Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-04 13:29:25
ci uz je clanok pravdivy, alebo nie, ale v barcelone su neustale vidiet tieto tendencie, ze mladi hraci su vyskakuju, ked nehravaju kazdy zapas. mali by si uvedomit, ze to nie je v kazdom time, a to, ze sa im dava priestor v takom mladom veku vo velkoklube je obrovske privilegium. Xavi, Iniesta sa dostali do zakladu v ovela neskorsom veku a v inych timoch by hrali mozno v B time, alebo niekde na hostovani
vid. Nico - hraval pomerne pravidelne obcas zaklad, obcas ako striedajuci, nepacilo sa mu, odisiel na hostovanie, kde hraval este menej, potom prestupil do Porta, urobil chybu a sedi, (ak sa nic nezmenilo)
Moriba dalsi
2023-12-04 13:52:15
Balde je veľmi dobrý , no jeho kľučka je už predvídateľná ako to bolo pri Dembovi . Šprint má to áno , ale prihrať do behu alebo na dotyk nevie, centrovať nevie a z útoku šprint do obrany veľmi pri ňom nevidno . Hlavičku som ešte od neho asi ani nevidel . No je mladý , snáď sa to zmení a ukáže sa ako to bolo minulú sezónu . Základ mu nezaistí to že je s La masie.
2023-12-04 13:55:28
Tak má aj dosť smolu, že sa o miesto bije akurát s Cancelom. Ten podáva výborné výkony, a Balde takú kvalitu rozhodne nemá.
2023-12-04 13:57:07
Ale zas na jeho obranu. Včera som si od 75 minúty hovoril kedy pojde hore lebo Cancelo vyzeral fakt vyštaveno.
2023-12-04 17:13:34
Balde hraje od prodloužení smlouvy pohodlně a hrozně alibisticky. Jsem rád, že Cancelo ho posadil, aby na sobě začal zase pracovat. Absolutně ztratil jiskru, kvůli které si vybudoval, jak základ, tak smlouvu. Pohodlnost, nic víc.
2023-12-04 17:27:38
Co mi přijde znepokojive, že Balde klesal na výkonu po podpisu lukrativní smlouvy, tzn. je tam určité uspokojení. Posezení na lavku je na místě.
2023-12-04 17:53:02
Chlapec môže byť akurát tak nahnevaný na seba.
A keď sa bude takto správať,mal by si posedieť dlhšie a hrať v CdR.