Bylo nam potřeba tohohle Němce. Připomnělo mi to situaci, kdy prošel Michael Schumacher k Ferrari, kde to neskutečně zvednul směrem k profesionalite týmu..... Musím říct, že když když se to na konci minule sezóny oznámilo, neskutečně se mi ulevilo.... Neviděl jsem žádnou budoucnost pro tým se Xavim. Snad to bude tak skvěle pokračovat, naslapnuto máme skvěle.
Naprostej souhlas 👍 👍 👍. Ani já jsem pod Xavim neviděl žádnou budoucnost, i vzhledem k jeho chování. Hansi je úplně jiná liga a jeho pozitivní přístup, kvalita .... no asi všechno. je na úplnš jiné úrovni než Xavi.
Hoši Vy budete první v řadě při první šnůře proher a remíz co budou lamentovat. Tyhle Vaše prognozy o budoucnosti, jak jste to v nikom neviděli :D Musím se smát. Kor u člověka co je tu pár zápasů. Já vím už tam hrozně vidíte změny všeho :D No tak tyhle změny byli vidět i po prvních zápasech min trénerů. Nepočítám Koemana. A jak to dopadlo :). Vše si musí sednout hodnotit je brzo. První dva zápasy ty první poločasy byla uplně stejná bramboračka jak za Xaviho a pak bylo vidět snaha. Je vidět že má vizi má a ví co chce hrát. Ale soudy o kvalitě, o přístupu apd bych nechal zatím stranou, protože pozitivní komunikační byl i v Bayernu a jak to dopadlo!
každopádně Flick je nejlepší posila léta :). A to že Deco sem sral toho Portugalce na ukor jeho to fakt nechápu.
Je pravda, že si asi úplně nepamatuju jak velký rozdíl byl když Xavi přišel. Ale Myslím si, že Xavi neoživil nikoho tak, jako Hansi oživil Raphinhu. Olmo skvěle zapadl, podle mě by byl ještě lepší kdyby tu byl i Nico Williams. Určitě by někdo mohl namítat i to, že Yamal je zase o parník lepší než na jaře a že v tom má Hansi štěstí .... Ale Cizinkx musíš uznat, že nastavení týmu je jiné než za Xaviho. A musíš i uznat, že organizace hry - jak směrem dozadu, tak dopředu včetně dressingu je jiné. Psal jsem, že je to jen po 4 zápasech a se slabšími soupeři, ale pod Xavim jsme to neuměli hrát ani proti nim .....
To co Hansi udělal s Raphinhou je fantastická práce ! Už jsem to psal pod jiným článkem, ale dodám ještě, že tady je vidět když trenér dokáže využít své hráče. Tady mi přijde největší rozdíl mezi Xavim a Hansim, že pod Xavim se hráči spíš zhoršovali a u Hansiho je to absolutně naopak. Teda až na jednu výjimku podle mě. A to je Lewa. I hlasování hráčů o výběru kapitánů naznačuje, že Lewa nebude úplně tahounem šatny a asi nebude mezi hráči moc oblíbený.
Když si vezmu jeho styl hry, vůbec bych se nedivil. Často ho hráči najdou skvělou přihrávkou, ale on to zkazí špatným zpracováním, špatnou střelou ... špatným řešením. ALE HLAVNĚ !!!! - on to může spoluhráčům často vrátit, ale nikdy nenahraje ! Nikdy se ani nepodívá .... Mně to přijde velice smutné a strašně sobecké. A říkejte si co chcete o tom, že je to útočník a střelec, já bych ho jako spoluhráče rád neměl.
každopádně Flick je nejlepší posila léta :). A to že Deco sem sral toho Portugalce na ukor jeho to fakt nechápu.
Když si vezmu jeho styl hry, vůbec bych se nedivil. Často ho hráči najdou skvělou přihrávkou, ale on to zkazí špatným zpracováním, špatnou střelou ... špatným řešením. ALE HLAVNĚ !!!! - on to může spoluhráčům často vrátit, ale nikdy nenahraje ! Nikdy se ani nepodívá .... Mně to přijde velice smutné a strašně sobecké. A říkejte si co chcete o tom, že je to útočník a střelec, já bych ho jako spoluhráče rád neměl.