Já vidím problém hlavně na LB kde místo Baldeho nemá kdo nastoupit a pak v útoku, kde mimo těch 3 není nikdo kdo by mohl z lávky přijít a přinést kvalitu.
Hrá výborne, práve jeho kvaIity nedávno vyzdvihoI aj Fabregas, ktorý o ňom dokonca básniI.. Avšak pochybujem, že ho NeapoI pustí, patrí k ich najdoIežitejším hráčom...
Ak sa podarí dohodnúť s Neapolom tak to bude drahý špás. Neapol Lobotku tak ľahko a hlavne lacno nepustí. Typujem, že ak budú uvažovať o jeho predaji tak si za neho zapýtajú cca 150 miliónov. Kde na to naberieme financie?
Akého šmatláka? Lobotka je behavý záložník a v Barci by s Pedrim, Gavim a FDJ boli celkom kvalitná záloha a Raphinha by mohol hrať na svojom prirodzenom poste.
VistaBarca, pošlí nám nejaké video o tebe, ako futbalistovi v špičkovom klube, aby sme to porovnali s Lobotkom. To je nevýhoda anonymity na internete, že akýkoľvek chudák, ktorého nechceli pustiť k lopte ani na ulici, si kopne do uznávaného futbalistu. To si taký Messi nedovolí a ten určite dosiahol viac ako ty.
Teo Ty tu píšeš ako keby Lobotka včera začal hrať no a "zatiaľ mu vychádza sezóna."
Barca mala o neho záujem už keď hral za celtu a vieš kedy to bolo?
Lobotka je vynikajúci stabilne už veľa sezón.
Pri všetkej úcte k Stanovi, ale Neapol je jeho strop. Keď ešte hrával za celtu, možno, ale teraz už je neskoro, 30tka na krku.. na výmenu za torresa alebo fatiho, určite áno, ale takých debilov vo vedení asi Neapol nemá aby to prijal..
@Simao
O záujme o Lobotku hovorili mnohé a seriózne zdroje, sám Xavi o ňom rozprával a vyjadroval sa s veľkým uznaním. Takže nie, neuverím niečomu o Tvojom Jožkovi ale na toto sú dobré zdroje. Teraz nazad k mojej otázke, ja som Tvoju zodpovedal. Máš lepší úsudok ako poslední dvaja tréneri FCB?
No čo chceš odo mňa počuť, že lepšie vidím futbal ako ti dvaja? Hádam ani nemusím odpovedať.. som len obyčajný gaučovy odborník, predpokladám ako aj ty a asi ďalších 99% všetkých komentujucich na tejto stránke. Ale nejakú tu intuíciu a vlastný pohľad na vec snáď môžem mať, nie? Alebo v každom komente musím napísať že to je podľa môjho názoru..?
Áno, Xavi spomínal že sa mu pozdáva atd, ale ved to je obyčajná prax, že sa komentuje jeden z najlepších hráčov súpera pred zápasom. Bezne tréneri rozprávajú, že ten je super, henten je top, toho by som chcel atd, no a čo teraz? To ešte nič neznamená.. Xavi napr s veľkým uznaním rozprával aj o oriolovi, a napokon si ho aj vybral keď zubimendi definitívne padol..
Nikdy predtým barca oficiálne nejednala o prestupe stana a ani seriózny záujem nemala, aspoň o tom neviem. Flick vonkoncom nič také nevravel, sú to len výmysly novinárov a kacaciny.
Keď hrával za celty, bol zmysel ho zobrať, teraz keď ma skoro 30 za veľké prachy ho kupovať by bol nezmysel, za malé ti ho nikto nepredá, na výmenu za napr ferrana super, ale to sa tiež asi nestane. Asi tak..
Pozri, ja stanovi ozaj prajem, ale len kvôli tomu že je to nás krajan podľa mňa nestačí aby hral za barcu, aspoň ja to tak vidím kvôli x príčin.. ale za fatiho/ferrana by som ho fúkol hneď.. 😉
Ale aj tak. Nech ostane tam kde je a spokojní budú všetci.
Barca mala o neho záujem už keď hral za celtu a vieš kedy to bolo?
Lobotka je vynikajúci stabilne už veľa sezón.
Pri všetkej úcte k Tebe. Zdá sa Ti, že Xavi predtým a teraz Flick majú až o toľko horší úsudok od Teba žeby nevideli realitu?
O záujme o Lobotku hovorili mnohé a seriózne zdroje, sám Xavi o ňom rozprával a vyjadroval sa s veľkým uznaním. Takže nie, neuverím niečomu o Tvojom Jožkovi ale na toto sú dobré zdroje. Teraz nazad k mojej otázke, ja som Tvoju zodpovedal. Máš lepší úsudok ako poslední dvaja tréneri FCB?
Áno, Xavi spomínal že sa mu pozdáva atd, ale ved to je obyčajná prax, že sa komentuje jeden z najlepších hráčov súpera pred zápasom. Bezne tréneri rozprávajú, že ten je super, henten je top, toho by som chcel atd, no a čo teraz? To ešte nič neznamená.. Xavi napr s veľkým uznaním rozprával aj o oriolovi, a napokon si ho aj vybral keď zubimendi definitívne padol..
Nikdy predtým barca oficiálne nejednala o prestupe stana a ani seriózny záujem nemala, aspoň o tom neviem. Flick vonkoncom nič také nevravel, sú to len výmysly novinárov a kacaciny.
Keď hrával za celty, bol zmysel ho zobrať, teraz keď ma skoro 30 za veľké prachy ho kupovať by bol nezmysel, za malé ti ho nikto nepredá, na výmenu za napr ferrana super, ale to sa tiež asi nestane. Asi tak..