lewa ma najlepsie za sebou. po prichode k nam to fungovalo, nadsenie z noveho klubu, obranci ho nemali este precitaneho. momentalne je pod tazkou dekou, podobne ako luis v poslednom obdobi posobenia.
Jedna sezóna mu ako tak vyšla, keď ho ešte súperi nepoznali, ale to už je preč. Ešte aj Sua pred odchodom bol efektívnejší, ako toto polské poleno. Pán novinár asi žije z minulosti, ale Lewove výkony z minulej sezóny nie sú pre túto vôbec relevantné.
Naopak, vyšli mu 12 sezón v ktorých bol skutočne na TOP úrovni, nevychádza mu jedna sezóna a už ho urážate že je poleno. Absolútne si nezaslúži klub takýchto hráčov. Aj keby došiel Halland, dokáže sa tu utopiť, lebo tá hra ktorú klub prezentuje, nieje vhodná pre takýchto hráčov. Hrá sa prevažne na krídla, zatiaľ čo v Bayerne sa hralo výhradne na neho. To treba tiež vziať do úvahy.
Tak ten servis mal v Bayerne daleko lepsi. Lebo tam mal ortodoxne kridla, co mu to servirovali casto pred prazdnu kasu. Problem ale je, ze on nevie aktualne spracovat dost cast jednoduche prihravky a nejake tukesy su uz uplny nonsens.
Katana, ja píšem o jeho účinkovaní u nás, či bolo v BM ma absolútne nezaujíma. Teraz hrá za Barcu a jeho výkony tomu nezodpovedajú.
Kov3, ak si sem prišiel ťahať politiku, tak si na špatnej stránke, svoje primitívne napádanie si nechaj na doma.
Nechapem, co sa mu po MS stalo, ale uz rok ho to drzi. Mozno ma fakt problemy s Ankou, kedze tie videjka co dava na IG by mna osobne teda hodne zdrali. A ani jeho chovanie na ihrisku a machanie tomu moc nepridavaju.
Za tie peniaze co berie podava absolutne neadekvatne vykony. A lepsi uz nebude, bude to len horsie. Par golov este da, ale najhorsie je, ze on sa teraz ozaj len mota po ihrisku a hrame o jedneho menej. Predaj v zime arabom by bola parada. Bolo by par eur a odisiel by velky plat. Tu to bude iba horsie. Hra slabo vvrepre, hra slabo v klube.
Kov3, ak si sem prišiel ťahať politiku, tak si na špatnej stránke, svoje primitívne napádanie si nechaj na doma.
Akoby som Xaviho počul 🤣 Dajte mu čas 🤣