Presne tak, skvelý nápad, potrebujeme totiž hráča, ktorý bude 2/3 času zranený a ak nie, tak výborne zahrá možno 1 z 5 zápasov. Plus samozrejme bude brať vysoký plat a tým zhorší ekonomickú situáciu klubu.
Nemali by sme ako prípravu odregistrovať Pedriho?
Co trepes. Neymar az na slabsiu sezonu 21/22 hral perfektne vzdy ked nastupil. Ano byva zraneny casto co u nas byt moze aj nemusi ale on ked nastupi tak zahra vzdy dobre a taha svoj tim.
Ak ma motivaciu byt vo forme do MS a pride zadarmo tak sem s nim. Ci uz bude na LW kde mame len Raphinu alebo na desine je jedno.
Záleží na podmienkach. Ak bude hrať za nejaký rozumný plat, tak 5-7 miliónov fix a nejaké bonusy, v prípade zranenia krátenie fixu, prečo nie? Zmluva 1+1. Z hľadiska marketingu by sa zaplatil, aspoň väčšina jeho platu. Herne je na tom isto lepšie ako Fati.
Uvidíme, o tom se mluví furt, každé léto. Až bude něco oficiální, má smysl se k tomu vyjádřit. Já osobně ačkoliv Neymara fakt miluju, tak jeho návrat už nevidím reálně.
Jedno si povedzme je pravdou ze marketingovo by to bola fakt bomba a Ney ak hral hra dobre síce niektoré jeho výstupky sú aké sú ale je to stále a stále bol dobrý hráč, len tie zranenia, či chceme alebo nechceme Neymar je určite lepší ako Fati s Ferranom, a na vrchole svojej formy bol lepší určite aj ako Rapha len akú ju má teraz ktovie, no útok Ney Lewa Yamal a na 10ke Rapha by som si veľmi rad pozrel
Nie vďaka už si to v Barcelone posral a odišiel toto sa v klube ako Barcelona nerobí bol to práve jedno odchod ktorý rozmrdal Barcelonu kompletne keď začala ťa vlna debilnych prestupov a vyhadzovanie peňazí už nikdy viac nech si žije so svojimi rozhodnutiami a ideami ktoré mu do hlavy tlačil jeho nenazraty foter ktorý by bol najradšej keby prestupoval každé 2 roky a mohol dostávať podpisové bonusy nie vďaka
Súhlasím s Romanom, Neymar mal možnosť v Barce a dal jeho neslávnym, vydieraným spôsobom najavo, aký má vzťah s Barcou! Peniaze sú pre neho alfa omega a takých Barca nepotrebuje. Teraz on potrebuje Barcu a nie Barca jeho.......
Bleskovky
6 dní
Marko Dmitrović najlepším hráčom zápasu proti Leganés
Nemali by sme ako prípravu odregistrovať Pedriho?
Ak ma motivaciu byt vo forme do MS a pride zadarmo tak sem s nim. Ci uz bude na LW kde mame len Raphinu alebo na desine je jedno.
za 2.-okašľal nás nefér spôsobom,takže 2x nie!