Bol som zvedavý ako sa bude stretnutie vyvíjať. To fyzické nasadenie oboch mužstiev bolo enormné. Myslel som, že slabšie výkony Realu v posledných kolách pomôžu Atlétom. Ale omyl, Real disciplinovaným výkonom bojoval až do konca o víťazstvo. Vinícius opäť "čaroval so zemskou príťažlivosťou" a pričinil sa o vedúci gól Realu............Paradox, namiesto ŽK za filmovanie doprial Realu vedúci gól! Čo Vinimu dovolia rozhodcovia, to ani nie je možné! Pravidlá futbalu v jeho podaní sú úplne iné ako pre ostatných..........neuveriteľné.
Pozrel som si zostrih,ale keby Vinicius nestiahol nohy tak mu ich pekne pomasiruje protihráča. Pád bol už samozrejmosťou. Je to baletka a hrat sa na ublizovaneho vie,ale zase teraz sa to dalo v pohode pískať. Rozhodca si to obhaji.
Nesnaž sa obhajovať neobhajiteľné! Jasne pri filmovaný faul na neho, jasná ŽK za nešportové správanie, filmovanie. Pozeraj si záznam akokoľvek, ty to stále budeš vidieť ako ty chceš.......
Jerguš v minulosti som sám napísal,že mal dostať zopár žltých a ci nie aj červených. Z jednej strany chápem jeho správanie,ale už to dosť preháňa ako sa mu ubližuje.
Takže Vinicius mal zakopnúť, aby fanúšikovia s dvojakým metrom boli spokojný? Som zvedavý, ako sa potom budú tváriť, keď sa vráti Gavi, ktorý si pomýlil rugby s futbalom.
Nosferatu2000 je dost s podivom porovnavat hraca co mozno hra dost na hrane ale nie zakerne s clovekom co sa snad presuva na koleckovom kresle lebo nepochppitelne pada.
Jj, Gavi hra bojovne niekedy az prilis a vramci toho sa niekedy dopusta aj tvrdych zakrokov, ale nikdy nie nesportovo alebo zakerne. Som rad, ze sa Gavi sprava ako Gavi a nie ako Vinicius, lebo to nie je to iste.
Ak niekto sotíš zozazu počas behu, to je viac ako nešportové. Alebo do niekoho nabúraš bodyčkom ako na hokeji, tak to nie je zrovna tvrdé. Má jediné šťastie, že váži koľko váži a zatiaľ nikoho vážne nezranil. Ale aj to je otázka času.
Žiaľ posledné mesiace pred zranením už bol extrémne utrhnutý z reťaze, šmýkačky kopačkami napred na členky, brúsenie členkov zozadu, či z boku, chmaty ako v ragby...
Neviem jak ostatni, ale ja vidim real ako favorita na vyhru v lige, hra neuveritelne konzistentne a vcera bolo vidiet ake je brutalne tazke im dat co i len jeden gol, toboz vyhrat. Real moze mat slabsi den so slabsim superom, ktoreho podceni alebo bude setrit sily a prida sa smola, ale pri silnom superovi je real sustredeny a ukazuje kvalitu. Atletico malo aj drzanie lopty aj vytvaralo nebezpecie okolo setstnastky aj bojovali, ale nie je to to iste ako dat realu gol. Hrame krajsi futbal ako real, ale obavam sa, ze nebudeme taki konzistentni. Vyhrat ligu nad superom, ktory prakticky neprehrava bude velmi tazke.
A pri tom ta ich obrana vobec neni pancierova dost casto zazmatkuje robi aj chyby, su tam nedorozumenia atd., ale potom je tam stale Courtois, ktory to chyti. Radsej to nejdem porovnavat s nasou obranou a brankarom:D
Ja si tiež myslím že Real je favorit ale úprimne mám strach že ak bude naša maródka pokračovať ako doteraz tak nám narobia poriadne problémy aj Atléti. Za mňa sa im mimoriadne vydarilo letné prestupové keď priviedli Alvareza, Sorlotha, Le Normanda a Gallaghera. Hlavne Gallagher je podľa mňa typ hráča ktorému bude Simeoneho futbal vyhovovať. Som zvedavý ako to pôjde Alvarezovi - jeden z najväčších talentov pokiaľ ide o útočníkov … snáď nedopadne ako Félix .
Jasné že je favorit keď idioti v tomto klube robia choré rotácie ktoré nás stoja drahocenné body miesto toho aby Barcelona dostala real pred derby pod väčší tlak tak prehrali zápas lebo šetrili na nejakých supakov z bernu potom za pár týždňov príde el clasiko kde real bez problémov vyhra a je na čele tabuľky ak Barcelona nestratí ešte skôr tento klub je definícia hlúposti a naivity žijúci v oblakoch a ruzovimy okuliarmi na nose kde klamú samých seba o Tom že v lige majstrov môžu niečo uhrať a na úkor ligy majstrov obetujú zápasy v lige kde je aspoň malá šanca na úspech hlupáci a klauni nič viac na smiech celému fotbalovemu svetu
@Ronald94, Normand a Gallagher vcera top, Alvarez priemer a u Sorlotha vcera koncila kazda akcia. Bol to iba 1 zapas, ale keby som vcera videl Sorlotha prvy a poslednykrat musel by som ho dat do timu s Ferranom lebo spolu by si rozumeli:D
Piseste že Real je favorit ,ja to až tak moc pozitívne nevidím ,áno Real má najkvalitnejší tým v lige ,neni to ale len o tom ,prišla nová taktika ,musia si hráči sadnúť ,odisiel Kroos,momentalne sa zranil ThiboC (na dlhšie) aj Mbappe,malo stoperov sa môže vypomstiť. Proste za mna to je dosť vyrovnane a Barca zatiaľ pod HF podáva slusne výkony ,jasne Barca vždy vedela hrat pekne ale chyba konzistentnosti a možno ta silná mentálna sila ,futbal im ale ide zatiaľ dosť slusne a vidím to tak že majú slušnú šancu na titul . Ako hovorim dúfam že nikto neodpadne v polke sezóny a bude ta La Liga mat opäť grády a napätie ,veď nech sa majú fans oboch táborov o čom hádať no nie? 😁
Žiaľ posledné mesiace pred zranením už bol extrémne utrhnutý z reťaze, šmýkačky kopačkami napred na členky, brúsenie členkov zozadu, či z boku, chmaty ako v ragby...