Na našej strane v podstate to čo som očakával. Pokiaľ ide o Real tak majú v obrane 3 zo 4 hráčov čo nie sú pôvodne obrancami takže pri troche štastia by sa nám to mohlo podariť využiť.
Ale ak sa prehrá, aj tak sa určite budú hľadať výhovorky, prečo sa prehralo (rozhodca, trávnik, slnko, konjunkcia Venuše a Marsu, jednorožec sa zle vyspal), napriek tomu že tam budú mať len 1 obrancu. A ak sa vyhrá, tak oslavy ako by sa vyhral titul a znevažovanie, že aký sú neschopnáci a podobne, ako ich Barcelona rozbila. Ale stačí aby Barcelone chýbal 1 obranca, už je to prúser a preto sa prehráva.
Stavil som že bude bodovať(ako hokej g=a) na Roba z Poľska 300€ výhra 780€ . Bože pomôž už sa to nedá odvolať 💪 Máme nato ich zlomiť ako vzduchovku len treba hrať do tela a provokovať ich !! Dúfam že ma kamera vezme som nad lavičkou FCB 8. rad 🤣 maskáčový dilinko 💪
Lukas , ja som kúpil vstupenky priamo v Barcelone od chlapíka na pláži čo mu ochorel syn . Mal som šťastie brácho lebo tu dovolenkujem 18 dní. Dal som mu viac € keďže má chorého syna a som už s ním v kontakte tak pohoda. Do Madridu vlakom a je to pohoda. Iná mentalita ľudí , nie Dankovci a Ficovci 🤣
Tuto zostavu čo Carlo postavil asi chápe malo kto,nechapem to ani ja čo to stvára. Do obrany dá 2 zaloznikov keď má na lavičke 2stoperov.Na pravo nedá Carvajala a do stredu pola dá Kroos-Modric keď už 2.rok vidíme že keď hrajú spolu je to neskutočne pomalé . Pán boh ochraňuj
Poskytne kvalitný herný prejav oboch mužstiev.
El clasico, ako má byť.