Ještě že aspoň Laporta má rozum.
Vůbec nerozumím větě " Koľko portugalských trénerov je pripravených na ťarchu a zodpovednosť starať sa o Barcelonu" , protože proč by měl vést Barcu portugalský trenér ???
Ze všech těch variant se mi Hansi Flick taky pozdává nejvíc. A jsem rád, že máme konečně zase prezidenta, kterému jde v první řadě o úspěch BARCY a ne o další tunelování klubu.
Mně teda na Laportovi vadí jenom to, že Xaviho nevyhodil (nedomluvil se s nim) dříve, jinak bych řekl, že dělá co může.... Trochu matoucí jsou ty kroky s Jordim a Alemanym... Ale do toho nevidím
Kafre sa do trénerovho systému rozoztavenia hráčov . Už len kvôli tomuto sem nepôjde skoro nikto . Aj keby hral na 1-2-3-4-1 a zápasy by s tou zostavou vyhrával , tak povie že to nieje DNA braci a nemá tu čo hľadať . Radšej hrať na 5 000 prihrávok na našej polovici ihriska bez strelenia gólov, 2-3 protiútoky a hneď prehrávame . Tipoval som 3-4 roky do konca FCB ale toto čo on povie tak do roka max dvoch sme v takých sračkách , že budeme hrať primárne o záchranu a zotrvanie v LL a Laporta pôjde do kytek .
Vůbec nerozumím větě " Koľko portugalských trénerov je pripravených na ťarchu a zodpovednosť starať sa o Barcelonu" , protože proč by měl vést Barcu portugalský trenér ???
Ze všech těch variant se mi Hansi Flick taky pozdává nejvíc. A jsem rád, že máme konečně zase prezidenta, kterému jde v první řadě o úspěch BARCY a ne o další tunelování klubu.
Teraz nie su vhodne vtípky....