To je mi ale novinka. Ja to tu píšem už do Januára minulého roka, že Lewa je absolútne nepoužitelný do týmového presingu a takisto aj do kombinácie. Áno minulý rok dal neaké góly ale okrem toho hráme prakticky o jedného menej. On má takúto formu už skoro rok, tak neviem či niekto ešte vážne čaká, že sa zmení. Najvačší problém je ten, že má zmluvu ešte na 3 roky a je lepšie platený jak Mbappe.
Xavi to nespravil a bude otázne, či to spraví Flick a nejde ani o rozmar, alebo presvedčenie trénera, ale o to, či tam máme vhodnú náhradu. Pau sa síce blisol v príprave, ale otázka je, ako na tom bude v ostrých zápasoch, ako dlho mu vydrží forma a či dokáže ťahať celú sezónu, Lewu by som určite videl už iba ako lavičkového hráča na par minút ku koncu zápasu, keď už si bude súper ťahať nohy za sebou.
Ja by som tu tiež najradšej videl Alvareza, ale ten je na nejakú dobu asi fuč. Ak sa nemýlim, Lautaro má zmluvu do 2026 a budúci rok ak by chcel odísť (neberiem to ako istotu), tak Inter by bol asi tiež naklonený k predaju, aby z neho niečo vytrieskal.
Ja stále nechápem toho alvareza , že si to múdre vedenie nechalo utiecť do atletica pri tom bol "iba" o 20 mega drahší ako olmo. Nehovorím , že ten olmo je zlý, ale v nasej situacii...no nebudem sa tu opakovať ...
To by bol hrac na xx rokov
Barcelona na neho nemala prachy, to je jeden dôvod. Druhý dôvod, spôsob akým hrá Atletico mu sadne ako riť na šerbeľ. Či sa to niekomu páči, alebo nie, Atletico je proste dlhodo v TOP 10 klubov v Európe. Oni odísť zo City vyzerá ako downgrade, ale keď s ním nerátali, tak čo tam bude robiť?
Nemyslím si, že Victor Pau bude zaregistrovaný v Ačku, pokiaľ to nie je nevyhnutné teda. Ak to nie je nevyhnutné tak využiju to, že bude zaregistrovaný v Bčku a bude naskakovať za Ačko (prípad Yamal,Fati,Gavi,Baldé). No Olmo nie je zaregistrovaný, pravda, ale keby tu nebol tak verím tomu, že Alvareza by sme podpísali a aj by sa zaregistroval ,rovnako ako sa zaregistruje Olmo, tam nemám obavy.
Čo som našiel, tak má byť súčasťou A, keďže ho kúpila Barcelona a nie Barca Atletics. Reálne má 22 rokov a ťažko bude chcieť byť hráčom B v tom veku. To by šiel niekde inde. Navyše si limitovaný tým, že v zápasoch A môžu hrať max 3 hráči B a ak ich chceš striedať, musíš ich striedať za hráčov B.
Registrovaný nie je Olmo, Victor, Martinez, Roque. Potrebuješ ešte nájsť peniaze na zvýšenie platu Lopeza. Podľa toho, čo som našiel, pokiaľ neodíde Lenglet a Fati je obrovský problém s registráciou.
,,pokiaľ neodíde Lenglet a Fati je obrovský problém s registráciou." Áno, na tomto to všetkom stojí a padá. Roqueho chceme predať pretože sa s ním nepočíta no. A to s tým, že ho kúpila Barcelona A a nie B som missol, dík za korekciu.
poliak ( nechcem sa ho zastavat ) je skor 16kovy zakoncovatel nieco ako bol ibra v barce ak chcu pressing tak tam treba dat na hrot splaseneho kona co bude behat hore dole ako roque ci ferran aspon z toho co momentalne mame
Nemáme za neho náhradu, ale je zbytočný. Uvidíme, lebo sa strojí, že teraz dá viac gólov. Ale nedá, je za zenitom, bola to hlúpa kúpa. Hráč v tomto veku by sa mal zaviazať na jednú sezónu. Je akýsi drevený, bez techniky, nepresuje, padá pri každom dotyku. Ale pamätám si, ako Pep vyhnal Etoa i Ibru a hrali sme bez hroťaka.
To by bol hrac na xx rokov
Registrovaný nie je Olmo, Victor, Martinez, Roque. Potrebuješ ešte nájsť peniaze na zvýšenie platu Lopeza. Podľa toho, čo som našiel, pokiaľ neodíde Lenglet a Fati je obrovský problém s registráciou.