Čím si to zaslúžil?? Mats je ešte horšou voľbou než sergi roberto. Za prvé je flegmatic, za druhé robí sám školácke chyby, za tretie je brankár, flegma brankár..
Kapitán musí byt líder, motivátor, vzor ale aj bača čo vie dať po krku ak je to potrebné..
Preto je už X rokov považovaný za jedneho z najlepších brankárov na svete. Dva roky dozadu nám vychytal titul. X sezon nás podržal a pseudo fanúšikovia si pamätajú len to zlé..
Flegmatik? Si pozri remontadu, alebo zápasy v El Clasicu. Že horší kapitán ako Roberto..
Ter Stegen vela krát stál a motivoval hráčov aj ked zápas vyzeral byť stratený a ostatní mali zvesené hlavy alebo ležali na trávniku..
Si úplne mimo ked píšeš takéto sr...ky
Roberto z lavičky toho veľa odkapitanoval to ti poviem 🙃 Kapitána treba v základe na ihrisku, tak ako horší ako Roberto? Nehejtite Stegiho bo vas zhejtim tvl.
Kde považovaný za jedného z najlepších brankarov na svete? V nemeckej repre keby neskoncil Neuer tak sedí ďalej ako dvojka na lavicke ďalej minulý rok prečo nevychytal nič keď ho obhajujes?
Treba rozlišovať klubový a reprezentačný futbal. Od reprezentačného brankára očakávaš, že proste všetko čo ide do 16tky zneškodní, uprace si tam, má prehľad a vychytá všetko na čiare. Nejaká nadstavba v štýle hra nohami nemá opodstatnenie, keďže tých spoluhráčov nepoznáš a nevedia ako budú reagovať a nemáte to natrénované. V tomto bol Neuyer proste inde, dokonca aj Sommer je v tomto lepší. Reprezentačný futbal sa hrá výrazne defenzívne, tam chceš mať v bránke niekoho, kto to pochytá za každých okolností. To boli hráči ako Kahn, Neuer, Buffon, Navas, či de Gea...
Pamätám si, že sa kamoši rozplývali, že ide Onana do United, konečne brankár, čo vie hrať nohami. Čo z toho, keď vie hrať nohami a v tom čase nič nechytil?
Ani tento motak nechytí nič na vyše ale zato gol navyše dostane a lacný ktorý by chytil aj dorastenec on je tu iba preto že na lepšieho sú neni peniaze
Neviem o čom točíš. Stegen odohral takmer celú sezónu až na to zranenie kvôli ktorému musel hrať chvíľu Peňa. Neviem čo tu kritizuješ? Stegen nemá od teba právo sa zraniť či čo?
Aj v repre treba vedieť hrať nohami. Keby nebolo treba tak za Španielsko chytá de Gea, ale nakoľko de Gea hrať nohami nevie, tak ho do repre nezobrali ani na lavičku. A Neuerova hra nohou je určite inde ako ter Stegenova.
Ty voe, co to tu pleteš za nesmysly? Nebýt Stegena, tak jsme nevyhráli co jsme vyhráli. Brankář, který nás X roku držel, když jsme byli ve sračkách a ty tu píšeš také nesmysly. Sleduješ ten fotbal někdy?
Sety: áno, nemôžeš byť úplne drevo nohami, čo ani de Gea nie je. Ale každý tréner má svoje kone a de Gea proste nebol nikoho kôň, pritom istý čas bol asi najlepší brankár sveta, alebo lepší ako zvyšok španielskych.
Gejza :D áno, preto bol hráčom sezóny zvolený Stegen a 80% fóra tu minulú sezónu plakala že keby chytá on a nie Peňa tak tie výsledky vyzerajú úplne inak
Hej a keď sa vrátil po zranení tak robil co? Výsledky zostali také ako boli keď bol zranený a tu formu si preniesol do tejto sezóny a povedal by som ze je ešte slabší
Kapitán nemusí jen křičet a hecovat.Mats je v Barceloně nejdéle,je zkušený i věrný.Náš třeba kapitán byl taky brankář,nekřičel ani nic takového,ale když vidíš jak maká pro tým skáče tam a jediný něco hraje,taky tě to hecne.Stejně jako Messi
Vendetta mimo si totálne ty, lebo nechápeš pointu môjho príspevku. Pletieš sem kvalitu matsa, ja som nevravel že je shit, napísal som že je to flegma, to o ňom vie skoro každý len k tebe sa to akosi ešte nedostalo, vyjadril sa o tom dokonca aj samotný mats, že futbal ako taký ho nezaujíma, nerozumie sa do nho, je to pre nho iba práca.. tak ako kedysi Batistuta, Tevez, Vieri a mnohí dalsi.. vygoogli si ak mi neveríš. Ani netreba nič googlovat, stačí si všimnúť jeho rec tela, je to klidas a to že kedysi bol vyburcovaný počas remontady, to snad nemyslíš vážne.. v tom že robí veľmi často kixy hádam mi nebudeš oponovať.. dobrý brankár je, ale určite nie je elitný top brankár. Pod slovom “motivoval” máme asi iné predstavy..
