Vlani? Ktoze vyhral Pichichi minulu sezonu s 23 golmi? Ano, je to horsie tuto sezonu, ale ani nasmu timu sa celkovo nedari tak, ako minule. Nelamal by som nad nim palicu.
Jw mu 35, vloni, zvlášť ze zacatku byl super, ale.letos je to bída. Bayern přesně věděl jak to cca bude, tzn. Chtěli si ho nechat 1-2 roky a proto mu nabízeli pouze roční prodloužení, pokud bychom za něj v létě dostali nabídku a on by souhlasil, byla by to ideální příležitost
Nepredpokladám, ze Lewy bude chcieť už odísť a bez toho sa nestane nič, ale nechajme sa prekvapiť. Otázka je, koho ako náhradu? Ozdobne momentálne žiadnu za lacný peniaz nevidím...
Na to čakám ako aj na predaj Raphinhu. S Lewom je to také, že nám jeho predaj musí zarobiť na náhradu inak sa nevyplatí. Pochybujem, že Roqueho dáme do základu od novej sezóny, takže je možné predpokladať, že náhrada musí byť hodná základu pred Roquem. Myslím, že by v takom prípade išli po Julianovi Alvarezovi a so Saudskou to tak môže, ale ani nemusí byť, že nám dajú za Lewu toľko, aby to vystačilo na Alvareza. Treba si počkať do leta, či Saudska bude mať o Lewu záujem a rovnako Lewa o Saudskú a či sa budú vedieť kluby dohodnúť na dostatočnej sume. Jedno je za mňa isté. Saudska je schopná, JE SCHOPNÁ Lewu preplatiť ako platom, tak aj prestupovou sumou, to nepodceňujte!
Ja neviem čo si ty myslíš, že koľko nám dajú za toho Lewu kľudne aj šejkovia. Aktuálne má na transfermarkete hodnotu 30 miliónov a ak bude pokračovať v takýchto výkonoch to v kľude spadne aj pod 20.
Naučil som sa, že nemá zmysel dávať presné sumy. Šejkovia sa na peniaze nepozerajú tak ako my Európania. S nimi treba hrať hru ako s boháčmi, ktorý neradi počujú nie. Ak boháč počuje nie, tak namiesto toho, aby s obchodu cúvol, tak ponúkne viac. Možno som naivný, ale ja si pri tom stojím, že Saudska môže ponúknuť za Lewu viac peňazí ako tu mnohý za neho čakajú. Saudska nie je Legia Varšava ani Dortmund. Oni by dali max. 15 mega, ale nie Saudská, ktorá sa nebojí dať takým hráčom zmluvy s platom 200 mega ... Taktiež im ide o mená hlavne a nie výkonnosť.
Za prvé. Lewa do saudskej nebude chcieť ísť. Za druhé oni tiež nie sú padnutý na hlavu a keď si pozrú, že má na transfermarkete má hodnotu 18m tak za neho viac ako 20 nedajú + bude mať 36 rokov takže dlho hrať nebude, stým je spojený aj marketing. Skor mu nasolia na plate aby prehovorili jeho nie na prestupovej čiastke.
Ak ho budú chcieť, tak budú musieť ako jeho na plate prehovoriť aj Barcelonu prestupovou sumou, či? Áno, tam mám tiež trochu obavy, aby to neskončilo ako s Kessiem, keď sme si mali vypýtať viac a aj by nám dali viac, ale vedenie to neurobilo. Neviem či sa to potvrdilo, ale minulé leto za neho ponúkali Saudi koľko neviem či budem hovoriť dobre, alebo nie ale okolo 100 mega. Neviem či sa to potvrdilo, tak ma za to nekritizuj, ale aj ak by, tak Lewa pred rokom v dobrej forme po úspešnej sezóne nemal hodnotu 100 mega.
Preto hovorím, že to môže skončiť akokoľvek. Kľudne môže Lewa prestúpiť aj 15-20 mega, ale je možné že to môže skončiť aj za viac. So Saudmi to je nevyspytateľné.
Ale beriem. Každý tvrdí, že ich pred tým už odmietol a preto tam už nikdy nechce. Lenže on ich vtedy odmietol len z hľadiska nasledujúcej sezóny, ktorú chcel ešte odohrať v Barce. Taký hráči idú od sezóny k sezóne a nerobia si dlhodobé plány. Lewa môže mať v lete iný názor. Určite si vypočuje ponuky, plat a rozhodnú sa s manželkou. Vravím, že to je nevyspytateľné, že to môže s Lewom dopadnúť akokoľvek.
Pre porovnanie Alvaréz má aktuálne 80.
Preto hovorím, že to môže skončiť akokoľvek. Kľudne môže Lewa prestúpiť aj 15-20 mega, ale je možné že to môže skončiť aj za viac. So Saudmi to je nevyspytateľné.
Možno aj to by pomohlo,dúfam,že sa prebudí