Kounde opäť solídny výkon zatiaľ a Cancelo taktiež. Avšak od ostatných toľko nepresností, že až nechápem a futbal na úrovni druhej Slovenskej ligy, ale na to som si už zvykol.
ChIapci boIo to obrazne pomenované, aIe pohode, tak to napíšem, ináč.. NenarážaI som Ien na výkon BarceIony, aIe ceIkovo na kvaIitu futbaIu z oboch strán. Extrémne veIa nepresností, či už prihrávok, či nakopávaných Iopt na Iewu, skoro žiadne prenesenie hry z jednej strany na druhú, ak nerátam 2 od CanceIa. Takže suma sumárum, tento zápas sa kvaIitatívne v prvom poIčase ani minimáIne nepribIížiI ani jednému zo zápasov AngIickej Iigy, ktoré som videI včera.
Náš najkonzistentnejši hráč túto sezónu sa zranil …
Naopak, náš najmenej konzistentný hráč (Raphinha) bude po poslednom dobrom výkone čakať na ďalší dobrý zápas mesiac
Sklada to ten Xavi, sklada...obranu uz teoreticky vyskladal, este zaloha a utok. Len asi uz ma malo casu donkonca sezony zeby sme vyhrali aspon jednu trofej.
Ako ja neviem čo chce Barcelona akoze hrať keď za 40 minút nie je schopná lewandovskemu vypracovať šancu a o pedrim sa radšej ani nejdem vyjadrovať už nech sa vráti gavi
Ok ak sa nájde nejaký hlúpy klub ktorý by dal za pedriho 50 mega okamžite sa ho treba zbaviť hráč ktorý je každú sezónu 2-3 krát zranený a potom sa mesiac dva dostávajú do kondície a formy taky hráči sú na dve veci dobrý
Dúfam ze si ten čo aj Dembeleho posielal preč lebo síce zranenia mal ale potom pod Xavim mu to celkom šlo. A ináč ty vieš akú skladbu ma Pedriho telo co všetko zvladne hm sa čudujem ze nejsi ako lekár alebo fyzioterapeut v barce
Načo je tímu hráč, čo chýba viac ako polovicu sezóny, trpí na opakované rovnaké zranenia a po zranení potrebuje vždy tak mesiac minimálne na normálny rozbeh. Skús porozmýšľať.
Problém je ten že na Tom nezarobia lebo nikto nebude tak blbý aby za takú kaliku zaplatil hráč čo je druhú sezónu zranený na najdôležitejšiu časť sezóny keď sa hrajú v Európe vyraďovacie kola nemá pre top kluby cenu
Tak budeme rádi za první 4. Vlastně nemáme mimo Gundogana do zálohy a chybí nám celá mistrovská záloha. Ta smůla se nám lepí na paty fakt už moc dlouho.
Však jasné protekcny pudingový chlapček so španielskym pasom ktorý je stále zraneny vs ostrieľaný hráč v najlepších rokoch ktorý si prešiel aj talianskou ligou vyhral v nej aj titul potom prišiel do Španielska zasa vyhral titul v ťažkých el clasikach ťahal celú Barcelonu a skóroval dôležité góly a čo je najdôležitejšie spĺňal európsky fyzicky štandard áno smutné že finančnú situáciu v Barcelone odsral on s nie Pedri
vie byt vyborny, ale ma nestabilne vykony. dnes hral katastrofalne. nielen to branenie, ale aj v kombinaciach - co dotyk to sme prisli o loptu. este nas to jeho posmyknutie mohlo stat bod
Ja neviem, ale vzhľadom na okolnosti si myslím, že ten výkon nebol zlý. Dopredu sme toho veľa neurobili, ale prišli sme o dve tretiny kreativity v zálohe.. Bilbao si toho veľa nevypracovalo. V obrane sme boli istí. Škoda, že sme nevyhrali, veril som, že jeden zlepenec sa podarí.
