Tých chýb Ter Stegena v poslednom čase je neúrekom! Hlavne pri rozohrávke pri hre nohou. Momentálne nie je v takej výkonnostnej pozícii ako napr. Oblak z Atletika, Courtois z Realu.
Stalo sa? Ter Stegenovi sa to v poslednom čase stáva veľmi často. Len vo včerajšom zápase urobil pri rozohrávaní minimálne 6-7 chýb a jedna z nich nás stala hráča a prakticky aj body. Jeho forma a istota zákrokov z pred troch-štyroch rokov išla radípne dole!!!
Ja nehovorím, že tam dáme Penu, ale myslím si, že potrebujeme hľadať kvalitnú náhradu za Ter Stegena, ale takú, aby sme ho mohli nasadzovať na každý druhý-tretí zápas resp. proti ľahšiemu súperovi, nie aby neustále sedel na lavičke ako teraz Pena.
Juventus 2017.
Roma 2018.
Liverpool 2019.
Bayern Munich 2020.
PSG 2021.
Benfica 2021.
Bayern Munich 2021.
Eintracht Frankfurt 2022.
Inter Milan 2022.
Manchester United 2023.
PSG 2024.
Monaco 2024.
tragedia toto su zapasy v ktorych nas terorista ter statue zarezal
....ale predviedol aj zopár výkonov, ktoré boli klobúk dole.....keby nebolo chyby, tak by všetci ospevovali. Proste ľudia sú už takí, tendencia radikalizacie ľudí je úbohá. Kazdy urobí chybu, chyby urobia ako tím spoločne, vyhrávajú spoločne. Treba sa z toho poučiť..
bola to len a len Ter Stegeneova hruba chyba a je velmi zle, ze to ako kapitan nie je schopny priznat. ma velmi zlu rozohravku nohami, napriek tomu ma tolko guraze, ze neprestajne riskuje a asi v klube nie je nikto, kto by mu povedal, aby s tym prestal. tuto prehru sposobil on. bohuzial to vyzera, ze bude jednotkou v brane do konca jeho kariery, lebo nie su peniaze na to, aby ho vymenili.
Dnes bolo vidno, prečo sa pri Neuerovi nikdy nedostal do bránky repre. On sa cíti za Erica zle? Veď to celé spískal. Ak by sa mu stala jedna, dve chybičky, ale on chyboval celý zápas, jedna špatná prihrávka za druhov a o nakopávani lopty súperovi sa ani nejdem rozpisovať. Najhoršie je, že nemá náhradu a preto si toto môže dovoliť. A aby som nešil len do Stegena, kopnem si aj do Lewu, pretože dnes sa tam motal, jak stratení, sem tam pobehol k tomu, potom k onomu, ale inak sme reálne hrali o 2 menej, občas o 3...
Nie sú prachy,tak z juniorky vytiahli mladých,ktorý patria k tým najlepším a dvaja tridsiatnici Ter Stegen a Lewa ktorý zaťažujú náš platový strop naviac patria k najhorším. Asi sa treba zbaviť aj ich a vytiahnuť z béčka nejakú náhradu . Podľa výkonov čo predvádzajú asi horší nebudú. Včera po vylúčení Erika sme s Lewom nehrali o jedného hráča menej,ale o dvoch. Minimálne cez polčas mal ísť dole a mal prísť Ferran ktorý dokáže aj brániť a vypomôcť obrane a nie Lewa ktorý sa iba prechádza a viacej je na zemi ako má nohách a každý dotyk s loptou znamená stratu.O Ter Stegenovi je škoda hovoriť, jednú sezónu je naším najlepším hráčom a vtedy získame titul a v ďalších po jeho hrubých chybách strácame body a o nejakých trofejach môžme iba snívať.
Ako a co chceš? Ved povedal, že si neporozumeli? Prečo Ti to nestačí? Co ešte potrebuješ? Krájanie sa, odovzdanie polovice platu za mesiac? Ma si pred Teba klaknut a prosiť o odpustenie? Neviem, či niekto z vás robí všetko bezchybne....
Bolo by načase aby klub uvažoval o novom brankarovi .To čo stegen stvára poslednej dobe není možne to si fakt neuvedomuje že jeho prihrávky su riskantné ? Asi nie keď to zvaľuje na Erica , už som pochopil prečo pri neuerovi nemá šancu!!! Nech sa už spamätá KKT!
Mexes a iní👍👍👍 Už som písal dávno, že stegen nevie rozohrať a treba mu to zakázať. Ale tvári sa ako veľký stratég , ako maršál , keď kráča s loptou namiesto jej vyhodenia rukami. Som na neho dávno alergický .
Áno, bola to chyba Stegena, ale Garcia to tiež mohol vypustiť a neísť do súboja za cenu červenej karty. Keď to urobil minule Araujo, tak bol hneď najhorší stopér nsa svete.
