Yamal neurobil za 80 minút proti neapolu okrem jednej slabej strely nič na ligu majstrov nemá ešte fyzicku tam neobíde obrancov a nemá na to ani skúsenosti ešte
Yamal mal iba v prvom polčase 2 strely a dobre prieniky nemyslím si ze bol až taky zbytočný. Keď je na lopte hraci si musia dávať pozor. Uvidíme co spraví raphinha lebo zatiaľ 1 gól a inak len zahadzuje sľubne sance :D
A kľudne môže raph hrať na ľavo a yamal na pravo , Félix je marny
:D presne on potrebuje 10 x ísť sám na brankára aby dal 1 gól pre boha
To isté Félix
Toto pochovalo xaviho + tie indi chyby v obrane , chalani nič iné už otvorme oči
Jj ja viem :D ale aj tak som to myslel ze proste ti hraci iba občas majú nejaký svetlý moment a potom ta 10x naseru:D
Lebo ako tréner môžeš ísť do šatne za stavu 3 : 0 a potom tam práve dat roqueho a casada a forta a nvm koho ale keď je 1:0 a ty musíš vyhrať tak proste trpis do konca . Toto mame celú sezónu a ešte sa musíš trast ci v obrane nekto neurobí total kiks
Hej, ale unho to je dlhodobo. Pokial to nema na lavacke alebo nejde sam na brankara a neje pod tlakom tak je marny. Presne to ma Xavi na mysli, ked hovori, ze nemame rozdielovych hracov. Nemozeme mat utocnikov, ktori zahodia 4 sance z 5. Ziadny super sa ich nebude bat. Raphinha navyse neskusa ani 1 na 1. Cancelo dostane loptu a pokial ma pred sebou 1 hraca, je nemyslitelne, ze by prihraval dozadu, ale skusa cez neho prejst. Raphinha aspon pomaha v defenzive, ale na barcelonske kridlo je to malo.
Jj aj teraz v 59:10 hneď mu lopta odskočila aj keď ju mal na lavičke. Strašne volaco
Súhlasím mega s tým ze 5 šancí na 1 gól je hrozne na barcelonsky útok. Ak ozaj nemáš 16 rokov a dostávaš sa do mužského futbalu:D ale bohužiaľ aj ten ich schová do vačku oboch co tam dnes sú
Uplne citim tu Xaviho bolest pri kazdej individualnej chybe vzadu a zahodenej sanci vpredu. Araujo na lavej strane je cisty bizar. Christensen je ako Busquets za starych cias - neviditelny dirigent stredu pola, az na to, ze nic nediriguje, ale je iba neviditelny. Kedze vyhravame tak si pri Raphinhovi radsej kusnem jazyka..a ze uz v nom mam jazvu jak epileptici. Cubarsi hra neuveritelne, trufnem si povedat, ze len vdaka jeho dokonalemu postaveniu nam nehrozilo viac z Frenkieho a Araujovych strat lopt. Konecne pocetne nabiehavame za ich obranu a do sestnastky, chcelo by to len trochu presnejsie a lepsie nacasovane prihravky ako od Pedriho.
Bolo by fajn keby dá gól nech si udrží sériu, bude treba aj jeho v dobrom momente na Neapol,na Bilbao najbližšie a dovtedy je dosť času na oddych čiže de jong , gundo všetci si adekvátne oddýchnu aj ten lewa len nech dá nejakého spotenca :D
Dnes sú striedania dobre
Getafe nám nechávali priestor na brejky od začiatku co robi málokto a na druhej strane sme na naše pomery skoro vyhrávali 1 :0 a gól nedostali takže nemali dôvod to zatvárať + tam je raphinha ktorý aspoň behať vid tak sa využíva ten priestor
Nechápem čo z toho robíte vedu:D
Xavi väčšinou pripravuje mužstvo dobre , svedčia o tom vytvorené sance a aj inkasovane góly bývajú po indi chybách
Čiže okolností ako napr hra getafe a návrat niektorých hráčov raphinha cancelo to umožňujú
Sak možno práve pretože nie je v optimálnej kondícii a so zdravotným teamom sa dohodli ze 60 min bude akurát aby sa zranenie neobnovilo :D
Ty rozmýšľaš alebo aby som ta neurazil pozeráš sa aj na okolnosti ?
