No zacina s pidizrivymi recami - ze s vasnou hrali v Monaku..... Tak s tymto recami zacal Savi po roku a stvrt, ked bolo jasne , ze sa rozpadavame ako hlineny domcek
Chybí mu polovina kádru a do zálohy je kvalita jen Pedri, kterej musí hrát všechno. Na DM mu Laporta nikoho nepřinesl i potom co se zranil Bernal a po zranění Olma prostě nejsou varianty. Co má asi říkat? Garcia na DM je nesmysl ale asi není kdo by tam hrál.......
Navíc mluvil že někteří hráči budou muset i trochu odpočívat, takže na Villareal se půjde asi z hodně decimovanou sestavou.
To jde celé ale za Laportou. Flick od začátku přípravu ze sestavou čaroval jak jen mohl.
Presne tak Ihsahn, na tejto stránke je mnoho slabšie informovaných, neobjektïvnych, povrchných fanúšikov úspechu za každú cenu. Chcel by som poznať zoznam ich úspechov. Normálny fanúšik vidí zranených, úzky káder, fin. možnosti, hrajúcich mladíkov. Zaslepenec si chce kopnúť.
Hihi dvaja odbornici... Ja hovorim o vasni.... Nie o tom kto hral a kto nehral. Ten komentator to vystihol trefne ked inymi slovami vyjadril aj moj názor ze hraju ako ponocni. A on nemal dovod ich kritizovat ani zdieľať vase smiesne názory. Len zhodnotil co vidi.. ale ste ma rozveselili
Koukám že maros1 se zařadil do skupiny negramotů a zároveň skupiny údajně největších odborníků 😃 Tady se někteří fakt zbláznili. Moc často tu nepíšu ale tohle se prostě nedá.
Nepovidej 😄 ze by aj ten komentator bol slabej mysle ? Co videl to okomentoval. Mas slaby sluch ? Alebo zrak ? Alebo si stratil sudnost ? Dobre je dobre, zelene je zelene a biele je biele. Nazyvat veci tak ako su je cesta udrzat si zdravy rozum. Nemusim ti to ptekladat ze. Drz sa toho a budes spokojny 😄
Mě tak strašně baví jak si tady spoustu lidí myslí že všechno ví a zná, přitom o fotbale neví vůbec nic. Asi bude nejlepší číst jenom články a diskuze si nevšímat protože co názor to jedna větší sračka než druhá. Ty jedinci co tu furt brečí musí mít asi hodně depresivní život. Samozřejmě neházím všechny do jednoho pytle jsou tu i rozumní lidé 😀
Hansi, páči sa mi tvoj pozitivizmus. Čítal som raz výrok: Ak urobíte občas chybu, je to omyl. Ak chyby robíte stále, je to životná koncepcia.
V upravenom znení sa to dá použiť aj pre Ter Stegena. Tých chýb robí priveľa na elitného brankára , za akého sám seba pokladá. Rozumiem tomu, že Flick ho bráni, ja si však naopak myslím, že hra nohami nie je jeho silnou stránkou, podobne ani zásahy pri vysokých loptach.
Tak roky bol Stegen v hre nohou a aj zakrokmi top. Skôr by som to prikladal tomu, ze hráči proste maju formou slabšie aj silnejšie obdobia. Ter Stegen má teraz slabsiu formu, ale to sa stava všetkým. Nepochybujem, ze sa vrati na svoju pôvodnú úroveň, najma pod Flickom. Elitný brankár to bezpochyby je.
Navíc mluvil že někteří hráči budou muset i trochu odpočívat, takže na Villareal se půjde asi z hodně decimovanou sestavou.
To jde celé ale za Laportou. Flick od začátku přípravu ze sestavou čaroval jak jen mohl.
V upravenom znení sa to dá použiť aj pre Ter Stegena. Tých chýb robí priveľa na elitného brankára , za akého sám seba pokladá. Rozumiem tomu, že Flick ho bráni, ja si však naopak myslím, že hra nohami nie je jeho silnou stránkou, podobne ani zásahy pri vysokých loptach.