Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-05-14 11:11:53
Ani sa necudujem, ze je o neho zaujem. ved mal perfektnu sezonu v brazilii. mlady talent ktory ma pred sebou buducnost. co s nim robime v Barcelone mi neberie rozum.
Dalsia vec je, uz ked nemame peniaze tak na aku matku sme ho potom kupovali? mal byt konkurencia pre Lewu a aj bol nastupil z lavicky dal goly, herne si myslim nesklamal a tym to skoncilo. Lewa ostal nespochybnitelnym cislom 1 aj najpriek casto chabym vykonom a Roque hnije na lavicke.
kluc Premium
2024-05-14 11:15:16
Ja som zvedavý kto ho kúpi za 40m. aby sa tie investované peniaze vrátili, Porto, Inter určite nie...
2024-05-14 11:18:49
Ukážkový panic buy, resp. dotiahnutie do tímu, len preto, že vypadol Gavi. Niečo ako Braitwaite (svoje si odohral). Kľudne do konca sezóny mohol hrávať ešte v Brazílii, aj tak to vyzerá, že Barcelona nebude mať miesto vo finančnom strope pre neho, keďže stále ešte čaká Martinez, Gaviho registrácia je na súde, Cubarsi s novým kontraktom, Lopez atď.
2024-05-14 12:25:36
Nechápu kdo ho sem dotáhnul. Silné podezření že Deco spolu s Laportou na popud podepsání Endricka Realem. S myšlenkou že to bude nová R9 nebo Neymar v utoku. Deco by měl okamžitě fasovat padáka a Laporta za koule do průvanu. Uplně zbytečných 30 mega. Já už se vlastně tomu bordelu ani nedivím co je v klubu.
2024-05-14 13:29:00
Já pořád nechápu proč se tak tlačilo na jeho příchod už v zimě když pak skoro nehrál a teď se s ním nepočítá. Je mi ho líto popravdě.
2024-05-14 14:40:19
Na p*ču vedenie , na p*ču všetko 🤝 Spokojne mohol behať ešte 1 rok v Brazílií po trávniku, schopnosti má len skúsenosť žiadna kedže v európe je to o 360° iné. Zbytočná uponáhlanosť