Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-15 06:13:15
Ja tomu ani nemozem uverit, ten xavi je uplne ale ze uplne mimo, on stratil sudnost uplne
2024-01-15 06:41:15
Deco pre Movistar uviedol: "Otázka Xaviho zotrvania nemá zmysel. Tréner má plnú dôveru prezidenta a športového riaditeľstva. Je to zlyhanie, ktoré nič nemení. Nemáme kapacity na to, aby sme uskutočnili prestupy."

Tohle asi vypovídá o všem. Je jasné že ten tým potřebuje impuls v sestavě a to více s těma absencemi, ale už asi 3 rok nemůžeme udělat takové přestupy, které by tým vyloženě potřeboval......
Mám pocit, že si někteří myslí, že přichod trenéra něco změní, ale vzpomeňte si, kde jsme byli před Xavim
2024-01-15 06:47:14
Chichi na tento článok som čakal. Mrchozruti, kopnite si do pána trénera! Tu je priestor!
2024-01-15 06:50:14
Aspoň keby bol sebakritický ale nie, po druhom góle sme hrali dobre. Po 2 góle sme hrali dobre lebo sa Real uspokojil že vyhráva 2:0. Akonáhle sme znížili znova Real zapol vyššie obrátky.
2024-01-15 07:53:00
Všetky reči Xaviho,Deca,Laportu beriem.
Ale proti Realu hrať takú vysokú obranu,to bol koho nápad????
To bola totálna kravina!!
2024-01-15 08:03:55
Vždy som sa na další zápas tešil.. Ale posledné 2 mesiace.. je to tažké sa na toto pozerat... Neviem kde je chyba.. Aj ak je xavi mimo.. Furt je v základe 11 profesionálov ktorí trénuju každý deň. A ja tam nevidím tímového ducha, nevidím tam chcenie vyhrať.. Neviem čo si mám o tom myslieť... Už aj keby sme včera prehrali ale bol by v základe rogue plus další mladíci ani by som necekol... furt doookola
2024-01-15 08:29:31
To bude sranda keď budete hrať na vlastnom ihrisku bez divákov . Xaviho projekt stroskotá ako Titanic . Žiadny fanúšikovia = žiadne príjmy . Siahnite hráčom po 50x na výplaty a budú odchádzať. Pár hráčov povie "a dosť", to nech sú si istý a verím tomu že hráči majú nato hrať za lepšie kluby ako teraz.
Nech si je Xavi aj 15 rokov trénerom v Barcelone to je fuk , pokiaľ nezmení štýl hry tak nemá šancu niečo dokázať.
Hrať s RM vysokú obranu je smrť. Nemáme šprintérov v obrane a brazílčanom sme pozerali na chrbát keď sa rozbehli . Minulý rok sa hralo na obranný blok a protiútoky , prečo nie teraz???To je otázka.
Veď nám to fungovalo celú minulú sezónu aj keď gólov padalo málo ale aspoň sme vyhrávali
2024-01-15 08:32:21
V prvom rade treba robiť niečo z obranou. Tá je Tak tragická ako už dávno nie. Tak strašnú obranu sme dávno nemali. Za posledný rok sme zo všetkých zápasov, skoro v polovici inkasovali minimálne jeden gól a nejednom aj z tých čo sme nedostali sme mali na mále. Obrana robí lacné chyby.
jirkam Premium
2024-01-15 08:34:36
Xavi má pravda šlo by to jen
jirkam Premium
2024-01-15 08:48:24
Xavi má pravdu,šlo by to,jen by chodenou musel nařídit změnit na behavou kopanou
2024-01-15 08:55:43
Niekto povie že Barca nemá hráčov ,podľa mna je skôr chyba inde ,Barca nemá klud,celé vedenie je tam kde je a to má dopad aj na hráčov. Nemyslím si že Gundogan čo vyhral rok predtým s City 3 najväčšie trofeje, De jong ,Lewa čo bol naj strelcom v Bayerne a následne aj v Barce,Kludne čo sa o neho bilo kopu klubov a bol jeden z naj obrancov v lige atd atd,nemyslím že by zabudli hrat futbal. Je tam Félix to je tiež jeden z obrovských talentov s veľkou hodnotou ,Ter Stegen top 3 brankár,Araujo čo je tiež možno top 5 stopér sveta,Pedri Goleme boy,Gavi talent Cancelo top 5 RB,atd atd . V hráčoch posla mna problém neni,možno v systéme alebo tlaku z vrchu na nich
2024-01-15 10:30:07
Byli sme tam kde teďka akorát Xavi dostal hracov ktorych chtel a stejně ho*no. To koeman hrál stejný shit akorát mu nekoupili nikoho . Zbytečně vyhozené prachy a hra Este horší
2024-01-15 10:30:48
Toto bohužiaľ nie je krok späť. Len sa ukázalo, na čom sme. Nestalo sa vôbec nič nečakané, dokonca sme ešte dobre dopadli, keďže sa Real šetril.
Najhoršie je, že sme vlastne nepredstavovali veľkú prekážku, vyzeralo to tak, že Real dal toľko gólov, koľko potreboval.
Ak by sme dali 3 góly, tak nám oni dajú 6.
2024-01-15 10:51:37
Já tyhle všechny argumenty chápu.... Nejsou peníze, máme spoustu zraněných klíčových hráčů, Christensen musí hrát protože nikdo jiný není. Ale to, že když zahraje některý z hráčů dobře a jde zákonitě další zápas na střídačku je pro mě nepochopitelné. Máme problémy v prostředku a Xavi postaví Pedriho do útoku ??? Aby se Roberto vešel na hřiště ???? Na místo Félixe ??? A kvůli tomu změníme rozestavění ??? Na co proboha ??? Já tomu prostě nerozumím ....
2024-01-15 12:40:22
nerád to vravím, ale aj keď nebol dembo golovo ani z ďaleka na takej úrovni na akej mal byť, chýba nám, dokázal narobiť vietor v obrane súpera a zamestnal niekedy aj 3-4 hráčov a uvolnil kopu priestoru, ktorý lewa vedel využiť, môže si kto kolko chce pískať, ten krídelník bol jeden z ťahúňov nášho teamu v minulej sezóne, bez neho by lewa polku golov nedal.
2024-01-15 13:31:43
Niektori nasi hraci maju velke stastie, ze nemame peniaze na ich nahradu.
2024-01-15 15:16:31
Tento rok ziadna trofej.Aky musi byt Xavi a vedenie naivne ak tu tliacha o upechu v lige alebo v LM
2024-01-15 19:02:02
Ak by Barcelona hrala v Anglickej PL tak by sa pohybovali okolo 10-12 miesta.... Katastrofa pozerať