A co ma povedať? Sme nanič a kasleme na to uz? Do konca sezóny to nejak ukopeme a potom idem do riti? Hovori to najnudnejsie, co do novin ma hovorit...
Xavi tvrdi už rok že sa zlepšujeme,ale sme stále horší,asi už horší ani nemožeme byť,a hrači ako Lewa, Ferran
nedokažu nič viac,ani sa zlepšovať,ešte ich
Xavi bude chváliť,tak neviem kde je aj tréner,čo bude
Deco pre Movistar uviedol: "Otázka Xaviho zotrvania nemá zmysel. Tréner má plnú dôveru prezidenta a športového riaditeľstva. Je to zlyhanie, ktoré nič nemení. Nemáme kapacity na to, aby sme uskutočnili prestupy."
Tohle asi vypovídá o všem. Je jasné že ten tým potřebuje impuls v sestavě a to více s těma absencemi, ale už asi 3 rok nemůžeme udělat takové přestupy, které by tým vyloženě potřeboval......
Mám pocit, že si někteří myslí, že přichod trenéra něco změní, ale vzpomeňte si, kde jsme byli před Xavim
Chcel som si kopnúť, ale pravdu má Ihsahn a Deco. Ten to vyjadril jasne - nemáme kapacity na prestupy. Priviedli sme dvoch starších po zenite na prestup a dvoch v kluboch nechcených na hosťovanie.Ani Christensen sa nevydaril, Inigo je stabilný maród. Toto mužstvo nemá na viac, proti silným budeme ťahať za kratší koniec. Je to technicky silné, ale fyzicky slabé mužstvo, plné subtilných hráčov, ktorí sú pri kontakte na tráve a rozhadzujú rukami. Jediný dravý hráč stredu poľa je zranený.
ibaže, Barca stále hrala týmto spôsobom, pri sebemenšom kontakte na trávu...som myslel, že keď prišiel Lewa, že bude tank, jááák v Bayerne, že zbúra obrany a on sa po roku prispôsobil a viacej sa váľa po zemi, ako rozdáva údery ... a keď zabojuje, tak okato a pískajú mu to :-P
Christensen se nevydařil? Jako jeden z mála má celkem hodnotu(proč asi, teda pokud to hodnotime kompletně, bo měřítko z pár zápasů není směrodatné).. Ten nám případně ještě i vydělá na letní posilu..
helmans. podla mna rozodcovia piskaju na Lewu velmi nespravodlivo. Musi strpiet extremne vela faulov, casto spinavych, casto aj na penaltu, a nepisknu mu takmer nikdy nic.
Aspoň keby bol sebakritický ale nie, po druhom góle sme hrali dobre. Po 2 góle sme hrali dobre lebo sa Real uspokojil že vyhráva 2:0. Akonáhle sme znížili znova Real zapol vyššie obrátky.
Vždy som sa na další zápas tešil.. Ale posledné 2 mesiace.. je to tažké sa na toto pozerat... Neviem kde je chyba.. Aj ak je xavi mimo.. Furt je v základe 11 profesionálov ktorí trénuju každý deň. A ja tam nevidím tímového ducha, nevidím tam chcenie vyhrať.. Neviem čo si mám o tom myslieť... Už aj keby sme včera prehrali ale bol by v základe rogue plus další mladíci ani by som necekol... furt doookola
To bude sranda keď budete hrať na vlastnom ihrisku bez divákov . Xaviho projekt stroskotá ako Titanic . Žiadny fanúšikovia = žiadne príjmy . Siahnite hráčom po 50x na výplaty a budú odchádzať. Pár hráčov povie "a dosť", to nech sú si istý a verím tomu že hráči majú nato hrať za lepšie kluby ako teraz.
Nech si je Xavi aj 15 rokov trénerom v Barcelone to je fuk , pokiaľ nezmení štýl hry tak nemá šancu niečo dokázať.
