Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-07-31 12:16:03
To mame teda uzasneho sportoveho riaditela deca, este ani jedneho poriadneho hraca nedotiahol a este lepsieho prezidenta ktory pri kazdej prilezitosti klame jak je vsetko super…fuj je mi z toho neschopneho vedenia na vracanie, to bude vykupenie az tito dvaja sasci odidu
2024-07-31 12:17:29
Typické pre Barcu. Plná huba o príchode nových hráčov ale financie na to nemajú. Vôbec sa nečudujem Nicovi, keď mu Barca nedokáže zabezpečiť registráciu po prípadnom prestupe. Načo pôjde do Barce...aby sedel na tribúne a pritom v Bilbau má zabezpečené miesto v základe? Nakoniec Nico skončí v PSG alebo v niektorom klube PL!!! Nepochopím načo vôbec púšťajú do éteru že príde ten alebo onen hráč, keď nemajú financie na ich registráciu!!! Bravó Deco!!!
2024-07-31 12:21:24
Ja sa hráčovi nečudujem ... Ak sa pozrieme aké problémy máme už 2 roky s registráciou hráčov a zatiaľ nikto neodišiel tak sa dá chápať že sa bojí že by ho Barca nedokázala zaregistrovať
2024-07-31 12:28:20
Za predpokladu, že informácie sú pravdivé:
1/ klub že vraj má peniaze na kúpu
2/ klub nemá peniaze na registráciu
3/ klub nemá peniaze splniť finančné požiadavky hráča a agenta (otázkou je, aké boli veľké, možno ani neboli, len chceli, čo aj ostatný na rovnakej úrovni, kto vie)
4/ športový riaditeľ teda odkazuje hráčovi, že druhá ponuka nepríde, lebo že odmietol prísť teraz. Namiesto toho, aby sa ospravedlnil, že tam naháňa hráča a zistí, že ho nemôže registrovať klub, tak sa tvári, že je krysa a nemá chodiť, druhá ponuka nepríde. Ja byť hocijakým hráčom si 4x rozmyslím, či by som chcel prestúpiť do Barcelony a takým prístupom.

2024-07-31 12:29:00
Ja osobne som rád tohto hráča absolútne nepokladám za nejakú kvalitu je to primárne bežec ktorý má katastrofálne finálne riešenie takýchto bežcov na krídle behá po trávniku mnoho a čokoľvek nad 50 mega za hráča tohto typu sú pre už tak stradajucu Barcelonu katastrofálne premarnene peniaze rafinha nie je o nič horší ako nico
2024-07-31 12:38:12
Veď my nedokážeme zaručiť registráciu zmluvy ani upratovačke nie to ešte hráčovi ako je Nico :( ale stále sa budeme tváriť že peniaze nie sú problém (jasne keď nič nemám ich držanie ani rozhadzovanie nie je môj problém...), čo sme komu urobili za takéto vedenie???
už sa teším ako budeme od Septembra všade čítať ako príde Wirtz budúce leto na milión percent...
2024-07-31 12:42:11
Problém je že na mrtvém bodě není jen přestup Nica ale i prodeje. Novináři si toho vymyslí spoustu ale důležitý jsou činy. A nám se zatím nepodařilo prodat nikoho (furt se píše snad o prodeji poloviny mužstva) a tudíž ani koupit.
2024-07-31 13:06:22
A tedka soud, že byl kontaktován a řešen hráč, co byl pod smlouvou, spustila se mediální masáž a pokuta pro Barcu a zákaz přestupu mezi kluby jako Liverpool a Sains a bude to dokonalá ostadu 😀
2024-07-31 13:47:03
Výhovorky. Aj keby mal byť Nico jediným nakupom leta na konci prestupáku. Určite nejaký predaj do konca leta by mal byť, ktorý by uvoľnil miesto. Ak chce skutočne až tak, že basni o tom, tak počká do konca prestupáku.
2024-07-31 15:55:11
Presne to o čom som minule písal, nemáme peniaze. Proste ak by ich Barcelona mala, Nico je už u nás a nikto nemusí nič riešiť. To len poniektorí okamžite útočia a majú nasadené ružové okuliare ako dobre sme na tom. Barca je schopná to ešte celé zhodiť na hráča že vymýšľal a nebol presvedčený o prestupe. Veď mu dajme záruky a istoty, a je u nás luskom prstov.
2024-07-31 17:51:22
Ještě Lukáši pár článků, který naznačují opak, ale jistě, že nepřijde
2024-07-31 19:57:11
Musím říct, že poslední roky jsou pro mě přestupová období víc stresující, než samotná sezóna. Protože vidět, jak vždycky běží čas, a nic se neděje, je prostě frustrující.
V týmu je obvykle pár klíčových postů, které je nutně potřeba posílit, ale ty se většinou neřeší. Namísto toho se klub snaží přivést nějakou superhvězdu. Na to ovšem nejsou očividně peníze, takže po měsíci a půl zdánlivého nicnedělání se ukáže, že si superhvězdu nemůžeme dovolit.
Takže se narychlo hledá někdo, koho ani tolik nepotřebujeme, ale má jméno. Strašně ho přeplatíme, hráč se neprosadí a po roce mizerných výkonů odejde za hubičku. Nebo zůstane, dál se mu nedaří a pobídá obří plat, takže klub nemá ani další rok prachy na posílení kádru.
Jo a klíčové posily se nepřivedou buď vůbec, nebo s nedostatečnou kvalitou, což se okecá s tím, že dáme šanci odchovancům z akademie.
Ach jo. Každé léto, pořád totéž dokola.
2024-08-01 10:24:16
Naše vedenie mohlo už minulý rok rovno povedať, financie sú na hovno ide sa reštrukturalizovať najbližšie 2 sezóny si musíme vystačiť s tým čo máme prípadne s La Masiou. A ak by nejaké peniaze získali a niekoho priviedli ok super. Lenže my máme kopec rečí a zbytočných sľubov. No načo je toto dobré.