Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-10-04 06:59:52
Kľudne si môže pán preceňovaný zbaliť veci a ísť, myslím, že sa už ukázalo, ze to ide aj bez neho, dokonca sa mi to páči oveľa viac, ako s ním.
2024-10-04 09:07:49
Ako je to s platom hráčov pri dlhodobých zraneniach? Všetko znáša klub v plnej miere (okrem výkonnostných bonusov samozrejme) alebo sa plat kráti alebo sú hráči (klub poistený) a niečo kryje poisťovňa?
2024-10-04 09:52:39
Hraci maju v tomto smere vyrazne lepsiu vyjednavaciu poziciu... Co z toho, ze ho klub zaradi na prestupovu listinu... Ak hrac povie, ze prestupit nechce, tak sa mozu aj na hlavu postavit... Ked chce peniaze, odide zadarmo a necha si to pekne zaplatit prestupovym bonusom alebo vysokym platom...
2024-10-04 15:53:52
Klub a Frenkie sa zaviazali na určité podmienky. Zmluvne. Riziko bolo, že sa Frenkie môže zraniť, ja viem riadna novinka... Je absolútne nepodstatné kto bol prezidentom, Frenkie podpisoval s Barcelonou, nie s prezidentom. On hrá za Barcelonu, nie za prezidenta aby ma tu niekto nechytal za slová.
Len v komunistickej mysli sa môže zrodiť myšlienka že áno zmluvne sme sa zaviazali ale vieš, teraz sa nám to nepáči. Zníž si plat ak si srdciar, lebo potrebujeme vyplieskať 50 miliónov na priemeráka z Brazílie ktorého tréner ani nechcel a teraz so robí hnbu v betise či kde sa ho to zbavili... Tento klub potrebuje prebudovať od základu. Stavať na tom na čom ho Cruyff urobil ozajstným veľkým klubom. Toto k tomu nepatrí.
2024-10-04 22:48:59
Ruku na srdce pani ak by ste boli na mieste FdJ vzdali by ste sa platu, teda nejakej jeho časti? Alebo odložené peniaze by ste nechali tak? Myslím si ze úprimne si každý povie ze nie lebo každý chce zarobiť co najviac budme realisti je to tak, no neviem ako vy ale za mňa FdJ je hráč ktorý pred tým ako teraz posledné 2 sezóny mu zranenia kazia formu resp návrat do nej hral dobre ved patril medzi naj hráčov a to pindanie tu na neho za výkony sa mi zdá trochu cez ano plat dostal neprimerane veľký na začiatku to je pravda ale Barto ho chcel pritiahnuť a ako najlepšie sa to spraví cez prachy a potom sa netreba čudovať ze sú prepalene zmluvy