David24, kapitán nemusí jen ale aj..! Predovšetkým musí mať charizmu, leadership a musí byt vzorom (športovým) pre každého hráča.. hlavne v takom mega clube ako je barca.
Ten hate na jeho osobu a jeho plat ( ktorý sa nafúkol len kvôli odloženiu za posledných X rokov)
Ta kampaň proti nemu mi tiež lezie na nervy.
Laporta je v tomto úbohý ako Fico
Lewandovski myslim nevie spanielsky, tym je to vybavene. Som zvedavy ako bude Tersregen vybiehat na druhu stranu ihriska a hadat sa s rizhodcami. Ako kapitan je jediny opravneny. Ako toto dokaze ?
Nejlepší kapitán byl a bude Puyol ať tam hodí kohokoliv, nikdo nebude jako on. Trochu mi vadí, že musí být vždy ten nejstarší kapitán. Nejlépe by se na to hodil Gavi jako srdcař, ale s tím jeho chováním by měl asi každý zápas červenou kartu :D Pedri si to zaslouží taky a jestli se Bernal vrátí v plné síle, tak bych neváhal ani u něj, jelikož byl kapitánem už v La Masii od malička
Kapitán musí mať aj rešpekt spoluhráčov. Je len prirodzené, že väčší rešpekt majú starší hráči, ktorý už niečo odohrali a dosiahli, než talentovaní mladí hráči. Navyše kapitán komunikuje s rozhodcom a na to tiež potrebuješ určitú vyzretosť.
Puyol bol jeden z naj kapitanov nielen v barcelone ale celkovo. Taky leader a vodca sa nenajde len tak lahko. Respektovali ho i fans realu. Snad sa dakedy dockame podobnej osobnosti.
Ano sport je aj o politike, historia Barcelony je spojena s katalanskym odbojom a co teraz? Fandis im kvoli politikom? A ako to suvisi s nasou politikou? Ak to mal byt vtip, tak potom mas velmi nizku uroven humoru, ale asi to tvojim rovesnikom staci. Alexko neviem ako si z jednej vety usudil, koho som volil.Ide mi na nervy, ze sa vsade riesi politika, mate na to kopu stranok na to urcenych a a tam sa mozete dotahovat, ale nemusite ju pchat aj tam, kde nepatri. Pekny den.
Ja by som dal pasku Raphinovi.Namotivovany je neskutocne a prave on mi pride momentalne ako nas najvacsi tahun.Dufam,ze mu to vxdrzi co najdlhsie,ale vzhladom na vek a tym spojeny proces vyzretosti mame v nom spickoveho hraca na xy sezon
Správný kapitán musí splnit hlavně dvě podmínky. Být lídrem v kabině a svým nasazením být příkladem pro ostatní. Nemohu si pomoci, ale to z aktuálního kádru nesplňuje nikdo (i když uznávám, že do šatny nevidím).
Charakterově mi tam seděl nejvíce Gundo, ale nejspíš v kabině takovou podporu neměl, tedy alespoň podle toho, co se dostávalo ven.
Brankář je za mě blbost už z principu. Ten si musí žít ve vlastním světě.
Zaslúžil si to už dávno
Kapitán musí byt líder, motivátor, vzor ale aj bača čo vie dať po krku ak je to potrebné..
Flegmatik? Si pozri remontadu, alebo zápasy v El Clasicu. Že horší kapitán ako Roberto..
Ter Stegen vela krát stál a motivoval hráčov aj ked zápas vyzeral byť stratený a ostatní mali zvesené hlavy alebo ležali na trávniku..
Si úplne mimo ked píšeš takéto sr...ky
Pamätám si, že sa kamoši rozplývali, že ide Onana do United, konečne brankár, čo vie hrať nohami. Čo z toho, keď vie hrať nohami a v tom čase nič nechytil?
David24, kapitán nemusí jen ale aj..! Predovšetkým musí mať charizmu, leadership a musí byt vzorom (športovým) pre každého hráča.. hlavne v takom mega clube ako je barca.
Ten hate na jeho osobu a jeho plat ( ktorý sa nafúkol len kvôli odloženiu za posledných X rokov)
Ta kampaň proti nemu mi tiež lezie na nervy.
Laporta je v tomto úbohý ako Fico
Charakterově mi tam seděl nejvíce Gundo, ale nejspíš v kabině takovou podporu neměl, tedy alespoň podle toho, co se dostávalo ven.
Brankář je za mě blbost už z principu. Ten si musí žít ve vlastním světě.