulej sezóne sme skončili na druhom mieste. Pričom za Xaviho sme totálne obmenili káder. Z akadémie sa vytiahlo veľa mladých hráčov na ktorých môžme v budúcnosti stavať a klub naopak opustili dlhoročné opory, ktoré sa radia k naj hráčom v histórií Barcelony. Jediné čo možno Xavimu vyčítať je menej atraktívny herný štýl.
2024-10-08 14:51:52
To víš že jo Luisíku. Ale nepřiznáš si že ti prdel zachránilo reálně jen to že jsi měl nejlepší trio co kdy bylo ala trojzubec, fenomenálního Buse, skvělého Albu a Piqueho. A další? :D Prakticky sestavu v peaku. Zatímco všude jinde to zrovna žádná sláva není?. neříkám že je špatný trenér to vůbec ne, ale muže děkovat tomu týmu co měl že ho tak vystřelilo :). Jinak by se plácal bůh ví kde.