Presne. Bijú nás aj bez neho, v tomto zmena nebude. Akurát že na Mbappého hru sa skvele pozerá a pri troche šťastia posadí grimasatú opicu Viniho na lavičku a ak nie aspoň mu zrazí hrebienok.
Za mňa super.
Pretože Kylian aj Vini sú obaja skôr to ľavé krídlo a obaja majú super ego. Áno, Kylian zahrá aj hrot ale lepšie je mu na krídle. Detto Vini. A obaja radšej strieľajú ako prihrávajú.
Môj názor.
Mne sa strašne páči jak sa tu utešujú ľudia na fóre, že obidvaja sú krídlo obidvaja majú veĺké ego hento a tamto :D haha, tak nejako jak v PSG s Neymarom a Messim. Čo dali dokopy za sezónu 50 gólov len v lige
Tak isto ako sa pisalo ako jude je namysleny ma neviem ake ego a sadol nadherne do realu ..tak isto sa to pise o korytnacke a ked si sadnu budu mat velmi silny utok a zalohu tak isto maju to pokryte na velmi dlhe roky
Aby nedošlo k omylu - nikde nepíšem, žeby podľa mňa Kylian mal nejakým spôsobom oslabiť hru Realu. Len píšem, že na neho sa mi lepšie pozerá a pri troche šťastia budem menej často vidieť Viniho grimasy. Ako hráč je Mbappé výborný ale to aj Vini. A aj Bellingham. Kebyže sa nejako dohodli a dokázali sa zosynchronizovať tak by mohlo vzniknúť na dlhú dobu najlepšie útočné trio sveta. Ja som za - a to vravím ako fanúšik Barcelony. Real má výborné vedenie klubu a toto je výsledok jeho práce. Mali by sme sa z toho poučiť - zatiaľ len závidíme, neberieme si príklad.
Ako jasne vini je premotivovane decko este :D ale ked sa sustredi na futbal je to radost pozerat ale zase ked simuluje a provokuje zasluzi si facku to neznasam na nom strasne.
Za mňa super.
Môj názor.