Hrať s RM vysokú obranu je smrť. Nemáme šprintérov v obrane a brazílčanom sme pozerali na chrbát keď sa rozbehli . Minulý rok sa hralo na obranný blok a protiútoky , prečo nie teraz???To je otázka.
Veď nám to fungovalo celú minulú sezónu aj keď gólov padalo málo ale aspoň sme vyhrávali
V prvom rade treba robiť niečo z obranou. Tá je Tak tragická ako už dávno nie. Tak strašnú obranu sme dávno nemali. Za posledný rok sme zo všetkých zápasov, skoro v polovici inkasovali minimálne jeden gól a nejednom aj z tých čo sme nedostali sme mali na mále. Obrana robí lacné chyby.
Niekto povie že Barca nemá hráčov ,podľa mna je skôr chyba inde ,Barca nemá klud,celé vedenie je tam kde je a to má dopad aj na hráčov. Nemyslím si že Gundogan čo vyhral rok predtým s City 3 najväčšie trofeje, De jong ,Lewa čo bol naj strelcom v Bayerne a následne aj v Barce,Kludne čo sa o neho bilo kopu klubov a bol jeden z naj obrancov v lige atd atd,nemyslím že by zabudli hrat futbal. Je tam Félix to je tiež jeden z obrovských talentov s veľkou hodnotou ,Ter Stegen top 3 brankár,Araujo čo je tiež možno top 5 stopér sveta,Pedri Goleme boy,Gavi talent Cancelo top 5 RB,atd atd . V hráčoch posla mna problém neni,možno v systéme alebo tlaku z vrchu na nich
Byli sme tam kde teďka akorát Xavi dostal hracov ktorych chtel a stejně ho*no. To koeman hrál stejný shit akorát mu nekoupili nikoho . Zbytečně vyhozené prachy a hra Este horší
Toto bohužiaľ nie je krok späť. Len sa ukázalo, na čom sme. Nestalo sa vôbec nič nečakané, dokonca sme ešte dobre dopadli, keďže sa Real šetril.
Najhoršie je, že sme vlastne nepredstavovali veľkú prekážku, vyzeralo to tak, že Real dal toľko gólov, koľko potreboval.
Ak by sme dali 3 góly, tak nám oni dajú 6.
Já tyhle všechny argumenty chápu.... Nejsou peníze, máme spoustu zraněných klíčových hráčů, Christensen musí hrát protože nikdo jiný není. Ale to, že když zahraje některý z hráčů dobře a jde zákonitě další zápas na střídačku je pro mě nepochopitelné. Máme problémy v prostředku a Xavi postaví Pedriho do útoku ??? Aby se Roberto vešel na hřiště ???? Na místo Félixe ??? A kvůli tomu změníme rozestavění ??? Na co proboha ??? Já tomu prostě nerozumím ....
Ktorý kľúčový hráč je okrem Gaviho s Cancelom zranený ? 2 hráči v dnešnej dobe je absolútny zázrak. Pozri sa na United,Newcastle, Tottennham....tam sa možeme baviť o zranených hráčoch ale fakt tuto sa vyhovárať na 2 hráčov mi príde smiešne.
To isté može povedať aj Real...dvaja kľúčový obranci a dvaja brankári sú zranení
ještě Ter Stegen, Martinez, Raphinha .....Pedri dlouho nehrál. To je pomalu 6 hráčů za které nemýme náhradu. A koukat se na United,Newcastle a Tottennham právě nechci, protože to je jiná pohádka :)
Na Raphinu sa len nadáva takze ťažko ho môžeš počítať ako základ či kľúčového hráča ,Pedri už hra a aj pred jeho zranením hra nebola zázrak možno tak Ter S ale to je brankár ak by hra šlapala tak brankár nemá tolko roboty. Zranenia sú všade ,problém je atmosféra v klube a celé vedenie ,to je tlak na hráčov ,Xavi nevie z nich dostať to najlepšie .Kounde bol jeden z naj stoperov v lige a ako hra teraz?preco? Lewa bol naj strelec Bayernu a následne v Barce a čo dnes?preco? Gundo vyhral v city 3trofeje za rok a chceli ho predĺžiť ,ako hra teraz?preco? Félix atd atd prečo hrajú zle? Proste chyba je hore lebo papierovo to mužstvo neni zle .
