Leo Messi v roku 2019: "We won 8 League titles in 11 years! We do not give it the value it deserves but over the years we will see how difficult it was." Puding asi nasu minulorocnu trofej nepovazujes za velmi velky uspech, ale ja ju povazujem za danych okolnosti za k**** velky uspech. Real je zasluzene na koni vdaka ich skvelej praci posledne roky a my sme zasluzene v situacii, kedy bohuzial sialene oslavujeme ligovy titul po 4 rokoch (vdaka Bartomeovej "skvelej" praci).
Cule90- počúvaš čo hovorim?je to prvá väčšia trofej ta v minulom roku od 2019. Takze áno považujem ju za Titul a Barca si ho zaslúžila 🤷🏻♂️ na druhu stranu na tak veľký klub za tie roky dosť malo na to aby s tým Ihsahn argumentoval .
Ano cital som a pochopil som ta spravne, ked si to myslel ironicky. Ak porovnavas klub Barcelonu s klubom spred 10 rokov ano je to zalostne mala utecha. Ale ak si si vedomy sraciek v akych sa klub nachadza je minulorocny titul velky uspech.
Tak v srackach sa nachádza ale to by malo byt mimo ihriska hlavne. Furt sú tam hráči ako Lewa,Gundo,FDJ,Araujo,Koude,Cancelo,Félix Gavi,Pedri .. A hlavne ten čo ho tu ľudia predávajú za 70-80mil (Raphinha) takze kvalita je tam obrovská . Aj počas toho čo sa deje je to konkurent z prvej 3ky a aspirant na titul. Ja som len reagoval na jeho “lonskej titul o 10b” .. na to bola moja reakcia že žiadna útecha lebo to je dosť malo keď to chce ako argument použiť . Za 4,5 sezón je 1trofej dosť malo na Barcu. (Hovorim o normal trofejach nie tých menších )
Osobne si myslím že to je skôr odveta za hlúpe vyhlásenia Xaviho či vedenia . Nedá sa očakávať pri tej rivalite že po toľkých vyhláseniach na adresu Realu ,fans nebudú reagovať .
Akcia—>reakcia
maryann- drzosť Madridistov? Pokial viem nie jeden fans Barci prispieva na stránku FB Realu ,pokial viem sú to fans aj iných futbal.klubov nie len Barci a nie len Mardridu a pokial viem po 3tie tak drzosť je v prvom rade niekoho osočovať a čakať že ho asi za to pochvália . Po vyhláseniach ktoré začal Laporta,Xavi ozaj čakáš že sa k tomu nevyjadria a budú ticho ? Aha Hod do mna kamen a ja budem ticho,tak?
V prvom rade by sa mali Laporta a Xavi zamyslieť čo na tlačovke vypustia z úst. Potom sa nemôžme čudovať reakcii fanúšikov Realu. Ale také provokácie medzi Realom a Barcou vždy boli a aj budú.
Akcia—>reakcia