Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-09-01 21:25:51
Príliš skoro na takéto úvahy, sú to len 4 zápasy, do konca ligy ich ostáva ešte 34!!!
2024-09-01 21:28:22
Bylo nam potřeba tohohle Němce. Připomnělo mi to situaci, kdy prošel Michael Schumacher k Ferrari, kde to neskutečně zvednul směrem k profesionalite týmu..... Musím říct, že když když se to na konci minule sezóny oznámilo, neskutečně se mi ulevilo.... Neviděl jsem žádnou budoucnost pro tým se Xavim. Snad to bude tak skvěle pokračovat, naslapnuto máme skvěle.
2024-09-01 21:49:30
To co Hansi udělal s Raphinhou je fantastická práce ! Už jsem to psal pod jiným článkem, ale dodám ještě, že tady je vidět když trenér dokáže využít své hráče. Tady mi přijde největší rozdíl mezi Xavim a Hansim, že pod Xavim se hráči spíš zhoršovali a u Hansiho je to absolutně naopak. Teda až na jednu výjimku podle mě. A to je Lewa. I hlasování hráčů o výběru kapitánů naznačuje, že Lewa nebude úplně tahounem šatny a asi nebude mezi hráči moc oblíbený.
Když si vezmu jeho styl hry, vůbec bych se nedivil. Často ho hráči najdou skvělou přihrávkou, ale on to zkazí špatným zpracováním, špatnou střelou ... špatným řešením. ALE HLAVNĚ !!!! - on to může spoluhráčům často vrátit, ale nikdy nenahraje ! Nikdy se ani nepodívá .... Mně to přijde velice smutné a strašně sobecké. A říkejte si co chcete o tom, že je to útočník a střelec, já bych ho jako spoluhráče rád neměl.