Na Raphinhu se nadává, ale do základu patří. Kdyby nebyl Lewa kopyto, měl by svoje čísla daleko vyšší a než se zranil (nemyslím teď v SA), tak patřil mezi nejlepší hráče. Ter Stegen nás vždycky podržel a dokázal chytit spousty gólů - tím hra mohla šlapat i přes naše katastrofální chyby v obraně. Pedri je jeden z klíčových hráčů, ale měl by hrát v záloze. Vím že nehrál po zranění v žádné velké formě, ale zápas s Osassunou naznačil, že by se do formy mohl vrátit. Skvěle si rozuměl s Félixem, proto tuhle dvojici Xavi radši roztrhnul, Félixe posadil a Pedriho dal do útoku. Lewa - bol nej střelec nejen v Bayernu, ale věk nezastavíš. Ztrácí rychlost, nejen fyzickou ale i tu rozhodovací a to má evidentně vliv na jeho psychiku. Félix je podle mě jeden z našich nejlepších hráčů, já moc nechápu proč se ho pořád někdo snaží očerňovat a shazovat jeho výkony. Ano, bylo i pár zápasů kdy se mu nedařilo, ale to hrál katastrofálně celý tým. Gundogana jsem sice nejmenoval, ale u něho nedokážu vysvětlit proč hraje tak jak hraje - nicméně Xavi někde říkal, že po něm takovou hru chce ..... Víc k tomu asi nemam co dodat.
nerád to vravím, ale aj keď nebol dembo golovo ani z ďaleka na takej úrovni na akej mal byť, chýba nám, dokázal narobiť vietor v obrane súpera a zamestnal niekedy aj 3-4 hráčov a uvolnil kopu priestoru, ktorý lewa vedel využiť, môže si kto kolko chce pískať, ten krídelník bol jeden z ťahúňov nášho teamu v minulej sezóne, bez neho by lewa polku golov nedal.
Začinam pochybovat aj Laportu, Xavi je u mňa out dávno !
nedokažu nič viac,ani sa zlepšovať,ešte ich
Xavi bude chváliť,tak neviem kde je aj tréner,čo bude
Tohle asi vypovídá o všem. Je jasné že ten tým potřebuje impuls v sestavě a to více s těma absencemi, ale už asi 3 rok nemůžeme udělat takové přestupy, které by tým vyloženě potřeboval......
Mám pocit, že si někteří myslí, že přichod trenéra něco změní, ale vzpomeňte si, kde jsme byli před Xavim
Ale proti Realu hrať takú vysokú obranu,to bol koho nápad????
To bola totálna kravina!!
Nech si je Xavi aj 15 rokov trénerom v Barcelone to je fuk , pokiaľ nezmení štýl hry tak nemá šancu niečo dokázať.
Hrať s RM vysokú obranu je smrť. Nemáme šprintérov v obrane a brazílčanom sme pozerali na chrbát keď sa rozbehli . Minulý rok sa hralo na obranný blok a protiútoky , prečo nie teraz???To je otázka.
Veď nám to fungovalo celú minulú sezónu aj keď gólov padalo málo ale aspoň sme vyhrávali
Najhoršie je, že sme vlastne nepredstavovali veľkú prekážku, vyzeralo to tak, že Real dal toľko gólov, koľko potreboval.
Ak by sme dali 3 góly, tak nám oni dajú 6.
To isté može povedať aj Real...dvaja kľúčový obranci a dvaja brankári sú zranení