Tento styl co barca hra fakt moze byt asi najnudnejsi futbal co som vzivote pozeral, a dopice ked mi niekto povie ze toto je dna a chod fandím inému klubu potom tak je asi jebly lebo toto nema nic s nicim co je barca spolocne, vdrbany pesi nudný futbal jak keby nechceli ani skorovat
Ďalší barcelonský grc-futbal. Celá obrana a záloha nevie nič iné len donekonečna a zbytočne prihrávať dozadu. Už sú z toho úplne vygumovaní. Xavi by im mal vysvetliť kde má súper bránku lebo mám taký dojem,že im to nedochádza. Prišli hrať tak aby nedostali gól a zároveň aby žiaden nedali.
Aaa příšerný výkon, jeeee už se na to mužou vysrat, jeeeee už by měl Xavi hned odstoupit protože to bylo příšerný. Jeee my jsme tam nevyhráli 5:0. Jeee naši hráči pobírají moc peněz měli by jim automaticky dát 5 u nich doma. Jeee jenom remiza a je jedno se nám zraní v prvním poločase dva klíčový hráči z toho jeden ultra potřebný.. Jeeee je jedno že jsme v obraně odehráli celkem dobrý zápas a nic jsme jim nedovolili. Ale je to nula nula na ultra těžkém soupeři = okamžitě musíme říct jak je vše nahovno.
Výkon nic moc nečekal jsem hitparádu na San Manes. Ty výkony tam jsou vždy šílenost.. ALE v rámci možností. Libila se mi obrana fakt si to odehrála, žádný kiks super Athletic neměl vyloženě nic. Kounde další zápas solidní je vidět že se zvedá. Skoda té sance co soupeř vykopával z čáry. Suma sumárum. Bod dobrý vzhledem ke zranění hráčů. Chybí nám šíleně kreativita, a mám pocit že spousta hráčů z týmu má problém s prvním dotykem.
tazky zapas. super posobil lepsie ako my. treba pochvalit obranu, ktora dnes bola cely zapas v plnej pohotovosti, kedze zaloha nevedela udrzat loptu. Fermin katastrofa na Ntu. Rafinha 0 bodov. chybala nam kreativita v utoku, Xavi mohol dat Roqueho na poslednych 15 minut. mohol nieco vymysliet.
Treba pochvalit aj Yamala, na ktoreho je radost pozerat. to ako si robi obrancov to dokaze par hracov na svete. Len treba davat pozor aby sme ho nepretazili, lebo Pedri uz tymi zraneniami prisiel o vela, a mozme sa len modlit aby neprisiel este o viac
Podme si pre 2.miesto...
Jediný koho ma vyslovene baví sledovať v súčasnej Barcelone je náš ľavý obranca.
Je to normálne ? Sme jediný tím na svete, kde najlepší, najtechnickejší a najkreatívnejší hráč je krajný obranca ?
Ďakujem za odpoved
Náš najkonzistentnejši hráč túto sezónu sa zranil …
Naopak, náš najmenej konzistentný hráč (Raphinha) bude po poslednom dobrom výkone čakať na ďalší dobrý zápas mesiac
Výkon nic moc nečekal jsem hitparádu na San Manes. Ty výkony tam jsou vždy šílenost.. ALE v rámci možností. Libila se mi obrana fakt si to odehrála, žádný kiks super Athletic neměl vyloženě nic. Kounde další zápas solidní je vidět že se zvedá. Skoda té sance co soupeř vykopával z čáry. Suma sumárum. Bod dobrý vzhledem ke zranění hráčů. Chybí nám šíleně kreativita, a mám pocit že spousta hráčů z týmu má problém s prvním dotykem.
Treba pochvalit aj Yamala, na ktoreho je radost pozerat. to ako si robi obrancov to dokaze par hracov na svete. Len treba davat pozor aby sme ho nepretazili, lebo Pedri uz tymi zraneniami prisiel o vela, a mozme sa len modlit aby neprisiel este o viac