Félix nemá byť čo nasraný:D iba ďalší dôvod poslať ho späť do atletika:D
Zas nelietal tam jak šarkan že by mal kondície na rozdávanie ci ? Dal 1 gól z 4-5 šancí? Co sa chce sťažovať
Je po zranení so svalom ak sa nemýlim ,netreba riskovať ďalšie minúty na obnovu zranenia a čaká tam ďalších 5-6 hráčov na minúty a je to 3 : 0 tak spoko môže ísť dole . Není 1: 1 že chce ozaj pomôcť teamu k 3 bodom
Hráči co su náchylný na zranenia a ich obnovu šli dole
Ti co zvyknú hrať celé sezóny ako gundo , de jong
Typ co chce hrať každý zápas ako araujo ( mal voľno prednedavnom) proste hraju ďalej a určite chce aj udržať čisté konto ,to teamu pomôže keďže treba nabrať sebavedomia
Koľko sa tu plakalo že sme nevyhrali viac ako o 1 gól? Prečo to kaziť? Dobre to je , nech hra romeu teraz lebo keď naskočí za stavu 1:0 traseme sa všetci
A keďže ho chcú predať musí mať nejaké minúty
Chlapci, vy denno-denný písači, alebo tzv. tunajší odborníci....
Mam otázku, aj dnes vás to nudí? Tak ako vypisujete aká nude je pod Xavi...
Ako ja berem do úvahy ze nieje každý zápas ako tento ale práve dnešný zápas by mal byť vzor toho co je dobra robota (Xaviho) , dobrý rozhodca a slušná efektivita...
Videl som veľa zápasov co neskončilo 3b, ale tie zápasy boli podobné ako tento. Len jeden s tých atribútov chýbal (napr rozhodcovia, degeš)
Kamo dneska hrame prvy krat odkedy xavi dosiel na protiútoky a kolmé dlhe prihrávky , hrame rychlejsie preto to nieje nuda a tak sa aj hraci dokážu viac ukazovať a aj svoju kvalitu
Jeden zo 100 zápasov to proti nám odzaciatku otvorili pre boha
A ti stále tu trepes o hráčoch do protiútokov pri tom nájdeš 1-2 . Koľko šancí na tieto 4 góle sme potrebovali? Koľko krát šiel iba raphinha sám na brankára? Ale áno aspoň to tam padlo . Ale ze prvý krát hráme na kolmé dlhé prihrávky? Koľko krát xavi na tlačovka hovoril ze to tak chce hrať ale ti hraci tie lopty nedávajú ako by chcel alebo ako by ich dal on . Dnes ich tam dali viac . Ale Koľko trvalo gundovi dostať sa do formy takejto ? 4 mesiace ? Bože furt omielat to isté dookola
Suarez, s časti súhlasím, aj keď podľa mňa nie 1x hráme na protiútoky.
Ale krásne zrkadlo sú tribúny, dnes byt aj tam (aj keď nie Camp No) tak zážitok a pekná atmosféra
Nevím z čeho děláš závěry. Roque si zaslouží minuty tam, kde má hrát. Pokud to tak půjde dál, opět zasereme jeden talent, jen kvůli hvězdám, které už mají pomalu odcházet.
Závery robím z toho ze zatiaľ za tie minúty ktoré dostal ešte neukázal sebavedomie a charakter keď je na lopte . Ešte potrebuje čas a snad bude veľkým prínosom:) ale zatiaľ tie minúty co ma sú fajn. A osobne si myslím ze keby viac zápasov vyhravame takýmto rozdielom tak ma minút viac a aj na hrote . Ale na hrote si ho predstaviť neviem , musí chytiť viac sebavedomia na lopte , toť vše. Vôbec nezatracujem .ale nesúhlasím s hej tom na xaviho ze dostáva malo minút
Ja som osobne spokojny. Myslim, ze kazdy pravy fanusik by mal byt. Dnes by naozaj nemal nikto pindat. Ano, nebolo to dokonale, ale velmi dobre sa na to pozeralo.
po dlhom čase konečne dobrý zápas presing, rýchle akcie, šance a hlavne že za priaznivého stavu neprestali hrať, Xavi bude opäť hovoriť ,že sme hrali dobre ,ale dnes sním budem plne súhlasiť
Teraz pozeram komenty :) to ste vazne porovnali Neapol s Getafe?? omg
Osobne sa priklanam k nazoru,ze Raphinha je sice rychly,ale co zahodi a niektore jeho riesenia su katastrofa. Prave toto ho deli od sfery top utocnikov a patri do priemeru.
