V jeho pripade by som mu,ako jeho agent,odporucil ist do PL. Ten chalan je sikovny,ale u nas je taky pretlak v strede,ze nebude mat minutaz. A to sa este vrati Gavi a FDJ. A toto mohla byt prave cesta,ako by sa viac rozvinul,ak by hraval pravidelne,takze hostovanie na 2 roky a mohol by sa vratit vo velkom style. V Hansiho systeme 4-2-3-1 to bude mat velmi tazke (Pedri,Olmo,FDJ,Gavi,Casado..) a je mi to luto,lebo zrovna on sa mi pacil a podla mna aj na ME mal hrat miesto Fabiana.
snadhladom, v podstate suhlasim, ale momentalne mame v zalohe taky pretlak, ze hrat musia Pedri, Casado a Pablo Torre (prakticky miesto neho Raphinha ako utocnik) :D Nehraju Gavi, FdJ, Fermin, Dani Olmo, Bernal. My mame na papieri pretlak v zalohe uz asi 3 roky a realne mame vacsinu sezony problem ju bud poskladat alebo ju poskladame a v zapase neni za koho striedat. A nerobim si iluzie, ze kym sa zraneni vratia nikto dalsi sa uz nezrani. Ale keby boli vsetci zaloznici zdravi tak Fermin si urcite nezahra jj.
Bude sa hravat 2x za tyzden. Plus cestovanie po EU aj po Spanielsku. Pretlak v zalohe je nasa vyhoda. Plus Flick pri Raphinhovi ukazal, ze vie najst spravnu poziciu hracovi tak mu trochu doverujme.
Ja ho v zaklade vidim. Nie kazdy zapas ale uz proti Monaku by sme ho potrebovali zial
snapshot presne tak. + majstrovstva sveta klubov ktore snad coskoro budeme hrat. siroky kader bude nevyhnutnost. navyse Fermin je skvely hrac. extremne golovy, takych zaloznikov nieje vela.
ma na to aby zabojoval o mesto v zostave.
olympijska medajla niesu MS, ale ak sa pozriete na lidrov ktori to vyhrali pre svoje krajiny tak tam najdete velke mena
Ja ho v zaklade vidim. Nie kazdy zapas ale uz proti Monaku by sme ho potrebovali zial
ma na to aby zabojoval o mesto v zostave.
olympijska medajla niesu MS, ale ak sa pozriete na lidrov ktori to vyhrali pre svoje krajiny tak tam najdete velke mena