Doufám, že Pau Víctor dostane šanci dnes. Výkony v béčku parádní a už jsem si ho přál vidět mnohem dříve v Áčku, zvlášť při nedostatku ofenzivních možností.
Riadne pekný gól dala granada proste keď lewandovski nedá tutovku a potom dostaneš takýto pekný gól aby sa ty naši labilny srandisti neposkladali zasa v druhom polčase
Bohužiaľ ako som predpovedal psichycky labilny jedinci na ktorých je škoda aj kydať alebo ich kritizovať keď je v hlavičkach niečo pošramotene význam to nemá
Hanbil by som sa ako pes za predvedenu hru ale Xavi bude spokojny a pochvali ich a to je to hlavne, ved tu mame este LM, ktoru idu vyhrat, tak ako vsetko co isli vyhrat tuto sezonu...
Nečudujem sa Xavimu že sa mu všetci verejne smejú. Absolútne nieve pracovať s tým čo má len vykrikuje p*čoviny a zbiera kartu za kartou. Čo im nepovie nech strieľajú aj spoza 16ky , na 3 prihrávky sme pred ich bránou a hneď strieľať.
Ahá zabudol som že Xavi to všetko nepozná len 5 000 prihrávok a skutek utek. Gól ani z bránkovej čiary nedáme neviem čo oni robia na tréningoch či len Yogu a cvičenia na dýchanie.
Ale povedzme si pravdu, toto je oveľa väčšia zábava ako minulú sezónu, keď barcelona dala jeden usmudlany gól z jednej šance a výsledkom 1:0 vyhrala ligu
Keby sme hrali cely zapas tak ako poslednych 15 minut tak vysledok by bol ale ze uuuuplne iny. Sami sme si "prehrali" zapas a aj cely ligu bohuzial. Ked dokazeme na 30 minut z polcau uplne vypnut tak tu je vysledok.
Hej asi tak. Minuly rok sme hrali o dost defenzivnejsie. Mam pocit, ze tento rok ked sme dostali ofenzivne ladeneho Cancela chceme hrat dopredu, ale bez top pivota je to uplny chaos hlavne v obrane. Nechapem, ako mozeme dostavat tolko golov, casto prakticky z nicoho. Uz nech mame dostavany Camp Nou.
Yamal je neskutocny. Tak ako nechapem, jak mozme dostavat tolko golov, nechapem, ako moze 17rocny chalan byt o 2 levely vyssie od spoluhracov a byt jedinou skutocnou hrozbou pre superov.
Ako Neapol je horši tuto sezonu ako Barca v lige su tragicky .Ale aj keď ich dame bojim sa keď toto Barca a obrana dostane City,Real či Liverpool oni Barcelonu rozmontuju riadne
Inak do predu sa na to da pozerat 😉
Smetne, velmi.
Ahá zabudol som že Xavi to všetko nepozná len 5 000 prihrávok a skutek utek. Gól ani z bránkovej čiary nedáme neviem čo oni robia na tréningoch či len Yogu a cvičenia na dýchanie.