Presne preto je tento klub tam kde je. Legenda sa nesmie vyhodiť, legendy vždy museli hrat čo tam po tom že boli/su v kádri lepší hráči ale proste nemali/nemaju správne meno tak smola
Ja vidím veľký problém v tom, že sa vzhľadom na súčasné barcelonské možnosti dalo dosť veľa peňazí na posily a minimálne dve sa nevydarili. Myslím na Raphinhu, ktorý mal byť ťahúň, rozdielový hráč, nový Neymar, ale tento prestup sa nevydaril. Druhý prípad je Ferran. To je dokopy sto miliónov, ktoré sa nevyplatili. Pre Bartomeua nebolo sto miliónov nič, ale teraz je to sakra veľa. Kto je za tieto nevydarené prestupy zodpovedný?
Nik kto sledoval Leeds a celkovo PL si nemohol myslieť že Raphinha je nový Neymar. Nemá také kvality ani zďaleka ale taktiež nie je jeho maximum to čo predvádzal, hrá pod svoje možnosti.
Ja som sa špeciálne zameriaval na Raphinhu na MS. Vtedy som pochopil, že na to nemá. Kto vie, možno mu vyšla jedna sezóny v Leedsi, ale obávam sa, že toto čo predvádza teraz, je jeho normálna štandardná výkonnosť.
Raphinha nikdy nový Neymar nebol a nebude. Typologicky je to úplne odlišný hráč. Len fanúšikovia o ňom nič nevedeli a keď videli, že prichádza krídlo z Brazílie tak si zmysleli, že je to nový Neymar. A teraz sú prirodzene sklamaný, že sa ich predstavy nenaplnili.
Navyše na náš útok sa síce nadáva, ale vôbec to nie je taká tragédia.
Barca túto sezónu strelila v lige 44 gólov. Viac dali iba Real (47) a Girona (52).
Ani v porovnaní s inými hráčmi to nie je až taká tragédia. Pokiaľ porovnávame hráčov z top 5 líg tak výsledky sú nasledovné:
Lewa - 13 + 6 - 15. miesto medzi hroťákmi
Raphinha - 4+7 - 19. miesto medzi pravými krídlami
Ferran - 11 + 4 - 7. miesto medzi ľavými krídlami
Navyše na náš útok sa síce nadáva, ale vôbec to nie je taká tragédia.
Barca túto sezónu strelila v lige 44 gólov. Viac dali iba Real (47) a Girona (52).
Ani v porovnaní s inými hráčmi to nie je až taká tragédia. Pokiaľ porovnávame hráčov z top 5 líg tak výsledky sú nasledovné:
Lewa - 13 + 6 - 15. miesto medzi hroťákmi
Raphinha - 4+7 - 19. miesto medzi pravými krídlami
Ferran - 11 + 4 - 7. miesto medzi ľavými krídlami