Musí se zlepšit jestli chce hrát základ a ten plat se musí upravit. Bere hrozně moc na to jaký výkony podává. Plat má na úrovni Rodriho nebo KdB a časy, kdy jsme si mohli něco podobného dovolit jsou pryč.
Berie toľko, koľko mu Barca ponúkla, toto vyplakávanie ako je preplácaný je totálny nezmysel. Za to môže klub že sľubuje hory doly, on svoj kontrakt dodržiava, za to že zdravie má na p*ču on sám asi nemôže.
Kde ste boli, keď zarábal 3 milióny namiesto 14 miliónov? Vtedy sa nekydalo na neho. Ale keď treba platiť dlhy, tak zrazu má obrovský plat a má si ho znížiť.
Ferenc, dostal toľko koľko klub mu dal, súhlasím.. je tu ale jedno “ale”, klub mu ponúkol toľko lebo v tej dobe keď ho kupovali bol veľkým hot prospectom, preto si myslím taký strelený plat od samého začiatku.. lenže ako sa ukázalo neskôr, za celý čas čo je u nás, okrem niekoľko mesačnej formy pri koemanovi neukázal toho až tak veľa, skôr by som povedal že neukázal nič (na svoj status). Streleny príklad, ale pointu pochopíš, to je ako by si si najal majstra aby ti spravil novú podlahu v byte, nasľuboval ti že to bude vyzerať ako v nejakom paláci, vypýtal si zato astronomické peniaze a v konečnom výsledku vyzeralo to ako v nejakom obyčajnom sidliskovom byte, tiež budeš reklamovať, sťažovať sa a snažiť prehodnotiť zmluvu.. chápem že to je futbal, iná situácia, kopec faktorov ale ako vravím pointu pochopíš.
Nosferatu, stále to iste opakuješ, už kopec ľudí vrátane mňa sa ti tu snažilo vysvetliť iný pohľad na vec ale ty tvrdohlavo si ideš svoje.. ale ved ok, každý máme svoje pohľady..
Ja ti rozumiem čo chceš povedať ale v prípade FdJ má eso v rukách samotný hráč, on odísť nechce lebo veď prečo? Klub s ním môže max ukončiť kontrakt čo aj tak bude win/win situácia pre FdJ. Toto je tak špecifická situácia vo futbale že na tom nedokáže nikto nič zmeniť pokiaľ nejakú takú položku nemajú hráči v zmluvách pri podpise.
Nosferatu, to, že zarábal 3 mil miesto 14, tým chceš povedať čo? Tie prachy sú len odložené a klub mu ich aj tak vyplatí. Nemôže zarábať, ako top hráči v európe, keď patrí medzi priemer. A to, že dostal plat, ktorý dostať nemal, je záležitosť Bartomeua, ktorý nám v klube zanechal niekoľko takýchto mín a vďaka ktorému je klub v sračkách, v akých je.
xdiko ty si vlastne povedal to, čo tu už povedané bolo, jeho plat mu dal KLUB (Bartomeu), tým pádom FdJ nie je ten zlý. Čo má teraz podľa vás urobiť? Odísť z klubu len preto že vy chcete aby mal klub väčšiu finančnú rezervu?
Moj zdroj je z googlu, tak ako asi každého iného človeka na tejto stránke. Ale ty ako jeho právnik (lebo nedaj bože tu niečo napísať zle na FDJ, hneď si tu) a finančný poradca (lebo vieš o všetkých pohyboch na jeho ucte) určite vieš lepšie.
Ale teraz vážne, riešili sme už tie príjmy, nebudem to tu zase rozpisovať..
xdiko: ešte raz, klub mu teraz vypláca dlžné peniaze, čo mu dlhuje vo výplate a vy kydáte, že veľa zarába. Takže čo teraz? Má sa vzdať peňazí, čo mu klub dlhuje?
Simao: bola to jednoduchá otázka. Koľko peňazí bol ten jeho prestrelený plat na začiatku? Daj svoje číslo. Je to jednoduché.
Nosferatu, jednoduchá odpoved, to čo sa dá zistiť na nete.. tak v prvej sezone 19/20 mal dostať 14m.. V niektorých zdrojoch sú tie čísla ešte väčšie.. Ale sviečku pri podpise zmluvy som nedržal..
v ajaxe mal pred tým 760k ročne.. strelena zmluva? Určite áno! 100% real, Bayern alebo city by mu na začiatok toľko nikdy nedali. Taký güler vo fenerbachce mal 860k teraz ma +- 6 a to je teraz, nie pred 6 rokmi ako FDJ.. prečo si myslíš že FDJ sa drží barcy ako kliešť?
Zdroje: capology, allfootballapp, espn a mnoho ďalších..
3 roky po sebe?! Možno 10?! 3 roky pred prestupom ešte hrával za juniorku.. overený a preverený čím pre boha živého? 50 zápasmi v eredivisie? Alebo tým že vystrelil v LM v jednej sezone? V tej sezone ozaj im išla karta, napr zápas s reálom atd. A čo teraz, dáme mu hneď plat ako európskej mega hviezde?! Taký David Silva v sezone 19/20, legendárny top hráč City mal 13.5m.. bernardo silva tiež mladý super hráč, overený ako vravíš 9.2, aguero! 14!… bavíme sa o najbohatšom klube na svete. Stačí si pozrieť platy ostatných top klubov a hneď zistíš, že to bolo Insane.. kto bol FDJ v tom čase že toľko dostal? Hot prospech, nič viac..
