Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-07 22:43:40
Poviem to na rovinu hoc za cenu, že sa mi vysmejete, ale treba prestať chodiť okolo horkej kaše. Skúšame to s tými krídlami a nič. Ferran stál nemalé peniaze, Raphinha stál nemalé peniaze. Raphinha dostal ďalší rok a efektivita a produktivita sa mu ešte len zhoršila. Ferran tvrdohlavo odmietal odísť a dostal tiež ďalší rok a až teraz mu to dochádza o čo ide. Isto do toho vstupovalo aj to, že ešte ich prestupy neboli amortizované a preto sa predaj do určitej sumy neoplatil. U Raphinhu by som bol nerád ak by sme premeškali ten správny moment na predaj, lebo najmladší nie je (27 bude mať presne o týždeň) a ešte je o neho záujem v PL, ale to pri tých jeho výkonoch nebude trvať večne.

Možno to chce si obstarať hráča do základu u ktorého je ta kvalita zjavnejšia. Áno, narážam na Mbappeho a fakt neviem aké sú naše šance v tomto a ako to je s ním a Realom. Chceli sme mať z Lewandowskeho ťahúna tímu, ale to vydržalo len rok.
2023-12-08 13:32:28
V príspevku Mikimiho súhlasím s prvou časťou, v druhej časti ak myslel na hráča typu Mbapeho výkonnosti, tak áno, ale ako osobu Mbapého by som nechcel vidieť v radách hráčov Barci. Mentálne mne nevyhovuje........