minimálne s tými 10tkami je to také pofidérne.... Pedri je pol sezóny out pre zranenia, Gundo pri súčasnom zložení záložníkov asi bude hrať v double pivote, navyše po sezóne zrejme skončí, ak teda neodíde ešte toto leto. Lopez vystrelil, otázkou je, ako to pôjde v dospelom futbale, predsa len na Olympiáde je gro hráčov do 23 rokov. Ostáva Olmo, ktorému to na 10 ide.
za mna je rapinha super hrac do rotacie s yamalom pripadne vie zahrat aj na lavej strane. kdezto taky ferran a fati su totalne nepouzitelny a zameral by som sa skor na ich predaj
Problém je že fatiho nikdo nekoupi nejen kvůli jeho platu ale i výkonosti,kdy za poslední 2roky šel strašně dolů i díky zraněním a ferran skoro to samé,jediný o koho je zájem je právě rapinha....
V idealnom pripade kúpa ľavého krídla do zakladu a Raphinha do rotácie/ako žolík na lavičku.
Možno je to trocha fet, ale ja by som ho skusil aj na LB. Brániť je ochotný. Pracovitosť, centre, kondičku a rýchlosť ma slušné + Baldemu by sa zišla konkurencia.
Myslis si ze kridlo, ktore bolo u nas v klucovych momentoch (PSG apod.) rozhodujuce bude ochotne sa ist zabit na beka? Pochopim ze wingback kvoli jeho pracovitosti ale beka??? V zivote chlapec nebol obranca.... Pressing ma velmi dobry, ved hral pod Bielsom, treba toho vyuzit.
Na levé straně je poloviční. Když už, tak napravo, ale i tam to nedává smysl. Jedna věc je napadat, druhá je umět bránit (nenechat se obejít, vykrývat prostory).
Súhlas,na druhej strane,my fakt chceme s dorastencom ťahať sezonu?
Nemal byt Rapha č.1 a Yamal jeho záskok?,sezona je dlhá a Keď Yamal dopadne ako Pedri a Rapha tu nebude?Kto tam bude hrať vpravo?
Yamal urcite č.1 ak si udrží formu. To však znamená, zeby mal hrať najdôležitejšie zápasy, nie všetky. Rapha ako zaskok je kvalitný a určite moze nastúpiť v mnohych zápasoch aj v základe. Páčila by sa mi rotácia, kde Yamal by hral od zaciatku 60-70% zápasov a Rapha tak 30-40% s tým, ze moze alternovať aj na ľavom krídle. Urcite by si zahral dosť.
Taky se mi to nelíbí maryann, ale nemáme moc na vybranou... Měl, ale tím že nemáme schopné LW, tak musí Rapha hrát na LW. Toho se taky bojím... Souhlas s Patrikem. Raphinha v důležitejch zápasech musí být na LW v základu a Yamal na RW. Torres je mimo...
Možno je to trocha fet, ale ja by som ho skusil aj na LB. Brániť je ochotný. Pracovitosť, centre, kondičku a rýchlosť ma slušné + Baldemu by sa zišla konkurencia.
Nemal byt Rapha č.1 a Yamal jeho záskok?,sezona je dlhá a Keď Yamal dopadne ako Pedri a Rapha tu nebude?Kto tam bude hrať vpravo?