rambla súhlasím s názorom na Cubarsiho. Aj podľa mňa bol z obrany najlepší. Na 17 ročného chalana hrá s neskutočným prehľadom a odvahou, bez stresu a s rozhľadom. Ak sa mu nestane niečo podobné ako Pedrimu, vyrastá nám z neho druhý Puyol. Len som nepochopil Xaviho, prečo ho stiahol a poslal tam Martineza, ktorý nepôsobil istým dojmom. Ak preventívne s ohšadom na možnézranenie, tak o.k. ale ak z iných dôvodov tak tomu nerozumiem!!!
velmi nizke znamky pre obranu na to, ze bilbao malo ovela viac z hry a neustale hrozili. to, ze nic vyraznejsie nepreslo bola prave praca bezchybnej obrany.
nizka znamka pre Yamala na to, ze neustale hrozil, robil si hracov na pravom kridle, akokeby on bol 25 rocna zviezda a oni dorastenci a este aj v obrane hral dobre. Ferminovi by som dal 3.5 hral otrasne. vzdy ked sa dotkol lopty tak zhorel
nizka znamka pre Yamala na to, ze neustale hrozil, robil si hracov na pravom kridle, akokeby on bol 25 rocna zviezda a oni dorastenci a este aj v obrane hral dobre. Ferminovi by som dal 3.5 hral otrasne. vzdy ked sa dotkol lopty tak zhorel