ci uz je clanok pravdivy, alebo nie, ale v barcelone su neustale vidiet tieto tendencie, ze mladi hraci su vyskakuju, ked nehravaju kazdy zapas. mali by si uvedomit, ze to nie je v kazdom time, a to, ze sa im dava priestor v takom mladom veku vo velkoklube je obrovske privilegium. Xavi, Iniesta sa dostali do zakladu v ovela neskorsom veku a v inych timoch by hrali mozno v B time, alebo niekde na hostovani
vid. Nico - hraval pomerne pravidelne obcas zaklad, obcas ako striedajuci, nepacilo sa mu, odisiel na hostovanie, kde hraval este menej, potom prestupil do Porta, urobil chybu a sedi, (ak sa nic nezmenilo)
Moriba dalsi
Asi tak.. oproti Cancelovi je aktuálne malý. Má pekne pracovať a skúsiť sa dostať na vyššiu úroveň, aby si opäť vybojoval základ, lebo tento rok nehrá najlepšie. Hoci zlý nie je, v ofenzíve tam moc nevidím pridanú hodnotu.
Balde je veľmi dobrý , no jeho kľučka je už predvídateľná ako to bolo pri Dembovi . Šprint má to áno , ale prihrať do behu alebo na dotyk nevie, centrovať nevie a z útoku šprint do obrany veľmi pri ňom nevidno . Hlavičku som ešte od neho asi ani nevidel . No je mladý , snáď sa to zmení a ukáže sa ako to bolo minulú sezónu . Základ mu nezaistí to že je s La masie.
Tým ale neobhajujem jeho správanie. V jeho veku treba makať a makať. Na tieto výlevy nieje nikto zvedavý. Trošku zraziť hrebienok a znova ukázať, že na to mám
Balde hraje od prodloužení smlouvy pohodlně a hrozně alibisticky. Jsem rád, že Cancelo ho posadil, aby na sobě začal zase pracovat. Absolutně ztratil jiskru, kvůli které si vybudoval, jak základ, tak smlouvu. Pohodlnost, nic víc.
Tak zase vacsinou utocil iba jeden krajny obranca. V poslednych rokoch to bol Alves a prava strana tym trpela. Kolko RB sa u nas prestriedalo a odisli ako nevhodni a pritom inde hraju zaklad.
Alba trhal lavu stranu a nemal konkurenciu a prava sa musela prisposobit.
Terz prisiel Cancelo a lava strana sa ma prisposobit a to Baldemu nejde.
vid. Nico - hraval pomerne pravidelne obcas zaklad, obcas ako striedajuci, nepacilo sa mu, odisiel na hostovanie, kde hraval este menej, potom prestupil do Porta, urobil chybu a sedi, (ak sa nic nezmenilo)
Moriba dalsi
Alba trhal lavu stranu a nemal konkurenciu a prava sa musela prisposobit.
Terz prisiel Cancelo a lava strana sa ma prisposobit a to Baldemu nejde.
A keď sa bude takto správať,mal by si posedieť dlhšie a hrať v CdR.