Mne sa veľmi páčil Coubarsí. Hral neskutočne s prehľadom a kľudom, nepustil cez seba ani jednu loptu a presnými prihrávkami aj zakladal útoky. Na to, že tento chalan má iba 17 rokov tak hrá neskutočne rozvážne a sebaisto.
Súhlas , spravil 1+1 ale ta efektivita 15-20% je proste malo a toto bol práve jeho lepší zápas,tu ľudia píšu ze konečne sa na to dalo pozerať,ale ved jasne keď tento krát šiel napr raph 5x sám na bránku a dal 1 gól keď inokedy z 5 možnosti kedy môže ísť sám na bránku 4 lopty mu ujdu a 1 zabije na tribúnu:D
Ale nemôžeme uprieť bojovnosť snahu aj defenzívnu činnosť, ale najsmutnejšie že toto + yamal sú asi naj ofenzívny hraci co mame :D
Aj keď áno lewa začal po 12 mesiacoch dávať góle ale keď to niekto sleduje tak herne je to hrôza
Celkově nasazení celého týmu se mi dnes líbilo, mělo to náboj a na hráčích byla vidět chuť dávat góly. Jmenovitě bych vypíchl Cubarsího, Koundeho, který předvedl po dlouhé době skvělý vykon a na ty jeho dlouhé přihrávky byla radost pohledět, a taky Fermina, který vždy když přijde na hřiště přinese intenzitu a tah na bránu.
Mně se dnes nejvíc líbil Cubarsí - De Jong - Gundogan. 👌 Raphinha hrál taky velice dobře, ale ta jeho finální fáze je někdy na zabití. Měl kliku, že dal ten první gól, protože to jinak mohl předložit Félixovi do prázdný, jako ještě dvakrát poté.
Me lehce iritovalo ignorovani Felixe, kazdou chvili tam mel super nabehy, Getafe hralo vysoko a stejne mu to tam nikdo neposlal, az na jednu vyjimku a jeden ofsajd
Ale nemôžeme uprieť bojovnosť snahu aj defenzívnu činnosť, ale najsmutnejšie že toto + yamal sú asi naj ofenzívny hraci co mame :D
Aj keď áno lewa začal po 12 mesiacoch dávať góle ale keď to niekto sleduje tak herne je to hrôza