Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-30 08:13:52
Bol som zvedavý ako sa bude stretnutie vyvíjať. To fyzické nasadenie oboch mužstiev bolo enormné. Myslel som, že slabšie výkony Realu v posledných kolách pomôžu Atlétom. Ale omyl, Real disciplinovaným výkonom bojoval až do konca o víťazstvo. Vinícius opäť "čaroval so zemskou príťažlivosťou" a pričinil sa o vedúci gól Realu............Paradox, namiesto ŽK za filmovanie doprial Realu vedúci gól! Čo Vinimu dovolia rozhodcovia, to ani nie je možné! Pravidlá futbalu v jeho podaní sú úplne iné ako pre ostatných..........neuveriteľné.
2024-09-30 09:35:55
Real mal dosť smolu, väčšinu zápasu boli lepší, Atleti sa síce snažili, ale ich kombinácia dosť viazla.
2024-09-30 09:50:46
Neviem jak ostatni, ale ja vidim real ako favorita na vyhru v lige, hra neuveritelne konzistentne a vcera bolo vidiet ake je brutalne tazke im dat co i len jeden gol, toboz vyhrat. Real moze mat slabsi den so slabsim superom, ktoreho podceni alebo bude setrit sily a prida sa smola, ale pri silnom superovi je real sustredeny a ukazuje kvalitu. Atletico malo aj drzanie lopty aj vytvaralo nebezpecie okolo setstnastky aj bojovali, ale nie je to to iste ako dat realu gol. Hrame krajsi futbal ako real, ale obavam sa, ze nebudeme taki konzistentni. Vyhrat ligu nad superom, ktory prakticky neprehrava bude velmi tazke.
2024-09-30 13:36:24
Cule90, som rád, že v tejto skupine existujú rozumní fanúšikovia a ľudia, ty si toho jasným príkladom. Takto to ma vyzerať.
2024-09-30 14:06:58
Vinicius cisty labil.Proti nemu hrat musi byt lahoda.Staci mat sproste reci a vyluci sa sam z hry