Včera sa ukázalo, že nemáme nikoho na lavičke na koho by sme sa mohli spoľahnúť. Oriol trpí depresiami, Fermín je primladý na niektoré ťažké zápasy. Roberto je Roberto a nevieš kedy súperovi vytvorí šancu. Ešte k tomu je Roberto v prvom rade RB. Cancelo nemal oddychu od Septembra.
Je záložník, ale nie momentálne. Cancelo nemôže byť bez náhrady. Nemôže hrať celú sezónu bez oddychu. Hraje ešte aj na ľavo za Baldeho a v repre nemá tiež oddychu. Proste nie ...
Kounde nebude hrať na pravo dlhodobo. O tom bolo požičanie si Cancela, aby tam nemusel hrať Kounde. Nie asi??? Keď dáš Kondeho na pravo prídeš o stopéra a koho budeš striedať keď sa zranil Inigo ...
Rambla radšej tu nemachruj logikou keď dávaš takého somárske porovnávania, dobre?
Nie sakra to porovnávať s brankárom, ale čo sa budem snažiť, jablká a hrušky ... Roberto je záložník, ale vďaka jeho prispôsobeniu hrá tam kde ho tréneri potrebovali. Hráči bežne menia pozície. Nie všetko je pevne dané. Nie je to tak, že raz ti bola pridelená pozícia záložníka a nikdy do smrti ju nemôžeš zmeniť. Brankári sú výnimkou, lebo nie sú hráčmi v poli, preto porovnávanie s ľavým krídlom je sprosté a hlúpe.
Rambla neurážal som teba, ale tvoje porovnávanie, v tom je rozdiel, ale ak sa chceš znižovať takto urážaním druhého, prosím ...
a čo iné som tvrdil? roberto je, ako aj ty hovoríš, záložník, v obrane hral -- a zle -- z núdze --- porovnávanie s brankárom je hyperbola, čiže nadsadenie, aby to pochopil každý, skús
Chtělo by to ještě teď v zimě nějaké CDM, které máme na rozdíl od 4 záložníků pouze jedno(Oriola). Smysl by dávalo teď někoho koupit a v létě přivést někoho za Oriola zadarmo(Guido Rodriguez)
CDM nepotrebujeme. vcera sa ukazalo, ako ma vyzerat nasa zaloha. a nie tam trepat Romeua alebo bohviekoho, len preto, ze je typicke CDM. Frankie s Gundom defenzivu uhraju a su skveli v ofenzive. a je priestor pre dva kridla a hrot.
ked posilu do zalohy tak akurat na lavicku a do rotacie.
Ale treba. Včera sa ukázalo len to, že nemáme koho striedať. Keby prišlo DMko, tak neznamená, že rovno do základu. Zraní sa Gundo a sme nahratý. Obaja ako Frenkie aj Gundo vyniknú lepšie v ofenzívnejšej úlohe. Nie som proti s nimi a Pedrim hrať takto v najťažších zápasoch v sezóne v LM, ale do la ligy by sa zišlo DMko, ktoré by ich zastúpilo. Máme síce Oriola, ale ak sa na neho nemôže tréner spoľahnúť a už ho nedáva hrať, tak na čo nám je? Nebál by som sa po pol roku urobiť zmenu. Nečakal by som do konca sezóny na predaj Oriola ...
Gundo zahral skvele, ale ziadna zaruka to nie je. Obvykle maval problemy s branenim a tocit loptu zo strany na stranu sa nam darilo prvy krat v sezone.
Bleskovky
6 dní
Marko Dmitrović najlepším hráčom zápasu proti Leganés
Rambla radšej tu nemachruj logikou keď dávaš takého somárske porovnávania, dobre?
Rambla neurážal som teba, ale tvoje porovnávanie, v tom je rozdiel, ale ak sa chceš znižovať takto urážaním druhého, prosím ...
ked posilu do zalohy tak akurat na lavicku a do rotacie.