Ja nehovorím nič o xavim .... Proste sezóna že sa nezíska trofej sa stáva a nemusí to byť dôvod na vyhodenie trénera .... Ak je niekto fanúšikom úspechu tak je to smutné
Prvá jeho celá sezóna bola akceptovateľná. V druhej namiesto toho, aby sa v tejto fáze projektu šlo za väčšími úspechmi to išlo dolu vodou a navyse sa ukazalo, ze nedokáže zial dobre pracovať s hráčmi...
Ale ukázalo sa aj to, že pokým bol v klube Alemany, vzťahy boli dobré, mužstvo napredovalo, prišiel Deco, vyštval Alemaniho a teraz Xaviho a nevieme, koho ešte. No pod ním mužstvo výrazne upadlo.
...to je iba Tvoj subjektívny názor, ktorý nevieš, ale si to tak iba myslíš, že je to tak. Ja hovorím o reálnych výsledkoch. Tiež sa možno na to pozrieť z opačnej strany a to je, ze prvotný entuziazmus v prvej sezóne vyprchá a v druhej proste čas ukázal, aky je tréner Xavi!
Zmena je život a dovod na dúfanie, nádej...Nedá sa to už zmenit je to tak ako to je. Treba sa s tym zmierit a neprinesie nuc vyplakavat. Flick prinasa aspekty do nasej hry, co sme tak velmu chceli. Fyzicnost, disciplína, priamociarost...celkom dobra vidina, nie?....samozrejme, keď sa to dobre zapracuje..tuto šancu mal Xavi, tuto šancu ma teraz Flick
Tak si to daj do súvislostí, pozri si časovú osu a porovnaj s herným prejavom a výsledkami. Prečo nám prestali fungovať veci, čo nám sezónu dozadu išli, prečo aj Xavi zmenil prístup po tom, čo začal Deco robiť špotového riaditeľa...
A jak prosím tě víš že tohle Flick přinese :D Víš vůbec jak hrála Neměcká repre? :D Než ho po té katastrofě vyrazili ? :D Mně uplně fascinuje že si najednou lidi myslí že přijde Flick a uplně se to obratí :D jak lusknutím prstem :D Ani hovno. Pokud ho ti jantaři nepodrží, tak dávám Flickovi rok maximálně dva když neudělá titul. A to bude v konkurenci nadupaného Realu a bez pořádných posil těžké. Jsem zvědavý jak dlouho bude místním fandům trvat než budou nasraní že nic nezíská :).
Trener chcel ine, vedenie ine. Tazko moze trener fungovat ak hracov a Este ktovie ci AJ zostavu neurcuje vedenie.
Potom je lahke vyhladit trenera 🙂
Sezonu kde Barca ziskala titul hral na DM Busquets. Tuto sezonu realne DM nebolo a cez Leto si ho Xavi pytal.
Xavi nie je idealny trener, ale varil z vody. Teraz prise Flick, donesu mu presne tych hracov co Xavi chcel a zrazu zacnes Barca vyhravat tak to bude akoze kvoli Flickovi.
Xavi nechcel Felixa, chcel Williamsa. Chcel Zubimendi alebo Kimmicha. Atd.
Vytiahol Fermina, Cubarsiho, Yamala, Forta.V podstate tu vybudoval kvalitny zaklad.
A vy tu Este ste niektori schopny na neho nadavat. Ako sorry, ale Veci nefunguju mavnutim prutika. Ja si myslim ze keby dostane cez Leto 3-4 hracov co chce tak by bola buduca sezona o dost lepsia.
Flick zdedi velmi dobre zaklady ktore ak budu doplnene, tak MUSI vyhrat trofeje.
Potom je lahke vyhladit trenera 🙂
Sezonu kde Barca ziskala titul hral na DM Busquets. Tuto sezonu realne DM nebolo a cez Leto si ho Xavi pytal.
Xavi nie je idealny trener, ale varil z vody. Teraz prise Flick, donesu mu presne tych hracov co Xavi chcel a zrazu zacnes Barca vyhravat tak to bude akoze kvoli Flickovi.
Xavi nechcel Felixa, chcel Williamsa. Chcel Zubimendi alebo Kimmicha. Atd.
Vytiahol Fermina, Cubarsiho, Yamala, Forta.V podstate tu vybudoval kvalitny zaklad.
A vy tu Este ste niektori schopny na neho nadavat. Ako sorry, ale Veci nefunguju mavnutim prutika. Ja si myslim ze keby dostane cez Leto 3-4 hracov co chce tak by bola buduca sezona o dost lepsia.
Flick zdedi velmi dobre zaklady ktore ak budu doplnene, tak MUSI vyhrat trofeje.