Skôr to bude zo sklamania očakávali že vyhrajú ligu ktorá bola dávno stratená a tá chyba v LM potom hádka v klube ale verím že zostane a Flick to vyrieši
Nie len ponuka Bayernu, ale hlavne ho psychicky dorazila reakcia Gundogana po zápase s PSG (pritom Gundogan dlhodobo hrá veľké ....). Vôbec by som sa nečudoval ak by podpísal niektorú z ponúk, ktoré má na stole a tým nemyslím ponuku Barce.
Co bolo zle na tom, ze Gundogan povedal pravdu? Ano radsej mal hrac ujst a mozno by vyrovnali, ale stale by sa hralo v plnej sile. Takto dostal cervenu a hralo sa 60 minut v oslabeni. To bratrickovanie a zakryvanie faktov musi skoncit. Araujo si mal uznat chybu a sypat popol na hlavu. Na druhej strane reakcie akoze fanusikov su tiez mimo. Mozem obvinit hraca, ze spravil chybu a vdaka nej sme vypadli, ale nie ho kvoli tej 1 chybe predavat a vycitat mu to niekolko mesiacov!
Nevím co je špatně na tom, že má Gundo vítěznou mentalitu s kterou přišel od Pepa k nám? Právě že tu mentalitu je potřeba dostal i do ostatních bo takhle jich tam máme jen pár viz Gavi například.. Jinak Gundo hraje velké hov** si děláš kozy ne? 😂 Jinak souhlas, neměl by být pranýřován za pár chyb, když je dlouhodobě stabilní a hraje dobře... To jako každopádně.. 🤙
Alexko myslíš jak nahrával Araucho na Yamala co byl pokrytý a bohužel obránce z první vysílal Barcolu, kdy Araucho hasil svou špatnou nahrávku tím faulem, kdy šlo o dobrou taktiku, bo jejich útok pokrejval parťáka co má lepší rozehru, aby to právě musel dělat Araucho, což se jim vlastně vyplatilo... Bohužel, ale jak říkám Araucho udělal těch chyb pomalu a hrotit to je blbost..
Tak Araujo to doslova posral. Sice vlastně on měl prsty v prvním našem golu. Ale několikrát se snažil ze sebe udělat Xaviho a přihrál soupeři na nohu. Pedri mu tam pak několikrát vyčítal at se na to vysere a hraje v klidu hlavou.
Hele chyby dělá každý, stane se, i to co udělal Araujo udělalo xxx hráču před. Nemám problém, to se stává, holt tady se to sešlo v nejdůležitější match sezony, ale co vem to čert. Mě spíš nasralo to jeho vyjádření po zápase žádná sebereflexe prostě nic. Tím mě dosral šíleně.
Nech ide , wtf co ho mame ľutovať dpc hra za jeden z najlepsich klubov na svete s platom co nema 99,9 % ľudstva pice sa chova jak keby niekto hovoril nesprávne dosral to nech si to prizná ako chlap a mala dalej dpc
Suare9100 veľmi ma pobavila Tvoja veta, že citujem: "Nech ide , wtf co ho mame ľutovať dpc hra za jeden z najlepsich klubov na svete". Dobre som sa pobavil 🤣
klub ako Barcelona a čakať na 16r Yamala že on ich potiahne v každom zápase je choré tak isto čakali na Arauja že podrží celú obranu a nebudem sa čudovať keď tak dopadne aj Yamal
Hele chyby dělá každý, stane se, i to co udělal Araujo udělalo xxx hráču před. Nemám problém, to se stává, holt tady se to sešlo v nejdůležitější match sezony, ale co vem to čert. Mě spíš nasralo to jeho vyjádření po zápase žádná sebereflexe prostě nic. Tím mě dosral šíleně.