Jj suhlas, ale ako kapitan by som chranil primarne aj svojho spoluhraca a celu vinu vzal kludne aj na seba. Ale toto znie, ako keby Eric nepochopiol jeho genialnu myslienku a MAts sa za neho citi zle, ze to tak dopadlo:D mal tam po stranach Iniga aj Cubarsiho ktorym mohol prihravat, riskoval prilis.
Chyba je na oboch stranach, nie len Stegenova. Garcia si nabiehal pre prihravku a v momente ked mu ju Stegen poslal tak zabrzdila zmenil smer cim sa dostal pred neho protihrac. Na videu je jasne vidiet pohyb Garciu k Stegenovi. Proste debilna chyba od oboch. Zrazu ale Stegen moze za vsetky problemy Barcelony za poslednych 10 rokov :))) Vtipne, odbornici ho chvalia za rozohravku, dokaze lavackou rozohrat presne na nohu na x metrov, ale tunajsi diskutujuci v tom maju jasno :)
Stegen i kdyby teď byl nejlepší ve vesmíru, tak udělá chybu a uvidíš ten lynč. Už si ho určitá skupina vybrala a bude na to jen čekat. Já takový fanoušek nechci být! Je to náš kapitán a určitě ho to sere, že nemá formu a je v situacích jako ta že vcera, ale pak jsou dvě varianty buď ho podpořit a nebo hejtovat. Tak já budu ta první varianta aspoň se vyváží a bude to v rovnováze.. 😅
Seky, jj som za tiez rovnovahu:D vcera sa dalo najst aj vela pozitiv a realne staci dalsi vyhraty zapas v LM a nalada bude ok, ale je pravda, ze po takom vysledku ma chut fanusik skritizovat aj klubovu upratovacku nech si vstupi do svedomia:D Lebo my ked robime chyby tak su fakt poriadne a amaterske a hovori o nich cely futbalovy svet.
To je pravda. V Barce, když se něco uděje, tak jedině velkolepě a bohužel to poslední roky je spíš negativní od Prezidentů, přes Managery/agenty až po hráče a vzdy pěkně před celým světem😅. A narovinu, taky mě to včera naštvalo a mohl bych kritizovat,(přesně jak píšeš) ale když vidíš jaky shitstorm se snese a reálně to ničemu nepomůže, tak je pak na zvážení jestli se přidat a nebo jít na to opačně. Já věřím, že Monako nám nesedí, kdy po měsíc staré prohře 3:0 si mega na nás věřili dotoho hned ta červená to umocní a už to jede, ale tohle se podle mého nebude opakovat a i ten Stegen se chytne s celým týmem! Fakt Věřím, bo naopak nevěřit, tak to mužem rovnou vzdát! 😊😊
Sice mal Stegen minulu sezonu 15 cistych kont, o dva menej ako Simon ( a to bol este zraneny cast sezony), a percentualne 73% uspesnost (75 bola best) ale podla Jergusa nie je opora muzstva. Este ze si to nemysli ani trener narodaku ci Flick.
Vydrž, uvidíš čo si o Ter Stegenovi bude myslieť Nágelsman a možno i Flick...........a to si myslíš, že Ter Stegen je brankár na úrovni TOP svetových brankárov? Ja si to po tých nedostatkoch nemyslím.
stockey, mi sa tu bavíme nie o tomto nešťastnom zápase, ale o množstvom chýb, ktorých sa dopustil v poslednom čase Ter Stegen a to stálo stratu viacerých bodov! A k tomu postu v repre Nemecka len toľko, že ak by sa Neuer sám nevzdal repre dresu, tak Ter Stegen by bol v repre vždy len dvojka!
Ale zase buďme fér. Mi rekni jednoho gólmana, který by v Aktivních letech Neuera posadil? Možná Buffon, ale ten už byl dědek, to samé Čech měl prime taky v roce 2004, jako fakt moc gólmanů, které by posadili trvale Neuera mě nenapadnou ne s generací Neuer/Stegen a níž a podle mě by na to neměl nikdo, rozhodně ne dlouhodobě, protože Oblaka a spol by si Neuer dal k svačině jen při bagu..
Seky, uvidíme ako sa to s Ter Stegenom vyvinie do budúcna.........ja by som mu prial, aby podával výkony s čo najmenej chybami, čím by i tento post pomohol Barce k super výkonom!
Roma 2018.
Liverpool 2019.
Bayern Munich 2020.
PSG 2021.
Benfica 2021.
Bayern Munich 2021.
Eintracht Frankfurt 2022.
Inter Milan 2022.
Manchester United 2023.
PSG 2024.
Monaco 2024.
tragedia toto su zapasy v ktorych nas terorista ter statue zarezal