A kľudne môže raph hrať na ľavo a yamal na pravo , Félix je marny
To isté Félix
Toto pochovalo xaviho + tie indi chyby v obrane , chalani nič iné už otvorme oči
Lebo ako tréner môžeš ísť do šatne za stavu 3 : 0 a potom tam práve dat roqueho a casada a forta a nvm koho ale keď je 1:0 a ty musíš vyhrať tak proste trpis do konca . Toto mame celú sezónu a ešte sa musíš trast ci v obrane nekto neurobí total kiks
Súhlasím mega s tým ze 5 šancí na 1 gól je hrozne na barcelonsky útok. Ak ozaj nemáš 16 rokov a dostávaš sa do mužského futbalu:D ale bohužiaľ aj ten ich schová do vačku oboch co tam dnes sú
Dnes sú striedania dobre
Nechápem čo z toho robíte vedu:D
Xavi väčšinou pripravuje mužstvo dobre , svedčia o tom vytvorené sance a aj inkasovane góly bývajú po indi chybách
Čiže okolností ako napr hra getafe a návrat niektorých hráčov raphinha cancelo to umožňujú
Ty rozmýšľaš alebo aby som ta neurazil pozeráš sa aj na okolnosti ?
Zas nelietal tam jak šarkan že by mal kondície na rozdávanie ci ? Dal 1 gól z 4-5 šancí? Co sa chce sťažovať
Je po zranení so svalom ak sa nemýlim ,netreba riskovať ďalšie minúty na obnovu zranenia a čaká tam ďalších 5-6 hráčov na minúty a je to 3 : 0 tak spoko môže ísť dole . Není 1: 1 že chce ozaj pomôcť teamu k 3 bodom
Ti co zvyknú hrať celé sezóny ako gundo , de jong
Typ co chce hrať každý zápas ako araujo ( mal voľno prednedavnom) proste hraju ďalej a určite chce aj udržať čisté konto ,to teamu pomôže keďže treba nabrať sebavedomia
Koľko sa tu plakalo že sme nevyhrali viac ako o 1 gól? Prečo to kaziť? Dobre to je , nech hra romeu teraz lebo keď naskočí za stavu 1:0 traseme sa všetci
A keďže ho chcú predať musí mať nejaké minúty
Mam otázku, aj dnes vás to nudí? Tak ako vypisujete aká nude je pod Xavi...
Ako ja berem do úvahy ze nieje každý zápas ako tento ale práve dnešný zápas by mal byť vzor toho co je dobra robota (Xaviho) , dobrý rozhodca a slušná efektivita...
Videl som veľa zápasov co neskončilo 3b, ale tie zápasy boli podobné ako tento. Len jeden s tých atribútov chýbal (napr rozhodcovia, degeš)
A ti stále tu trepes o hráčoch do protiútokov pri tom nájdeš 1-2 . Koľko šancí na tieto 4 góle sme potrebovali? Koľko krát šiel iba raphinha sám na brankára? Ale áno aspoň to tam padlo . Ale ze prvý krát hráme na kolmé dlhé prihrávky? Koľko krát xavi na tlačovka hovoril ze to tak chce hrať ale ti hraci tie lopty nedávajú ako by chcel alebo ako by ich dal on . Dnes ich tam dali viac . Ale Koľko trvalo gundovi dostať sa do formy takejto ? 4 mesiace ? Bože furt omielat to isté dookola
Ale krásne zrkadlo sú tribúny, dnes byt aj tam (aj keď nie Camp No) tak zážitok a pekná atmosféra
Nehovorím ze je zlý ale potrebuje určite ešte čas
Osobne sa priklanam k nazoru,ze Raphinha je sice rychly,ale co zahodi a niektore jeho riesenia su katastrofa. Prave toto ho deli od sfery top utocnikov a patri do priemeru.