Strašne sa tu opúšťate na tejto stránke 😃 už teraz sme na tom v LM ovela lepšie než sme čakali 😃 zarobili sme v nej podla mňa viac než za posledné dve sezóny 😉 a bohužiaľ máme síce výbornú základnú zostavu ale ako náhle príde rotácia tak viem že zápas proste kukať netreba, tak si to proste tiež nekuknite keď vidíte že začína Romeu a Roberto 😃 pri troche šťastia bude sezóna ešte úspešnejšia než minule
To nie je opustanie, ale konstatovanie momentalnej tragickej reality....je jedno s kym hrame, so vsetkymi mame problemy a to nebyvalo v Barcelone zvykom......
Áno opúšťame a pozerám každý jeden zápas a nemienim trpieť a sú ľudia ktorí aj zaplatili za grc tak nech si to hráči dajú do tej hlavy lebo nehrajú za klobásku!!! aj ja chcem byť Roberto a brať 2miliony ročne a čo dokážem je Maximálne sedieť na lavičke a ešte tu nájdem príspevok jak on chce predĺžiť zmluvu za toto?? a ešte raz budem počuť že on je záložník áno je ale do tretej ligy s ním!!! Veľmi som nervózny chápem že bola rotácia ale nemôžu byť na lavičke hráči ktorí jednoducho na to nemajú to tam môže sedieť aj za 50tisic dorastenec
Hľadáme autoritu v tíme? ako chceme nájsť autoritu keď náš kapitán je Sergio Roberto veď po dnešnom jeho výkone keby som Felix Pedri Gavi tak sa z neho smejem keby mi on chce niečo dohovárať v šatni najväčší úlet že z neho spravili prvého kapitána.
Pokial viem, nastupil dnes prvykrat po strednodobom zraneni, v zapase skoro o nic neslo a rotovalo sa. Netreba sa opustat len preto, ze hrame nahovno:)
:D kov3, chces vediet tajomstvo? Kriz budeme mat este nekonecne vela. Treba sa pripravit na opustaky aj do buducnosti, netreba sa hned vysiliť pri tejto krize s tymto timom a tymto trenerom.
Xavi dúfam vyhlási, že sme nahnevaní lebo sme boli lepší ako Antverpy. Traged Xavi 🤦♂️