Odpoved na tvoju otázku, 5-6m max, a potom zvýšenie samozrejme ak budú výsledky. Nepáči sa, chod niekam inam..
Prave preto sme teraz v takých srackach lebo naše vedenie rozmýšľalo tak ako ty teraz.
Zobuďte sa chlapci, klub sa ho chcel zbaviť už niekoľko krát, pretože vedia, že nestojí za tie peniaze ale odmieta odísť a tak mu radšej skúšajú predlžovať zmluvu, len aby nešiel zadarmo, ako Dambo. A Gejza, ano kydám na Lewu a neprestanem s tým, pretože stále verím, že do Barci nikdy prísť nemal a je krásne vidieť, ako celé mužstvo na neho pracuje, aby sa aspoň raz za zápas blisol, inak neviditeľný. Sezóna je dlhá, tak som zvedavý, kedy mu dojde dych.
Ako je to s platom hráčov pri dlhodobých zraneniach? Všetko znáša klub v plnej miere (okrem výkonnostných bonusov samozrejme) alebo sa plat kráti alebo sú hráči (klub poistený) a niečo kryje poisťovňa?
To by zaujímalo aj mňa. Logika mi hovorï, že klub hráča poistí proti zraneniu a keď sa zraní, tak poisťovňa má klubu zaplatiť odškodnenie, len je otázka, koľko.
Hraci maju v tomto smere vyrazne lepsiu vyjednavaciu poziciu... Co z toho, ze ho klub zaradi na prestupovu listinu... Ak hrac povie, ze prestupit nechce, tak sa mozu aj na hlavu postavit... Ked chce peniaze, odide zadarmo a necha si to pekne zaplatit prestupovym bonusom alebo vysokym platom...
V zmluve nikde nemáš, že sa musíš nechať predať. Prečo by si to mal robiť? Máš podpísanú zmluvu na dobu určitú. To nesie výhody aj nevýhody pre obe strany a je to len o dohode medzi oboma stranami.
Klub a Frenkie sa zaviazali na určité podmienky. Zmluvne. Riziko bolo, že sa Frenkie môže zraniť, ja viem riadna novinka... Je absolútne nepodstatné kto bol prezidentom, Frenkie podpisoval s Barcelonou, nie s prezidentom. On hrá za Barcelonu, nie za prezidenta aby ma tu niekto nechytal za slová.
Len v komunistickej mysli sa môže zrodiť myšlienka že áno zmluvne sme sa zaviazali ale vieš, teraz sa nám to nepáči. Zníž si plat ak si srdciar, lebo potrebujeme vyplieskať 50 miliónov na priemeráka z Brazílie ktorého tréner ani nechcel a teraz so robí hnbu v betise či kde sa ho to zbavili... Tento klub potrebuje prebudovať od základu. Stavať na tom na čom ho Cruyff urobil ozajstným veľkým klubom. Toto k tomu nepatrí.
Ruku na srdce pani ak by ste boli na mieste FdJ vzdali by ste sa platu, teda nejakej jeho časti? Alebo odložené peniaze by ste nechali tak? Myslím si ze úprimne si každý povie ze nie lebo každý chce zarobiť co najviac budme realisti je to tak, no neviem ako vy ale za mňa FdJ je hráč ktorý pred tým ako teraz posledné 2 sezóny mu zranenia kazia formu resp návrat do nej hral dobre ved patril medzi naj hráčov a to pindanie tu na neho za výkony sa mi zdá trochu cez ano plat dostal neprimerane veľký na začiatku to je pravda ale Barto ho chcel pritiahnuť a ako najlepšie sa to spraví cez prachy a potom sa netreba čudovať ze sú prepalene zmluvy
Bleskovky
6 dní
Marko Dmitrović najlepším hráčom zápasu proti Leganés
Nosferatu, stále to iste opakuješ, už kopec ľudí vrátane mňa sa ti tu snažilo vysvetliť iný pohľad na vec ale ty tvrdohlavo si ideš svoje.. ale ved ok, každý máme svoje pohľady..
Ale teraz vážne, riešili sme už tie príjmy, nebudem to tu zase rozpisovať..
Simao: bola to jednoduchá otázka. Koľko peňazí bol ten jeho prestrelený plat na začiatku? Daj svoje číslo. Je to jednoduché.
v ajaxe mal pred tým 760k ročne.. strelena zmluva? Určite áno! 100% real, Bayern alebo city by mu na začiatok toľko nikdy nedali. Taký güler vo fenerbachce mal 860k teraz ma +- 6 a to je teraz, nie pred 6 rokmi ako FDJ.. prečo si myslíš že FDJ sa drží barcy ako kliešť?
Zdroje: capology, allfootballapp, espn a mnoho ďalších..
Odpoved na tvoju otázku, 5-6m max, a potom zvýšenie samozrejme ak budú výsledky. Nepáči sa, chod niekam inam..
Prave preto sme teraz v takých srackach lebo naše vedenie rozmýšľalo tak ako ty teraz.
Len v komunistickej mysli sa môže zrodiť myšlienka že áno zmluvne sme sa zaviazali ale vieš, teraz sa nám to nepáči. Zníž si plat ak si srdciar, lebo potrebujeme vyplieskať 50 miliónov na priemeráka z Brazílie ktorého tréner ani nechcel a teraz so robí hnbu v betise či kde sa ho to zbavili... Tento klub potrebuje prebudovať od základu. Stavať na tom na čom ho Cruyff urobil ozajstným veľkým klubom. Toto k tomu nepatrí.