Už aby tu byl Roque. Nečekám, že z něj hned bude zázračný spasitel, ale mohl by pomoc Lewymu oddechnout a zdravá konkurence taky nebude na škodu. Momentálně bych na Atlety viděl v základu raději Ferrana než Lewandowskiho...
Na Lewu by som už nevsadil ani vyhodené tenisky. Verím, že Viktor bude mať aktívny prístup a pri jeho rýchlosti bude minimálne na seba viazať obranu, aby odľahčil krídla. Lewa je ako postrelená noha, s ním dosť krívame, mladý a dravý hráč to môže len zlepšiť.
Bohužel Lewa už je stínem toho hráče kterým býval. Přeci jen už má svůj věk a nemyslím si že jeho špatná hra je kvůli tomu že ho tým nedokáže využít. Sledoval jsem i zápasy Poláků v kvalifikaci a působil tam stejně marně jako u nás. Navíc už to trvá dlouho, od MS.
Tak Polsko bylo celé marné.. To není obhajoba jen doplnění informace.. Každopádně jak píše chlápek nahoře částečné vysvobození by mohl být ten Roque, tak uvidíme..
Polsko bylo marné to je pravda. Dřív je alespoň Robert dokázal táhnout oni nikdy jako tým neměli extra kvalitu. Na Roqueho se těším může určitě pomoct. Hlavně od něj nesmíme mít pro začátek přehnaný očekávání 😄
Ja by som si vedel predstaviť Félixa v strede ako falošnú 9 ( niečo podobné hrával aj Pep u nás s Messim alebo potom v City s napríklad Fodenom) na krídlach buď Raphinhu s Yamalom, alebo jeden z dvojice a Ferran. Alebo úplny extrém a na lavo by operoval Cancelo a pred ním Baldé.
Také mě to už napadlo, jelikož umí krásně spravovat balóny a nebojí se udělat efektivní klíčku i tu střelu má daleko lepší než lewa. Dal bych tomu určitě šanci na ic i balde díky tomu by měl víc prostoru na levé straně,až se divím že to Xaviho stále nenapadlo vyzkoušet
Situace z konce zápasu, kdy se Lewa nestihl vrátit z offsidu, tak nějak vystihuje jeho herní přínos. On potřebuje zásobovat balóny v pokutovém území, jinak je neviditelný, moc nevěřím, že to bude časem lepší
ale veď ho aj zásobujú, ale nevie ujsť svojim tesným obráncom, neuvoľňuje sa, neukazuje sa, a keď mu prihrajú, spracováva tak dlho, ako keby ho nahrali na LP platńu -- navyše pôsobí ako cvičná tenisová stena, každá lopta sa od neho podrazí, ako od suareza, keˇˇd v barce končil
Mame velmi malo nebezpecnych hracov, ktori by ho odbremenovali. Okrem toho ako sa pise u fanusikov je jasne, ze je uplne z formy, lopty sa od neho odrazaju ako od steny, zle riesenie hernych situacii jeho samotneho ale aj spoluhracov v utoku. No a k tomu naas rozvlaaacny nekonecny pomaly styl hry. Levy je mimo to je fakt, ci je riesenim Tores no neviem to je podla mna z kaluze pod odkvap. Co tak skusit Rafinu ako stred utocnika , kto vie co by z toho bolo. Naviac si myslim, ze barca by tymto stylom hry zabila aj Halanda
ta posledná vec je presne to čo tu každý prehliada, že Barca by týmto štýlom zabila aj Haalanda. Keď sa toto vyrieši, potom možme hladieť na to či je Lewandowski vo forme alebo nie. Takto sa to nedá vobec ani hodnotiť.
No ja neviem ale netvrdil to Tores , ze to je jeho prezyvka ? Nakomiec je to jedno, ja vobec netvrdim ci je jeden z nich lepsi alebo horsi, ja to vnimam tak, ze obaja su momentalne katastrofa. Leva bol aspon v minulosti top o Toresovi som to hepocul nikdy.
Podľa mňa ho vobec nemáte právo kritizovať. Tímy proti nám v Španielsku parkujú autobus takže je nonstop odrezaný a ktomu náš tím s výnimkou Cancela je v poslednej dobe neschopný tvoriť akékoľvek šance. Lewandowski URČITE nie je chyba a Roqueho príchod tento aspekt nezmení. Jemu stačí minimum a dá 2 góly ale náš ptoblém posledné 2 sezóny je práve to že vpredu mu nevytvoríme niekedy ani to minimum.
Ci je Lewa neefektivny preto, ze mu nepomaha tim alebo tim trpi kvoli zlej forme Lewyho je ako pytat sa, ci bola prva sliepka alebo vajce. Z kazdeho trochu, uzko spolu suvisia.
Podľa mňa ho vobec nemáte právo kritizovať. Tímy proti nám v Španielsku parkujú autobus takže je nonstop odrezaný a ktomu náš tím s výnimkou Cancela je v poslednej dobe neschopný tvoriť akékoľvek šance. Lewandowski URČITE nie je chyba a Roqueho príchod tento aspekt nezmení. Jemu stačí minimum a dá 2 góly ale náš ptoblém posledné 2 sezóny je práve to že vpredu mu nevytvoríme niekedy ani to minimum.
Kritizovat hráče, který už docela dlouho není do mezihry a přestal proměňovat šance snad můžeme, ne? A že se zrovna jmenuje Lewa na tom nic nemění, Lewa není Messi
:D :D ano raz stačilo, neviem prečo to tu je 2x..
každopádne kritizovať ho určite možme, ale až v momente keď budeme pravidelne tvoriť na neho šance a on to bude kaziť - momentálne je nonstop odrezaný, takže nečudo že keď dostane prvý krát loptu v 70tej minúte tak má řažký dotyk.
každopádne kritizovať ho určite možme, ale až v momente keď budeme pravidelne tvoriť na neho šance a on to bude kaziť - momentálne je nonstop odrezaný, takže nečudo že keď dostane prvý krát loptu v 70tej minúte tak má řažký dotyk.