Ja moc neverím takým nakupom. Vidíte, že by Real robil takéto prestupy. Ak už tak našetriť a urobiť poriadny prestup Wirtza. Len od takeho hrača môžeme očakávať efekt ako u Bellinghama v Reale. Nižšia trieda hračov potrebné výkony nedoručí.
Sam Tebas povedal, ze ked budeme nadalej dobre hospodarit tak budeme moct v roku 2025 spravit transfer na urovni Mbappeho (sice je zadarmo, ale dostsne vyse 100 mega podpisovy bonus)...a to nas Tebas nema v laske ocividne
Marco- nie 100 nedostane ,už sa rozprava o 30 až 80.. predtým mal dostať tiež tolko a Perez mu dal na vyber že buď príde za jeho podmienok alebo vôbec po tom čo fúkol rok dozadu
Ja sa rovno opýtam či potrebujeme ďalšieho stredného záložníka ? Za mňa skôr nie. Na CM máme - Gunda, Frenkieho, Gaviho, Pedriho, Fermína a ak zostane aj Roberta. K tomu ešte Torre a kopu talentov z akadémie.
Do zálohy potrebujeme jedine DM. Za mňa by bol zaujímavou možnosťou Wilfred Ndidi z Leicestru. V lete mu končí zmluva, takže by bol zadarmo.
O Wirtza má údajne záujem Real a má ho rozpracovaneho,údajne hráč je naklonený prestupu a Bellingham sa má opäť posunúť kusok nižšie ako hrával keď príde Wirtz,Bellingham má byt náhrada za Kroosa a sám Kroos sa vyjadril že už je Bell pripravený.Naviac Trénerom tam je Xavi a ten má nastupit údajne do Realu hneď ako budúci rok skončí Carlovi zmluva,pre to odmietol tento rok prestup,má to byt dohodnuté .
Je pekne snívať o takom hráčovi ale čo mu Barca ponúkne?hrac v jeho veku nepojde hrat len za peniaze ale chce vyhrávať trofeje.
Do zálohy potrebujeme jedine DM. Za mňa by bol zaujímavou možnosťou Wilfred Ndidi z Leicestru. V lete mu končí zmluva, takže by bol zadarmo.
Je pekne snívať o takom hráčovi ale čo mu Barca ponúkne?hrac v jeho veku nepojde hrat len za peniaze ale chce vyhrávať trofeje.