Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-14 20:54:52
Čas ukáže jak to dopadne. Možná zůstane.
2024-05-14 21:50:51
Z tohohle článku, resp. z vyjádření Xaviho a jeho partičky, je mi upřímně od žaludku zle. Jen to ukazuje ty prázdné líbivé řečičky, které tak strašně naše vedení umí. Je mi líto co se z tohohle klubu stalo, stále hledáme další a další dno.
2024-05-14 22:20:59
Hráči ako Arda a Bergvall nám dali košom. Roque si vybral nás aj keď mohol ísť úplne niekde inde kde by si zarobil určite viac. Bohužial bol tak "blbý" že si vybral svoj oblúbený klub a tu je výsledok. Strašne sme ho tu chceli čím skôr len aby potom sedel na lavičke. Úplne v kľude mohol ostať v Brazílii a hrať tam poprípade mohol hrať aj za Bčko. Ak si dobré pamätám aj Vinicius nastupoval za Bčko Realu. Jasné, že prechod z BRA nie je len tak... my ale čakáme, že sa Roque adaptuje tým že bude cestovať po krajine a vysedávať na ľavičke. Ak sa k nemu naozaj zachováme ako dementi a predáme ho (keďže jeho agent hovorí Barca alebo prestup a žiadne hosťovanie) kvôli tomu že počas tých 5 min čo odohral nestrelil aspoň 20 gólov tak to bude jednak mimoriadne hnusné... a zároveň mám strach čo to spraví s našou reputáciou či uź v Južnej Amerike alebo medzi mladíkmi celkovo. Neviem ako veľmi po nás bude túžiť napr Estevao keď vidí ako sa u nás darí mladíkom, ktorí neprešli La Masiou.
2024-05-14 23:12:34
no co, zistili ze tie jeho highlighty z brazilie vyzerali lepsie ako su jeho skutocne schopnosti. Ked na to nema, tak mu minuty xavi davat nebude.
2024-05-15 06:59:22
každým dňom, každým zverejneným faktom a v podstate aj každým ďalším zápasom Barcelony je evidentnejšie a jasnejšie, že Deco, Laporta a Xavi nemajú tušenia, ako dostať klub z týchto problémov. Sú v pomykove, nedokážu si priznať chybu, za tie približne 2-3 roky sa neposunuli ani o milimeter dopredu, skôr naopak, mám pocit, že klub sa rozvrátil ešte viac a povedzme si otvorene - ak odíde Araujo, De Jong, Rapinha či niekto iný - pre hráčov v kabíne to bude znamenať ešte väčší rozvrat. Laporta vyskakuje a nadáva na tribúne, Xavi vyskakuje na lavičke a hráči nevedia čo majú robiť.
Nehovoriac o finančnej situácii, kde sa Barca dostala z pozície najlepšieho svetového tímu do pozície krachujúcej potápajúcej sa lode - Bartomeu a jeho pofiderne nakupy, odchod legendy ako Messi, korupcia na najvyšších pozíciach v tíme, najväčšia korupčná kauza v historii španielskeho futbalu, neustále ukazovanie na všetko na okolo, a mohol by som pokračovať.
A prečo to píšem? La Liga potrebuje silnú a stabilnú Barcelonu, Barcelona potrebuje silný a stabilný Real Madrid a Real potrebuje silnú a konkurencie schopnú Barcelonu!

Roque je čerešničkou na torte a veľkým výkričníkom, ak sa klub nezobudí - na ďalšie roky bude veľmi veľmi ťažko bojovať o popredné priečky a všetky mladé talenty pôjdú radšej ku konkurencii, tak ako v prípade Gulera, Bergvala, a ďalších. Nikto si už nevyberie Barcu a ak aj ano, skončí ako Roque? Je to na zaplakanie.

Real je na míle ďaleko a má to dokonale rozbehnuté na to, aby vybudoval éru nového galacticos ale odlišného ako v minulosti - silnejšieho. Camavinga, Vini, Jude, Tchouameni, Valverde, Guler, Endrick, Militao, Yoro (ak príde), Davies (ak príde), Rodrygo, Mbappe, Gutierez a ďalší - vekový priemer cca 24 rokov to je niečo čo buduješ roky a Perez to buduje dokonale. Finančná stabilita je základom budúcnosti a to popritom vybudoval najmodernejší štadion na svete. Laporta by sa mal priučiť.
2024-05-15 10:46:07
To tu bolo rečí o tom ako bude naša budúca hviezda a ani nehovorím koľko porovnávaní s Endrickom (a samozrejme urážok keď si "dovolil" mať vyššiu trhovú hodnotu ako Roque)...
V každom prípade Vitor drž sa, verím že sa inde presadíš a veľa toho v ďalšej kariére dokážeš (kiež by u nás...).