Ja neviem , ale taka GIRONA ziadne extra mena ani talenty, neviem odkial tych hraciv nabrali, odrazu mne neznamy nejaky Rus Dovbyk, kde sa vzal tu sa vzal a sup tam jeden z bombarderov la ligy. Tretinova hodnota hracov ziadne extra mena a hraju ako zladeny orchester. Stale len citame ako Barca sladuje talenty, furt nieco sleduje. Co tak zacat sa zaujimat o hracov menej znamych ci uplne neznamych no s potencialom a z nich urobit hviezdy. Myslim, ze ti budu ochotni dusu nechat na ihrisku za taku prilezitost. Je to len moj nazor mozno nieje ani spravny, ale vyprofiloval sa z toho co tu furt citam dokolecka...
Tiez sa mi nozik otvara vo vacku, ked citam furt ako stale niekoho sledujeme a hovno velke z toho! A Real veci prenasa do skutkov. Ja viem, financna situacia je aka je a neda sa s Realom porovnavat....ale furt Barcelona ma zaujem a sleduje niekoho a vzdy titulna fotka xichtu tohto "lacneho žebráka - Deca", kamarata Laportu, ktory este nikoho poriadneho nepritiahol do klubu. A kvoli bemu musel ist majster skutocnych transferov Alemany...
maros a to si mys,lis, ze sa nedeje? Pedri, Faeye, Araujo 1, Araujo 2, Roque, atd
A to este aj ked su v La Masii neznamena, ze sa narodili o ulicu dalej. Cize ono sa to deje len mozno o tom tak vela nepocujeme. A Girona? No zase one season wonder by som neprecenoval kde je Leicester?
Snapi ano ja to viem suhlasim s tym co pises, len nerozumiem tomu neustale privazovat nove a nove nadeje, pretoze to su naklady no Barca potrebuje generovat vysledky ergo prostriedky cim skor , najlepsie ihned. Neverim, ze ostatne kluby tak draho a nestastne nakupuju a dokazu tvrdit muziku
maros Je to individualne. Podla mna Barcelona je v nestastnom strede.
Potrebuje vyhravat
Musi investovat do skusenych aj mladych
Taky ropne kluby investuju ale je im to jedno kolko a nepotrebuju niektore kupovat mladych a cakat na vitazstva.
Podla mna nasa politika je dlhodoby projekt. Investujes do mladych, niektorych kupis za drobne a cakas ze sa ti to vrati. Niektori sa nevratia ako Demirovci. Niektori vidu dobre. A teraz pride otazka, predas so ziskom tych ktorych si dotiahol zadarmo a budes to tocit ako Dortmund a dufat, ze ukopes nejaky uspech alebo ich budes drzat aj za cenu vyssich platoiv, odmien a dufat ze ukopes nejaku trofej.
Ja to všetko chapem Snapi, len aby sa toho uspechu mladých klub vôbec dožil....Cumim na to pravidelne už dvadsať rokov a veľke bruchobolenie som prorokoval, no že to bude až taká katastrofa som nemyslel. Vieš ja som mal na mysli hráčov primárne z La ligy, je tam fúra špičkových hráčov, ktorí si nežijú v barcelonskej perinke a ešte nie su taki drahi a možno by aj život dali za tu šancu - tak som to myslel
maros ja to plne chapem. Ja zase mam rad Barcelonu za ten pristup k mladym hracom. K La Masii a ze dostavaju sancu. Pred par rokmi to nebola ta samozrejmost a aj "vdaka" financnej krize sme sa k tomu dostali.
Barca si musí vyriešiť financie a potom môže niekoho poriadneho kúpiť lebo na trhu pred MC Realom PSG nemáme šancu niekoho kúpiť 95% hráčov pôjde radšej do klubu kde budú mať financie a trofeje
Vyssie pisu,ze treba mladych za par supov a vychovat, ty zase opak. Ved treba robit paralelne. Podla mna to funguje aj aj teraz a ma to zmysel a prinasa to vysledky
A to este aj ked su v La Masii neznamena, ze sa narodili o ulicu dalej. Cize ono sa to deje len mozno o tom tak vela nepocujeme. A Girona? No zase one season wonder by som neprecenoval kde je Leicester?
Potrebuje vyhravat
Musi investovat do skusenych aj mladych
Taky ropne kluby investuju ale je im to jedno kolko a nepotrebuju niektore kupovat mladych a cakat na vitazstva.
Podla mna nasa politika je dlhodoby projekt. Investujes do mladych, niektorych kupis za drobne a cakas ze sa ti to vrati. Niektori sa nevratia ako Demirovci. Niektori vidu dobre. A teraz pride otazka, predas so ziskom tych ktorych si dotiahol zadarmo a budes to tocit ako Dortmund a dufat, ze ukopes nejaky uspech alebo ich budes drzat aj za cenu vyssich platoiv, odmien a dufat ze ukopes nejaku trofej.