To je uplny masake tento pan:D v kazdej normalnej lige by si jej prezident netrufol oznamit prestup hraca este pred jeho oficialnym vyjadrenim. To nie je jeho uloha oznamovat nejaky prestup hraca do klubu.
Aj Laporta tvrdí, že Mbape skočí v Reale. Prečo teda oznamuje prestup cudzieho hráča do cudzieho tímu? Aj tu si to myslí možno 90% ľudí. Kým to nie je oficiálne, je to špekulácia. Kľudne môže skončiť v Arsenale, Liverpoole, či Bayerne.
Po prve asi to ma inu vahu, ked to povie fanusik na forca barca, Laporta a ked to povie prezident La ligy...Po druhe, ak to povie Laporta, tak je to jeho nazor neni to fakt (lebo on to nemoze vediet na 100% ked hrac neprestupuje do jeho klubu ale ineho), mozeme sa bavit max. o tom ci by mal taketo nazory laporta hovorit verejne. Ale ked to povie prezident la ligy este pred oficialnym oznamenim hraca a klubu do ktoreho prestupil je to minimalne prejavenie nedostatku respektu (mozno hrac cakal na vhodnu chvilu to oznamit z respektu k svojmu klubu a fanusikom atd, nie je to Tebasova uloha), navyse klub i hrac mozu mat pripraveny marketing kedy a ako to oznamit a kopu dalsich veci.
Nosferatu2000- Do Nemecka by nešiel a Bayern by to ani nezaplatil,Liverpool tam konci Kloop a nikto nevie čo bude po ňom a Arsenal ťažko ,to neni mužstvo čo vyhráva trofeje a on potrebuje trofeje. 99% to bude Real aj keď môže sa stať aj nečakané.
Tebas ma iba registrovat hracov, starat sa o promo La Ligy, spravovat ju, vylepsovat podmienky (napr. zaviest brankovu technologiu na ciare ked ju maju vsetky ostatne ligy)...ale nie oznamovat prestupy hracov, ktore este neboli oficialne oznamene klubom ani hracom, wtf.
Cule- Tabas to tiež hovoril iba ako to že si to mysli ,nie že je to dohodnuté a potvrdené .Laporta by sa tiež nemal vyjadrovať k Hlavným konkurentom a ich prestupom ale skôr to uhrať diplomaticky . Tabas je ale Šašo to je pravda ,moc sa chce zapájať do rozhovorila všetkého mediálneho ,miesto toho aby si robil potichu svoju prácu dobre,ten istý problém má Laporta ,žiadna diplomacia .
Puding, je pravda, ze som necital jeho original vyjadrenie, ale ak je preklad spravny a tvrdi, ze Mbappe pride a pdopisal na 5 rokov (nie "myslim si, ze Mbappe pride" alebo "je vysoka pravdepodobnost, ze Mbappe pride") tak sa neni o com bavit a Tebas sa miesa do niecoho co nie je jeho uloha a nepocul som, ze by sa nieco take dialo v inych ligach. In general prezident ligy ma byt neviditelny, v ostatnych ligach ani neviem ako sa ich prezidenti volaju. Tebas sa sprava ako politik a je to skodlive. A ano suhlasim, ze Laporta sa k prestupom hracov do inych timov nema vyjadrovat, je to zbytocne a vrha to zle svetlo na Barcu. Ale Laporta by sa k tomu nemal vyjadrovat z uplne ineho dovodu ako Tebas.
Nech potom prezidentovia lig oznamuju vopred prestupy hracov. Bude to chaos, bordel, kritizovat to budu vsetci, hraci, kluby, fanusikovia. Ma byt na hracovi a klube aby oficialne oznamili kam prestupuje, nikom inom. Ked to povie prezident ligy vo verejnom rozhovore, nemozno to brat iba ako nejaky rozhovor alebo jeho nazor. Keby si bol hrac, sezona este neskoncila ani nezacalo prestupove obdobie a prezident ligy by oficialne oznamil tvoj prestup pred tebou urcite by si bol nadseny. Bol by si nadseny aj potom, co by ti napr. fanusikovia po tejto vypustenej informacii urobili kludne peklo zo zivota do konca riadnej sezony atd. Je tam vela dovodov preco to nema oznamovat Tebas...
Cule- on už sa takto vyjadroval aj minulú sezónu a nevyslo to, nepovedal nikde že je to potvrdené či niečo ,skôr sa vyjadruje lebo asi sa nudí v style že je asi kazdemu jasne kam pojde Mbappe.Mas ale pravdu že on by sa nemal vôbec vyjadrovať a skôr by nikto nemal ani len vedieť kto je Tabas,to iste prezident klubu.Je to vrcholová funkcia a treba tam byt diplomat ,nie robiť hanbu . Ja ani nevidím mediálne články s iným prezidentom klubu (často a rozsiahle). Nech je to akokoľvek obaja robia hanbu.
Puding ja neriesim ci Tebasovi predpoved vysla alebo nie to je absolutne nepodstatne. Hovorim, ze vobec nema co komentovat potencialny prichod, ked je len hrac v rokovani o prestupe a nema ani co oznamovat prichod hraca ked je prestup uzavrety pred tym nez to oficial oznami hrac / klub a este ani nezacalo prestupove obdobie. Ano minuly rok sa vyjadroval v style, ze mozno pride, nieje to iste, je to otazka casu atd A NEMAL TO ROBIT. Teraz sa nevyjadruje teraz oznamuje, ze je to hotove ("no, bude v Madride budúci rok, v budúcej sezóne, áno, áno...ak podpisal na 5 rokov, prilezitost vyhrat LM bude mat kazdy rok..." A TIEZ TO NEMAL ROBIT. Vacsia hanba ako to, ze je vo vedeni taky clovek je to, ze je problem ho z toho vedenia zosadit / odvolat. Podobne ako u Rubialesa. Ale to je uz na sirsiu debatu. Ked robia hluposti a neni na nich vyvinuty tlak zvonku alebo nerezignuju sami tak sa tam barikaduju. Nemozno vylucit, ze by skodili menej, keby vedeli, ze maju presny datum expiracie a funkciu na dobu urcitu, ale je to pravdepodobnejsie. Ale Tebas vobec neciti ziadny tlak, inak by nedaval vyjadrenia typu "odidem, ak nebude nadalej na stole projekt Superligy, ak ano, budem musiet pokracovat a zabranit tomu". Neviem ako funguju volby do tychto pozicii, ale vzhladom na to, aki ludia sa tam dostavaju a co robia a hovoria, je to dost pokrivene zrkadlo celeho systemu v Spanielsku.
No jeho vyhlásenia sú hlúpe často , aj keď je jasne že bude tomu rad keď mu príde do LL veľká hviezda, či by prišiel aj do Getafe takze ten nadpis článku trosku dosť zavádza a opäť podnecuje vášne.Chapem že na základe nadpisu sa čítajú články 😁
Tebas v prvom rade robí promo ligy, dosť nešťastné, ale je to promo.